Напук на мрачното небе, лятно бебе в нас расте!-Тема 89

• 23 825
  • 707
  •   1
Отговори
# 135
Момичета кръвният ми тест е 82.920 Hug Hug Hug

# 136
Ангелче, много, много се радвам за теб! Мечтите наистина се сбъдват, даваш ми надежда и то голяма!  bouquet
Пожелавам ти всичко да е наред до финал!

# 137
Здравейте момичета! Вече съм на линия с повечко време.
Скрит текст:
Сутринта още бях бясна на полицията. Казаха, че няма смисъл да правят разследване, въпреки че обраха съседите ни,а ние извадихме чист късмет. Господинът ми каза, че това не е тв-филм и че в България нямало смисъл нищо да се прави, че ги пускали след месец-два на свобода  #Crazy
Голди, благодаря ти  Hug
Кристи, благодаря, че ме включи в списъчето   bouquet
Лисичке, успех със зелената карта  Peace
Красима, радвам се, че си много по-добре  Hug Сигурна съм, че когато най-малко го очакваш, чудото ще се случи!
Мел, те мъжете по природа имат остър дефицит на чувствителност и съпричастност. Е, може би има едни 5% мутирали и чувствителни  Joy
Мечтичке, стискам палци при теб да има хубава изненада  Shocked
Рансън, до къде я докара с мътенето???
Кристалин, до сега не бяхме имали проблеми, но сега ще слагаме аларма, въпреки че с тази полиция, дето имаме не виждам смисъл  Crossing Arms
Есенче, аз се пазя за ноември, за да си бременеем заедно. Този месец ми закъсня, заради дуфастона и О трябва да се падне точно по времето, когато пристигна в Найроби
Скрит текст:
Пада се събота, та ММ да се стяга в кръста хехехе, че от месец и нещо съм на сух режим и има много да наваксва хехех
Маняна  Embarassed   bouquet и ти ще влезеш в нашата група за ноември-декември  Party
Майче и аз чакам.... Crossing Arms вече една година живея в приключения, но няма да се давам. Все ще дойде хубавото време  Wink

# 138
  • София
Момичета гледам за спирулина сте писали, та се сетих, че имам една кутийка, но проблем ли е ако е отворена около 1 година.  Thinking  Има ли им нещо или може да си ги пия  newsm78

# 139
Кристи, а антибиограма правили ли сте? Имаш ли идея дали може да е довело до увреждане на тръби или нещо подобно, ако си го влача от години?
Йоли, пусни разширено - хламидия, уреаплазма, микоплазма. Не го оствяй тоя ТМ да овърта. За ушите и на преглед. Обясни му колко си притеснена и няма право да те мъчи така.  Hug
Муахахах, Естларче, ти си истински БОСС. Евала, ред да има!
Рансънче, със сигурност ще те алармира с рев! Не го мисли сега!
Азукарче.... След тая реплика от полицай, как да му се ще на човек да живее в тая държава... Нямам думи...
Ангелче, честито и безпроблемно  Heart Eyes

След откритието на тая гадина май ще пропуснем гоненето на ицето тоя месец Sad Тамън се зарадвах на холикулчето, което ще е готово до ден-два. Ама сега се надявам да се отървем бързо и да се включа в бременеенето за ноемрви. И без това се надвам да си родя мъжко лъвче  Blush

# 140
Angels_, честито! Simple Smile)) Лека и безпроблемна бременност ти желая! Стискам ти палци!  Simple Smile
На всички  Hug

# 141
Ангелче, честито  bouquet Лека и безпроблемна ти желая Hug
Видяхте ли бре, а вие се плашите един тест да препишкате... хората направо отиват кръв да точат и ето резултата Peace

# 142
Кристи, а антибиограма правили ли сте? Имаш ли идея дали може да е довело до увреждане на тръби или нещо подобно, ако си го влача от години?
За всички гадории, които сме имали досега, сме били с антибиограма. И да, може да доведе до сраствания. Това беше първото изследване, което тогавашният ми лекар направи, защото "уреаплазмите били тихите нашественици". Нямат проявления и наистина можеш да си ги влачиш с години. Когато излязоха положителни, веднага ме засили към лапароскопия, която аз отложих с две години, но се оказа, че не е трябвало Tired Което, разбира се, не значи, че и при теб ще е така!!!

Angels_, ти не беше ли след ин витро в Надежда?

# 143
Зла овца, всяка една инфекция може да причини запушване, така че гаранция няма никаква, но не се вкарвай в излишни филми!
С Кристи сме писали по едно и също време. И аз заради хламидията съм направо на лапаро, но при нас мина и доста време  Sad

# 144
Ангелче,честито и от мен ,пухкав бебо за финал  Hug

Азукарче,благодаря ти мила  Hug

Аз съм много зле,едва стоя и гледам,ей сега лягам и се завивам  #Shocked

Атланта,стискам силно палци за ТМ  fingerscrossed

Зла овца  Hug

# 145
Благодаря ви момичета,успех на всички Hug

# 146
Ейнджълс, честито! Лека и безпроблемна до финал!   bouquet

# 147
За всички гадории, които сме имали досега, сме били с антибиограма. И да, може да доведе до сраствания. Това беше първото изследване, което тогавашният ми лекар направи, защото "уреаплазмите били тихите нашественици". Нямат проявления и наистина можеш да си ги влачиш с години. Когато излязоха положителни, веднага ме засили към лапароскопия, която аз отложих с две години, но се оказа, че не е трябвало Tired Което, разбира се, не значи, че и при теб ще е така!!!

Да Кристи .  bouquet

# 148
Опитвам се да не се филмирам, ама ми е много трудно... А може ли някоя от вас да ми разясни за хидротубация, цветна смика и лапарото на лични, за да не занимавам всички.

# 149

Да Кристи .  bouquet
Знаех си, че ми е познат ника отнякъде Grinning Давай разбор! Как, кога, какво, при кой лекар и изобщо всичко, което се сетиш Grinning

Общи условия

Активация на акаунт