Великобритания - тема 54 Есенно Зимна

• 54 792
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Свидничке, ти с българска книжка ли си, че веднага на съд? Или беше много над ограничението?  Rolling Eyes

Mañana, и аз съм с такива детски размери (6 УК) и като видях преди 4 - 5 години едно момиченце със същата рокля като моята от Некст, си казах че е крайно време да преосмисля гардероба си.  Mr. Green За хлапето Вербаудет и Некст бяха хубав вариант, но вече не. Последно като поръчах от Вербаудет кройките хич не бяха съобразени с годините на детето и телосложението му, всичко върнах. Некст пък като минат 5 години и започват с баналните и убити цветове от кафяво, синьо и маслено зелено, никакво въображение.  Tired Фатфейс имат хубави неща за момчета конкретно. В ТиКей Макс често изравям хубави панталони и дънки за него, но само толкова. За себе рядко харесвам нещо и то от голд лейбъла им.

# 76
Да,за детските дрехи на Next съм съгласна,че за по-големи не са толкова свежи.Също съм останала с впечатлението,че онлайн има по-хубави неща,а в магазина сякаш почти нищо не ми допада.
От Vertbaudet винаги взимам по-големи размери.Например сега поръчах размер 5Y при положение,че детето ми е на 3г.Размерите са им малко по-умалени.

# 77
  • UK
Свидничке, ти с българска книжка ли си, че веднага на съд? Или беше много над ограничението?  Rolling Eyes

Хммм  Embarassed....и двете  Embarassed Embarassed
При ограничение 50, съм била със 79. В моя защита беше на магистрала, неделя следобяд, празна...дори не съм разбрала, че е имало ограничение, много ясно си спомням датата, имах ужасно лично преживяване, бях толкова разстроена, че ми беше през ....... как карам и дали ще се убия, просто исках да се махна от мястото където бях  Cry И сега ще си плащам за това. След 16 години без нито едно нарушение  Peace

# 78
Ще стискам палци да се разминеш само с глоба.  Hug

# 79
Хулиганка!
Ходила съм на съд за превишената скорост на един приятел, превеждах му, че него хич го нямаше с английския.
Бях ошашкана до момента, в който ни питаха от коя религия сме и на коя холи бук може да се закълнем.
Като поглеждам в съдебната зала, една огромна библиотека, сигурно и холи бук на джадаите имаше.
Много ми стана смешно и през цялото време се пощипвах по коляното да не се разхиля.
Ноооо, от близо 600 паунда дето му ги искаха, смъкнахме на първоначалните 70.

Хубаво отворихте темата за дрехите..май е време да зазимя летните..как не го понасям това пренареждане..

# 80

Хубаво отворихте темата за дрехите..май е време да зазимя летните..как не го понасям това пренареждане..
Нямам такъв проблем, но пък и в Шотландия нямаме два сезона като при вас... Mr. Green

Момичета, я кажете ако за дадено работно място искат апликация + сиви, като апликацията е съвсем проста (няма даже персонал стейтмънт), да пиша ли на емплоймънт и образование see cv attached (чинно и подробно съм ги обяснила тези неща в сивито)? Отделно ще трябв да им пиша и ковър летър, че е за парт тайм и да обясня кога съм свободна да не си губим взаимно времето.  Rolling Eyes

# 81
  • UK
Хулиганка!
Ходила съм на съд за превишената скорост на един приятел, превеждах му, че него хич го нямаше с английския.
Бях ошашкана до момента, в който ни питаха от коя религия сме и на коя холи бук може да се закълнем.
Като поглеждам в съдебната зала, една огромна библиотека, сигурно и холи бук на джадаите имаше.
Много ми стана смешно и през цялото време се пощипвах по коляното да не се разхиля.
Ноооо, от близо 600 паунда дето му ги искаха, смъкнахме на първоначалните 70.

Tolumbaти ме разби с тази информация  Laughing, че то може ли да се пазариш в съда?  newsm78 Mr. Green
 Аз май ще си платя каквото ми поискат, чувствам се виновна, не съм от хората които не спазват правилата  Blush Само да не ми вземат книжката, че не знам какво ще правя. В момента работя само  на 7 мили от вкъщи и сигурно и такси ще ме оправи. Половинката разправя да съм си купела колело, тамън задните ми части щели много да се benefit-нат......цитирам  Joy

# 82
Свободна държава, може да се пазариш за каквото решиш. Друг е въпросът имаш ли право някакво..
Моя човек го бяха осъдили задочно, наказателни такси и глоби и ето ти 600 паунда.
Въпреки че той надлежно си беше декларирал адреса, всичката кореспонденция беше пращана до стари адреси.
Той получи на текущия си адрес едва писмото за голямата сума.
Обяснихме на съдиите горното, те се съгласиха, че не е негова вината и казаха да си плати само 70-те паунда.

# 83
  • UK
svidni4ka моя мъж преди 2 седмици го хванали с превишена - ремонт на магистралата, намалили на 50, той карал с 60, хич и не видял знака. 100 паунда глоба му искат и 3 точки от книжката, но понеже му е първо провинение за последните 10 години /и второ в живота/, може да отиде на Speed awareness course и му се разминават и двете. Виж дали и ти не можеш да направиш така  Peace

За сушилните кой питаше - ние взехме нашата от John Lewis заради 3-те години гаранция Wink , не е с тръба за навън, с резервоар е, аз лично съм много доволна - хем ми топли кухнята през зимата като работи, хем водата после я ползвам за ютията  Mr. Green
Ето тази е :   обаче черна Wink
Не препоръчвам много комбинирана пералня+сушилня, имах такава в БГ, но за който няма място няма как  Flutter

За дрехите - аз обожавам Boden, White Stuff, Fat Face, Joe Browns, All Saints и Desigual /първата и последната са ми най, ама нааааайййй любими  Mr. Green / Но реално се обличам с каквото ми падне, стига да ми харесва цената и как ми стои  Mr. Green Редовно пазарувам от Праймарк бельо, пижами, чорапи и прочее.
За деца фаворитите ми са Vertbaudet, Pumpkin Patch, The Children's Place /тази е американска, та по-рядко купувам от там, ако ходят свекърите на почивка или ако си идва от там на мм един приятел/, Monsoon - само на разпродажба и за по-официални случаи  Mr. Green , но пак като мен реално и купувам от където ми падне.
Tk-Maxx редовно купувам обувки и за двете ни.

Последна редакция: пн, 06 окт 2014, 16:03 от Дикенсън

# 84
  • UK
Толумби, то при вас е било недоразумение. В моя случай аз съм си виновна и ще си плащам, това е  Peace
 Дикенсън от полицията в писмото, което ми пратиха още от самото начало ми писаха, че нямам право на курс или глоба, защото съм много над лимита  Confused
Делото ми ще се гледа точно един ден преди рождения ми ден и резултата ще дойде за Коледа  ooooh! Да се надяваме, че съдията ще има Christmas spirit  Mr. Green

# 85
Чета ви с огромен интерес Simple Smile
МГМ, благодаря за полезната информация и поздравления!

Аз вече пристигнах при любимия в UK и съм много много щастлива. Чувствам мястото и средата, все едно съм тук от много време.. харесва ми много, спокойно е, тихо, красиво, а всички са усмихнати Simple Smile Не всичко е фенси естествено... живеем в малък апартамент, обаче... въпреки това съм толкова хепи.. а и това е временно, докато си намеря работа, след това ще се изместим. Сега сме в Horley, Surrey, та мисля да си търся работа в Crawley, West Sussex, което е на 10 мин от нашето градче и където планираме да се местим скоро... Близо до вкъщи има спирка, а гарата също е близо, което е удобство отвсякъде Simple Smile
Интервюто ми за НИН е на 20.10, ходих до банка за сметка и чакам да ме извикат, щях да си пускам документи за шофьорска книжка, но видях във формата, че пише 185 дни трябва да съм била тук, така че по-нататък ще е това. Ще ходя да проуча записване при лекар как става и общо взето така...
Имам огромното желание да си намеря работа по-скоро и съвсем не желая да бездействам... надявам се късмета да е с мен и този път.. Като цяло мисля да си пускам СВ-то в сайтовете на фирмите, а на някои места и да го нося лично.

Желая ви успешна седмица и повече усмивки!!!

# 86
Здрасти банда Simple Smile Гледам за шофиране говорите. Днес за първи път шофират сама! Беше супер:))) искам ощ:)
Иначе за дрехите, вярно са скучновати.
Нашият фонтан все още действа, никой не се притеснява.
Имах спокоен понеделник, надявам се да имам и спокойна седмица.
Пожелавам го на всички вас:))

# 87
  • Лондон
Благодаря на всички за хубавите думи Hug

Svidni4ka, много гадна случка, дано ти се размине по-леко...  Heart Eyes На мен ми се вижда, че движението напоследък става абсолютно ненормално, сигурна съм, че твоето нарушение е най-безобидното, но ето.... хванали са те ooooh!

На мен в четвъртък ще ми докарат новата кола, да видим как ще е с адаптацията, че сменям концепцията изцяло Simple Smile

# 88
Свидничка, дано не ти вземат книжката.

Цветак, каква е новата кола? Аз карам автоматик - така и не свиканх да превключвам скоростите с лявата ръка.

Ние май, ще си вземем куче по-рано от предвиденото (мислехме да е по Коледа). Хич не ми се мисли как ще се оправят моите мъже + малко кученце. Половинката освен това има строги инструкции как да се грижи за орхидеите, рибите и заека Simple Smile

# 89
  • някъде в орбита...
Здравейте, мадами  Hug
Човек изчезва за 3 дни, и вие сте изписали бол  Shocked

Първо, Ave, честито за сертифицирането  Peace Аз в момента се боря, но самата специализация още не съм я избрала - имам още изпити до тогава. Като гледам обаче не съм сигурна дали ще е за одит, не ми е точно по вкуса  newsm78

tzvetak, евала на хлапето  Wink Поздравления  Peace И за колата също  Simple Smile

МГМ, видях в началото на темата какво си писала за работата - много се радвам за теб  Hug

labello, браво за лекото преместване  Wink Това е перфектното положение. Аз от ден първи тук се чувствах като у дома, и това страшно много помогна с всичко  Simple Smile

Аз да се похваля с нещо малко: Парко-мястото ми се намира точно под една липа, и съответно колата ми става цялата в листа и лепкава от гадостта дето пуска дървото  Confused Но един съсед вчера дойде да ми каже за врътка дето ще ми позволи да паркирам до мъжа, а там няма дървета, и съм мноооооого щастлива  Sunglasses
Относно дрехите - не ме впечатлява особено как се обличат хората около мен. Аз съм задължена на работа да съм в строго-елегантен стил, а в ежедневието обикновено съм спортно-елегантна. И почти всичко е от Дебенам (Оазис и т.н.) или Некст. Включително чанти и обувки, всичко е от тези две места, и все на разпродажби, само няколко костюма са на пълна цена  Blush

Общи условия

Активация на акаунт