Великобритания - тема 54 Есенно Зимна

• 54 660
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
  • След завоя в дясно
Запис да не пропусна клюкините Mr. Green

# 46
Здравейте малки и големи Сладурани Simple Smile
МГМ, радвам се че си добре на новата работа.честно казано мислех, че никога няма да се махнеш от онаяКрюела Девил.
Ще гласувам. Може да лъжат, може да не живея там, може да не ми отчетат гласа, но все още е мое право. Не е заради цигани или турци. Не ми пречат хората. Пречи ми сициопатията,  алчността, и разни такива.

И сега и аз да се фукна малко. ВЕЧЕ ИМАМ КОЛА И КАРАМ Simple Smile
Чувствам се като дете на панаир Simple Smile мисля в понеделник да отида с нея на работа. Днес два три часа карах градско и извънградско.
Също така, задният ни двор вече не е двор, а езеро. Някъде има спукана тръба и имаме фонтан Simple Smile не можем да спрем централно водата, защото са на един шланг с комшиите. И така ще.чакаме благоволението на някоймайстор.
Междувременно, исках да съм доброволец в едно училище до моята работа за деца с увреждания, а те няправо ми предложиха работа.
И разни други промени очаквам, но да сме живи и здрави.
Весел.УЙкенд Simple Smile

Толумби,  това за.мениджъра и бебето ме разсмя искрено Simple Smile

# 47
Има ли рибари в темата?  Laughing Моите мъже се прибраха с това днес. Улов на детето кило и половина полок. Подскача като пчеличка около мен и през 3 секунди ме пита дали съм горда с него.  Crazy

# 48
Нана, не съм рибар, но се включвам за да кажа, че синът ти е очарователен, разкошен и да е жив и здрав:)
Хора, излязох да изпуша една цигара...ами то станало зимен студ навън! Цтцтцъц!

# 49
Здравейте, момичета отдавна чета темата, но не съм писала. Вече и нашето семейство е във вашите редици.Големият ми син е студент четвърта година в университета в Bath. Мъжът ми започна работа тук преди година, а от 28-ми септември и аз с малкия син, който е на 7 г. сме в Bath. Детето е много щастливо днес беше на първата си тренировка по футбол справи се чудесно. На мен ни е трудно, но се надявам да се справим

# 50
  • UK
 Нана , много хубаво момчето.

Черноглав Врабчов кОмар , много се радвам , че с хубави новини влизаш.

Да си кажа за праха за пране , аз полвам Персил прах . Обичам и капсулите Персил , по-удобни и икономични са според мен от течният препарат. Но , преди две -три седмици купих капсули за цветно и бяло на хубава промоция от Сейнсбърис и съм тотално разочарована. На детето дрехите яко се захабиха и всички лекета си седят , а слягам и бустери за петна на Ариел.  Много ме е яд , че приятелка беше в Костко и ми звъня да ме пита дали искам прах , ама не ми взе , че ъкмо  бях взеле капсулите.

# 51
  • Манчестър
Значи засега сме към капсулите....пак минах покрай перилните и гледах,гледах и не купих нищо...имам още течен за до изразходване , но после със сигурност ще пробвам нещо друго.

# 52
  • До хладилника, който обичам
Бу, ходихте ли на панаира? При нас времето се оправи, едно хубаво слънце е блеснало! А мен ме боли още натъртения крак и го използвам за извинение от вчера, за да си мързелувам Embarassed
И тук времето се оправи и спретнах фамилията за бързо посещение. Много ни хареса, и запечатах една безценна физиономия на децата на излизане от страшната къща Mr. Green И се повозих на Маруся. Догодина ще идем от ранни зори, и ще обиколим повече атракции Laughing
Мисля те за това с колелото, знаеш ли. Неприятна работа. Дано поне пешеходецът си е взел бележка... винаги внимавам с децата в коя лента се движим.

Комарче, честито! Grinning Сигурна съм, че се радваш много и сега ще ти е по-лесно придвижването.

Пера с прах Persil или течен Surf, много харесвам как мирише от Сърф-а прането и се запазва много трайно, пере добре. Омекотител не ползвам почти никога, но пък слагам цветоулавящи кърпички.
Не успявам да намеря нищо достатъчно добро за петна и лекета. Моите деца имат суперсили - правят такива петна по дрехите, че нито Ариел, нито Вениш, нито другите препарати се справят задоволително. Вече превъртях всичко на пазара и мисля да пиша на майка ми със зов за помощ, да ми прати сапун за пране (сигурно и тук има, де, не съм се разтърсила по етническите магазини). Crossing Arms

Утре ще ходим на откриването на българското училище в града. Нямах възможност да присъствам на срещата преди това, надявам се да ми допаднат учителят и помощницата му, защото искам да запиша малкото дете и да ходи там веднъж седмично.

Последна редакция: нд, 05 окт 2014, 00:03 от Бу

# 53
Изобщо не харесвам ерсил. Наминеш също ми захаби доста дрехи. Ползвам Фарът, Артилерийски, Дас на прах. Слагам имекотител. За по захабени и работни дрехи, канон на мъжами добавям виниш пак на прах.

# 54
Не се бях намесила аз в разговора за изборите досега, но вече не се сдържах...

Отиваме тази вечер с моя мъж в мола (във Варна) да се разходим и да вечеряме. По едно време ни прави впечатление, че заобикалящите ни хора са леко по-различни от друг път. Кога се заслушахме - ми то от никъде българска реч не се чува. Имах чувството, че от Турция са пристигнали 3 самолета и са кацнали в мола. Повечето бяха току-що навършили 18 години... каква работа имат тук. Еми да гласуват естествено....  ooooh! ooooh! ooooh! Толкова грозно ми стана, че не можете да си представите.

Не ме разбирайте погрешно, не съм расист. Никак дори не съм. Не бих имала нещо против да дойдат да гласуват, ако знам, че не го правят с користни цели.

И за капак като се прибрах се натъкнах на това: https://www.youtube.com/watch?v=PANqX-FxdEs

Извинявам се много ако някой сметне излиянието ми за неуместно или, че не му е тук мястото. Просто исках да споделя Simple Smile

# 55
А аз сега видях какви глупости е написал телефонът ми Simple Smile имах предвид Ариел,  Феъри и Дас Simple Smile

# 56
А аз сега видях какви глупости е написал телефонът ми Simple Smile имах предвид Ариел,  Феъри и Дас Simple Smile
Врабчо, а канона на мъжът ти какво е?  Laughing Разплаках се от смях с тоя Артилерийски.  hahaha И благодаря за детето, както и на GreenP.  Hug

По темата с прането, като една примерна домакиня да се изкажа и аз.  Mr. Green Пера със зеления Ариел по принцип, тази вечер реших да пробвам Fairy. Винаги на прах, не харесвам таблетките въобще, а течен не съм дори и пробвала от любопитство. Омекотител само Fairy, много ми харесва.  Heart Eyes

# 57
  • UK
Пера с капсули, в отделението за омекотител слагам Detol за пране и ползвам новия омекотител  на Lenor , който е на хапченца.
Nana завиждам за прясната риба  Laughing Heart Eyes
Голден видях страхотни снимки от Лондон  Hug Мнението ми за курвнския изглед на повечето български жени съвпада с твоето  Embarassed Надявам се да няма засегнати   bouquet В наша защита, обаче, рускините са даже по-зле  Joy

# 58
  • Лондон
Хич не сте прави, да знаете, българките и рускините поне имат хубави д... и крака, та гледката не е толкова страшна Peace Не коментирам мотивите за такова обличане Laughing Но местните хипопотами по потници и панталонки не мога да ги понеса... Редовно ги давам за пример как не трябва да изглежда едно момиче/ жена Confused Съчетанието на такова облекло с нескопосани татуировки и розова коса ми е направо Sick а ги има толкова много...

Сигурно сте чели последните новини около изчезналото момиче... Всичко това се е случвало на метри от нас и в парка, където моето дете ходи няколко пъти в седмицата... Направо не мога да се събера Confused Целият квартал е с полиция, питат непрекъснато нещо, снощи и един хеликоптер въртя над квартала....

Mnnikolova, добре дошла... Bath е много красив Grinning

Моето дете има турнир днес следобяд, който е доброжелател, моля да стисне едни палци, че цяла седмица коремът ми на топка

# 59
Добро утро на всички. Успех на детето tzvetak стискаме палци. Семейството се организираме за гласуване и разходка до Бристол. Дано този път изборът да бъде добър за бъдещето на България.

Общи условия

Активация на акаунт