Магията на изтока - тема 36

• 35 118
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
  • MJF
 Mr. Green ех тези окончания и местоймения как ги забелязвате. Освен аз да отговарям за "провинилата" се актриса  Mr. Green

Пак Ши Ху докато не видя филма не вярвам. Пише снимки в средата на този месец. Да видим. Юн Ън Хье в киното още не съм я гледала. Имах един опит но самия филм не ми понесе. Ако тя снима този тъкмо ще я видя.

От адаша Шо съм доволна, добре е нацелил тематиката и още как  eat   Simple Smile- само да не смеси японска, френска и виетнамска кухня в една чиния.

Party ясно че съм зрител на How to Steal a Dog, териера гарантира  Joy Joy hahaha Joy

# 706
От адаша Шо съм доволна, добре е нацелил тематиката и още как  eat   Simple Smile- само да не смеси японска, френска и виетнамска кухня в една чиния.
eat
Oт Сенсей на математиката ще стане Сенсей на кухнята.
Шош,нищо няма да смесва.Ще се изправи срещу другия годвач и ще му покаже как се готви.

Само как му ходи ролята Heart Eyes

# 707
  • BG
Pаrk Hae Jin вампиииирр, искаааам newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Birth of a beauty след първи изгледан еп.-скука.

# 708
  • Toronto
Тупи,Birth of a Beauty от 1до 10 колко е забавен?А  в сравнение с Хитрушата?
Прави ли нещастни муцунки? Grinning

Tuon, в сравнение с Хитрушата, хм... каква оценка да му дам, все пак само 2 епизода са минали, ама да речем 8. Втори епизод беше по-интересен от първи. Нашето Съкровище засега по-скоро прави ядосани муцунки. Образ голям, имам чувството, че вече насън да го бутнат, може да изиграе подобна роля LaughingТа в това отношение нищо ново, но ми беше забавно. Мадамата на места преиграва обаче. Малко като пренавита пружина. Все пак се надявам да продължат с доброто темпо. Peace

Нали са решили да изцоцат още малко парички от тандема Чанг Хьок и Чанг На Ра ooooh!
"Old Goodbye" Official Still Cut

Малко скептично съм настроена към този проект, но да видим.

Започват снимките и на още един филм с изключително много познати лица в него - Beauty Inside.
Това ми изглежда доста интересно.

# 709
Тупи Hug
Ама те моля да продължаваш да информираш за Съкровището Praynig
То е ясно,че няма да го гледам точно сега,но в някой момент когато ми се прииска нещо забавно,весело и готино.Та аз все още гледам любими моменти от Хитрушата Blush Нямам спомен така да ме е грабвал сериал и той да не е исторически.Може би само Secret Garden Laughing

# 710
  • Toronto
Tuon, как да не споделя тази снимка с теб! Hug То... Съкровище! Heart Eyes

Скрит текст:
И тук, неотразим просто! Joy hahaha

Как се репетира Laughing

# 711
Tuon, как да не споделя тази снимка с теб! Hug То... Съкровище! Heart Eyes
Съкровище Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Има ли и други снимки от тази сесия Flutter Blush
Гледам той без дрехи,ръка,която държи тубичка с крем.
И аз да го покажа,няма само ти Crossing Arms Joy
Скрит текст:

# 712
Току що изгледах 5 епизод на Misaeng и останах безмълвна от това, което показаха като отношение към работещите жени #Crazy. Да го нарека полова дискриминация си е направо малко. Някои от мъжете ми идваше да ги  #Sniper.

# 713
 Shocked
2в1,смея ли да попитам какво е станало или е твърде брутално,сексиско и дори  мизогиниско Flutter

# 714
  • MJF
Брей кор. телевизионери да нямат социална кампния? Първо за психичното здраве- It's ok... , после за мястото на жената в семейния кодекс и трудовото законодателство- Greatest Marriage и   Misaeng .  Thinking

# 715
Една жена припада в офиса от преумора. Разбира се, че е бременна. Мъжете започват да плюят, че вече имала две деца и как не я е срам да забременява трети път. Защо не направи аборт, че това е един вид кръшкане от работа и те ще трябвало да поемат и нейните задължения като излезе по майчинство. След което последваха безумно обидни тиради за това колко безполезни са жените на работното си място, независимо дали са женени или не и т.н.

Последна редакция: чт, 06 ное 2014, 21:03 от 2в1

# 716
  • MJF
Аха, ситуация в която питам 2 неща:
1. Тез всичките не ги ли е раждала жена
2. Кога мъжете ще започнат да раждат
 Mr. Green

# 717
Това второто от кога го чакам,,,ама май няма да го дочакам Joy

# 718
 ooooh! Разбирам защо 2в1 е възмутена.
Само фереджета трябва да им сложат на жените и няма да има разлика с някои страни в отношението спрямо жените.
Феминистки организации няма ли в Корея?

Аха, ситуация в която питам 2 неща:
1. Тез всичките не ги ли е раждала жена
2. Кога мъжете ще започнат да раждат
 Mr. Green
3.Нямат ли съпруга/сестра/майка?

# 719
Шош, направо грозна картинка. А като им гледам взаимоотношенията в работата тръпки ме побиват. Не само спрямо жените, а и изобщо като цяло.
Определено мисля, че този сериал ще ти допадне, защото до момента показва една доста реалистична картина.

Общи условия

Активация на акаунт