Напук на мрачното небе, лятно бебе в нас расте!-Тема 89

• 23 827
  • 707
  •   1
Отговори
# 150
Момичета, голям смях с тази точилка.  Joy
ММ яде точилки, но се получаваше секс по задължение. Сега го уведомявам кога започва фертилният период и му спретвам изненади Simple Smile
Ангелче, поздравления

# 151
Ангелче, честито и от мен!

# 152
При доктор Перси съм както ние я наричаме,първият ми преглед беше април месец наложи се лапаро и хистеро даде ми малка почивка и направо пристъпихме към съвсем лека стимулация септември месец беше пункцията и едно единствено оплодено яйчице беше.Е разви се милото и направи трансфер и днес съм 10 ден от трансфер,но все още малко ме е страх не смея да се зарадвам първо да чуя сърчице и тогава малко ще отдъхна.Желая на всички от все сърце сбъдване на мечтата защото знам какво е да се бориш,да искаш,да се надяваш.Успех милички Hug Hug Hug

# 153
Ангелче, стискам палци скоро да чуете едно-две сърчица и всичко в следващите девет месеца да е спокойно и гладко  Hug

# 154
Angels_, при Персийска само веднъж съм била, но не ме спечели Embarassed Важното е, че с теб е успяла Hug

# 155
Angels, много се радвам за теб! Пожелавам ти лека и успешна бременност   bouquet

# 156
Благодаря ви милички тъпкано да ви се връща  bouquet

# 157
Здравейте момичета, докато се усетя, тя темата преполовена Simple Smile
Много ярка и красива тема Флори   bouquet
Исках да споделя за мъжете, моят милият винаги ме е подкрепял много, единствено го тормози с...а по-график, но си трае Simple Smile Даже ми поръча 200 теста за О, но ме вижда как страдам и онзи ден ми вика "може аз да съм виновен, нещо в мен да не е наред" стана ми много мъчно, явно и той много се терзае и го мисли, но не ми споделя. Все още не сме правили СГ, но мисля още малко и да се почва. Нещо немога да си засеча О, все такива като изпарителни едни никви. Ето споделих си терзанията и ми олекна.

# 158
  • Sofia
Деси, колко време се тестваш? Някъде четох, че ако се тестваш 10 дни е значително по-голям шанса да хванеш О.

# 159
Деси, колко време се тестваш? Някъде четох, че ако се тестваш 10 дни е значително по-голям шанса да хванеш О.

Почвам веднага след цикъла и така до следващия, но нещо все не се насища тази черта Cry

# 160
  • Sofia
Деси, може би в деня, в който е най-наситена чертата.  Лекар засичал ли е О ?

# 161
Angels честито   bouquet Лека и щастлива бременност до финал.   bouquet

# 162
Деси, може би в деня, в който е най-наситена чертата.  Лекар засичал ли е О ?
Не съм я засичала с лекар, все още тая надежди да се случат нещата от самосебе си. Но наближава моментът в който ще търся помощ отнякъде.

# 163
  • Sofia
Дано не се наложи и ви изненада в най-скоро време  Hug

# 164
Деси, отиди на док, да проследят О.

Аз съвсем се вкиснах. ММ е командировка и си стоя и се депресирам вкъщи самичка. Мисля да полягвам, току виж сънувам нещо хубаво...
 Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт