Великобритания - тема 54 Есенно Зимна

• 54 667
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро на всички:) успешен ден!
Според мен зимата снощи е дошла.

Нана, и аз се смях като видях каккво съм написала, ама като нямам навика да гледам преди да публикувам... Телефонът мисли вместо мен.

# 61
Цветак, успех на малката!! Поне днес го дават слънчево време. В същия парк днес има farmers market  от 10 до 2ч ( ако ти е интересно).

Нана, браво на рибарите. Аз много обичам риба, а моите мъжа не харесват Sad така че риба ям рядко.

Честито на всички с хубави новини в работата!

# 62
  • Варна
При мен нищо интересно, но се записвам да ви следя.  bouquet
Хубав слънчев ден от мен.

# 63
Благодаря ви за отговорите за паркинга  Simple Smile

Мери, златна си  Sunglasses
Надявам се и аз някой ден да мога да ти бъда така полезна  Wink

Съчетахме полезното с приятното днес и освен да гласуваме посетихме Gloucester Cathedral. Много величествено, почваш да се чувстваш един такъв малък  Crazy

# 64
  • Манчестър
Хич не сте прави, да знаете, българките и рускините поне имат хубави д... и крака, та гледката не е толкова страшна Peace Не коментирам мотивите за такова обличане Laughing Но местните хипопотами по потници и панталонки не мога да ги понеса... Редовно ги давам за пример как не трябва да изглежда едно момиче/ жена Confused Съчетанието на такова облекло с нескопосани татуировки и розова коса ми е направо Sick а ги има толкова много...

Сигурно сте чели последните новини около изчезналото момиче... Всичко това се е случвало на метри от нас и в парка, където моето дете ходи няколко пъти в седмицата... Направо не мога да се събера Confused Целият квартал е с полиция, питат непрекъснато нещо, снощи и един хеликоптер въртя над квартала....

Mnnikolova, добре дошла... Bath е много красив Grinning

Моето дете има турнир днес следобяд, който е доброжелател, моля да стисне едни палци, че цяла седмица коремът ми на топка

Тъкмо се канех да те питам дали това е всичко около вас и във вашия квартал......

Дано да победихте на турнира... Grinning

# 65
  • Варна
tzvetak в коя част на Лондон сте. Много неприятно с това изчезнало момиче.
Стана ми и интересно в каква област работиш, че и в петък може да си позволиш да не ходиш на работа.
МГМ браво на теб. А ти какво отговори , кой са конкурентите на Праймарк.
И аз да отворя една тема , от кои  магазини си пазарувате дрехи. Аз обичам хем да е спортно и но все пак да изглеждам и елегантно и да са нормални цени.
Определено не харесвам нищо от праймарк ,въпреки че съм си копувала тениски, чорапки а имам и пижама, но като се изперат и стават ужасни.
Днес ходих в ТК Maxx но нищо хубаво нямаше този път.
Nana, браво на детето. Къде такава едра риба.

# 66
  • UK
Джордж, Пийкокс, марката на Теско, не я помня как се казваше, до известна степен H&M, Next, New Look...

Аз не бих си купила по специфични дрехи от Праймарк, понеже не искам всяка трета да носи моята рокля, но си купувам неща като тениски и чорапи, или примерно ризите с които ходя на работа. Панталоните ми са на Джордж обаче, понеже с официалните в Праймарк нещо не се спогодихме. Дънки трябва да си купя и сигурно ще пробвам в Праймарк, но честно казано не ми е приятно да пазарувам там сега, понеже като служител не мога просто да отида на каса и да си платя, а трябва на къстъмър сървис, мениджърите проверяват какво си купувам, подписват се, правят списъци с това какво си купуваме... Не че е проблем, разбира се, ама... Как да си купя прашки примерно или дантелен сутиен? Иначе много клиенти твърдят, че пухените пижами и халати си се запазват пухени дори и след много пранета, ама аз не съм ги ползвала. Тениските ми от там са си съвсем наред за няколко месеца интензивно носене/пране, но за три паунда няма и нужда да стават за по дълго. Черните ризи за работа ми съсипаха червената чанта, понеже буквално ми се обадиха, че утре съм на работа, аз отидох и си купих една и нямах време да я изпера, боядиса ми непоправимо чантата и трябва да я хвърля сега. След пране са си наред, не са избелели и не боядисват, но не ги носете преди пране. Simple Smile И си купих страхотна гъба за баня, от онези мрежестите топки, но с дантела в краищата на мрежата, което е страхотно, защото кожата ми е чувствителна и се дразни от мрежестите, а дантелата я омекотява, прави по хубава пяна и е приятно. Ето такава, само че бяла:
Скрит текст:

# 67
Да се запиша и аз в новата тема с въпрос  Crazy
Бихте ли дали съвет, мнение и препоръка за сушилня  Sad
Абсолютен лаик съм на тази тема. Никога не ми се е налагало и да си помисля, че ще ми трябва такава машина, но с този климат тук дрехите ми съхнат по цяла седмица  Confused
И важно за мен е да знам, след като изсъхнат имат ли нужда от много гладене?  Embarassed Дано не ви се стори глупав въпроса, но наистина не съм наясно. Разбрах, че има едни които имат нужда от тръба за извеждане на влагата и други.... с други думи ще съм благодарна да споделите вашият опит и мнения.
Благодаря и спокойна и топла вечер  Hug

# 68
  • Лондон
Мерси за добрите мисли Hug

Детето взе, че спечели турнира, и си взе първата купа, изненада ни, защото й беше първият самостоятелен такъв Simple Smile При това го направи много категорично, 7 спечелени мача... Майка й не й останаха нерви, но това си е мой проблем Embarassed

ивка, кварталът е Brentford, досега си го имах за много приятно място, но ето че случая "изчезналото момиче" се превърна в случай с два трупа, намерени в съседния парк, където обикновено си ходим на игри Confused Цялата общественост е потресена.. Иначе за работата при нас е прието петък да се работи от в къщи, освен ако няма някакви срещи. След като пътуваме цяла седмица, петък в къщи е най-малкото... всъщност в тези дни си върша най-много работа Peace

# 69
Йее, браво на детето!!! tzvetak все така да ви изненадва!

# 70
Цветак, браво на детето!!!

Аз харесвам дрехите на Marks&Spencer и по- точно италианската им линия Per Una (идеални са ми за носене на работа) иначе линията им Autograph е по-спортна. Харесвам и Monsoon, но техният стил е по-скоро елегантен и сигурно няма да ти допаднат. На Karen Millen и Stella McCartney също ми харесват неща, но не всичко. Нямам любима марка/ магазин. Например, Vivian Westwood като цяло не я харесвам, но имам някои супер любими нейни неща.
В Debenhams предлагат дрехи на различни дизайнери/ стилове, погледни, може нещо да ти хареса.

Прекарвам голяма част от свободното си време навън - за тези случаи пазарувам от магазини за outdoor clothes, от които в нашия район има в изобилие Simple Smile

# 71
  • UK
Tzvetak браво на малката, ще я гледаме на Уимбълдън някой ден   bouquet
 Дрехи имам от всякакви магазини, включително и Праймарк. Изобщо не ме интересува каква марка са, стига да ми харесват и да ми стоят добре. Пари влагам в спорт и качествена храна, защото съм на мнение, че едно стегнато и хубаво тяло ще изглежда добре и в черна торба за боклук. И обратното - ако има много сланинки, дори и рокля за хиляди няма да стои добре  Peace Не че съм слаба и перфектна, но дерзая  Crazy Joy
Нана чакам ти да се изкажеш по темата за дрехите, аз по-елегантна жена от теб не познавам. Имаш и вкус и въображение   Hug
 Мен пък ме хванаха с превишена скорост и сега ще ходя на съд, но по пощата  Shocked Joy Трябва да им пратя попълнени форми, чиновник ще ми прочете стейтмънта пред съдията и после ще ме уведомят писмено каква ми е присъдата, т.е. размер на глобата и ако има други санкции.
 В най-лошия случай могат да ми вземат книжката  ooooh! Тогава ще я закъсам здраво  #Crazy

# 72
  • До хладилника, който обичам
tzvetak, браво на детето! Все така да върви напред и нагоре!

nana_cool, страхотен улов! Сигурно е много горд със себе си!

vany666, зависи какво търсиш, самостоятелна или комбинирана с пералнята, имаш ли място за отделна, какъв бюджет сте предвидили... за марка/модел конкретна, най-добре е да се четат потребителски ревюта и оценки, за повечето модели има достатъчно отзиви, за да прецениш дали те устройва и с кое можеш да направиш компромис. Ние нямахме място за отделна и взехме комбиниран уред; това е голям компромис за мен, защото не мога да сравнявам качеството със самостоятелна сушилня, но предвид липса на място, решихме, че ще го направим. Четох ревюта - избрах няколко модела, писах всеки от тях в Гугъл, вади ми няколко сайта с ревюта и оценки от потребители, четох, сравних, избрах Grinning

# 73
Tzvetak, браво на детето! Спомням си преди години, когато беше на 4 още и пишеше, че ходи на тренировки и на мен лично ми се струваха много интензивни за толкова малко дете, но явно се отплаща ранното започване. Сигурна съм, че тепърва ще слушаме за успехите и. Hug

svidni4ka, малко ме остави така в първия момент  Shocked три секунди по-късно вече бях  Flutter Благодаря, благодаря  bowuu
От достъпните марки харесвам Warehouse, Oasis, а наскоро установих, че Coast са единствените от които имам най-много дрехи извън разпродажби. По разпродажби дебна Тед Бейкър, Карън Милън и Рейс, макар че и там се излъгвам понякога да не чакам намаления (и после се чудя защо не мога да събера депозит за къща  Embarassed ) FCUK както и Топшоп също имат хубави попадения, но много зависи от стилът на човек. Аз както и друг път съм споменавала, съм доста често overdressed, въпреки че като цяло смятам, че съм по скоро кажуъл. Не ми пречи, чувствам се прекрасно.  Mr. Green Не робувам на марки по принцип и може да ми хареса всичко стига да е value for money т.е. съотношение цена/качество/предназначение да си отговарят. От Праймарк купувам основно работни за Вал, чорапи за детето и в редки пристъпи на умопомрачение съм купувала неща за себе си. Съответно в момента в който се прибера в дома си задавам въпроса: Какво по дяволите съм си мислела, като съм го купила това?" H&M, Зара все по-малко неща си харесвам и там. Един сезон може да ми хареса всяка втора дреха и после 3 сезона да не ми хване окото даже чифт чорапи. Некст на картинка ми харесва много, като влезя в магазина им обаче рядко излизам с покупка за себе си, а от както детето порасна и за него нищо не харесвам там. Общо взето предпочитам да си купя една по-скъпа дреха, отколкото 5 парцала, но пък и гледам да пазарувам от разпродажби, основно онлайн.  Hug

# 74
Здравейте!Много много рядко пиша,но ви чета.И аз да се включа в темата за дрехите и праха за пране.  Grinning
Пробвала съм почти всички видове прах и омекотители.Но фаворит за праха ми е Fairy,a в момента съм на омекотител на Ecover и също много ми хареса.
За дрехите сякаш си намирам най-хубави неща от TKMaxx.Падам си по леко тийн модата,а и съм с такива размери,че ми стават дрехите за 13-14 годишни,и понякога си взимам по нещо от детските колекции от H&M или NEXT. Със синът ми например имаме едни и същи дънки от H&M  Grinning От Праймарк съм си купувала главно пижами,пантофи и подобни.
А кои марки и магазини за детски дрехи ви допадат?Моите фаворити там са на Vertbaudet и Next.

Общи условия

Активация на акаунт