Напук на мрачното небе, лятно бебе в нас расте!-Тема 89

• 23 821
  • 707
  •   1
Отговори
# 525
Добро утро и от мен   bouquet

Много ви благодаря за хубавите пожелания  Hug

# 526
  • Plovdiv
Добро утро, дами

Ниана, благодарско за кафето  Hug

Аз какво да ви известя освен, че тази нощ докато ставах да пишкам така се халосах в дръжката на вратата, че още ми тупти ръката  ooooh!

Днеска съм на разкрасителни процедури и довечера ММ да се готви за нападение.

# 527
Добро утро!
Кофеинче, точно така неочакван, означава. Върнах се да видя, аз съм написала точно обратното, неволна грешка! Blush Grinning То това и беше контекста, в който го казах за Ванеситка! ooooh!
Рансън, хремави риби се лекуват, като им се подлага я с винце, я с ракийка. Наслука! Ех, защо не съм ти под носа, винаги, когато искаш, бих ти правила компания с въдицата.  Heart Eyes
Ето закуска, да не измрете от глад.

# 528
Добро утро и от мен.Аз днес съм с някакви досадни болки в яйчниците, но пък почивам и те няма да ми развалят деня.Хубав ден и от мен.

# 529
Есенче, благодаря за хубавата закуска Simple Smile .

# 530
  • София
Добро утро и от мен  Grinning
Значи, петъците трябва да ги направят официално почивни дни... То не се трае 5 дни нон стоп да се работи  Cry
Кристи, Autumn*, благодаря ви за милите думи, аз силно се надявам, че ще успея да преодолея болката и мъката, и че ще спра да мисля на коя дата е шяло да стане нещо... Вярвам, че тепърва ни чакат най-хубавите моменти и не трябва да се мисли за вече изгубеното  Confused

# 531
  • София
Добър ден!

Есенче, мнооого вкусна закуска, започнах да точа лиги  Crazy

Лоли, как ще се разкрасяваш днес? Аз трябва да ходя да се боядисвам, а не ми остава време  Confused А по повод детската стая:
Скрит текст:
И ние имаме едно стайче, дето ми е нещо като склад и стая за гости, когато се налага. Ако трябва да съм честна вече съм си избрала мебелите (засега имаме само 1 легло там). Начертала съм си схема в мащаб кое къде ще се намира. В неделя с ММ най-накрая закачихме една икона, която беше предвидена за там. Лятото като бяхме във Варна си харесах едно нещо направено с декупаж – тънка дървена основа във формата на круша, а отговре са нарисувани две таралежчета с ябълки. Мнооого сладурско, купих го и казах на ММ, че ще е за детската стая. Та и това нещо закачихме. Също така все още нямаме пердета там, но съм набелязала едни + корнизи и само чакам да имаме излишни парички да ги купим. Общо взето планирам полека лека да си купим мебелите, въпреки че трябва да се прави ремонт(смяна на ламинат, оправяне на стените). Едни наши приятели още преди почти две години ни дадоха детско креватче, което засега седи разглобено в гаража. Ох отнесох се...

Бебо, добре дошла  Peace Какъв план сте начертали с д-р Шефкетова?

Нектаринке, стига с тия кисти  Stop ще ти се карам Simple Smile

Ванесита, много готин виц  hahaha Joy hahaha Joy

Тиата, много сладко от страна на ТМ  Heart Eyes

Атланта, съжалявам за лелката  Hug

Нигел, съгласна съм за петъците  Peace

Аз започвам да работя, че пак ме чака тежък ден  Sick

# 532
Добро утро, милички!  Hug
Рансънче, завиждам ти, аз също искам за риба в слънчевия ден, въпреки че
Скрит текст:
съм ловила риба един път в живота ми. С дядо ми на Лобош. Качили сме се ние на една лодка и си ловим риба и по едно време хващам. И трябва да махна рибата от въдицата. Тя мърда в ръката ми, аз пищя, ама ПИЩЯ, хвърлям и въдица и всичко, дядо ми се стряска и залита... за малко да падне от лодката  ooooh! а не може да плува, аз също  Whistling
, та не знам дали ставам за риболовец  Mr. Green
Есенче, благодаря за закуската  Hug
Лоли,  spoko
Бебо, ти добре ни опознаваш, като четеш темите, ама така не е честно, пък  Crossing Arms разкажи нещо повече за себе си, за да те опознаем и ние  Hug
Захарче,  Hug
нектаринка, съмнителна си ми, душата  Whistling   Hug
Атланта, ех, съжалявам за гадината  Sad
Ниана, Ванесита, Кофеинче и всички, които пропускам  Hug
Аз сънувах, че отивам на доФтор за тези болки и той ми казва, че съм бременна, затова ме боли. Била съм, била, цветна. Та сутринта се събудих с неистово желание да препишкам тест, ама си викам, че вече ще се обявя за тотално изперкала и се сдържах  ooooh!  Mr. Green Абе, луда работа  Crazy

# 533
Благодаря ви, момичета  Hug . Аз обаче не съжалявам, защото утре ще пусна изследванията и лека-полека да видим имаме ли проблем.

Колкото до стаята-и ние имаме една, която е склад, но вече почнахме с плановете какво да почнем да опраняме, защото има много работа там.

# 534
  • София
Добро утро, прекрасни момичета! Съжалявам, че само ви цоцам за информация, но няма кого да питам освен вас  Laughing
След като и аз се сблъсках с проблема изпарителна черта имам няколко въпросчета. Става дума за теста Престо, който отчита от 5тата до 10тата минута, след това го водят невалиден.
1. Изпарителната веднага след 10тата минута ли ви се появява или по-късно?
2. Абсолютно всеки път ли ви се появява изпарителна?
3. Изпарителната винаги ли е с еднакъв интензитет или веднъж е по-бледа, друг път по-наситена?

Получих съвсем бледа втора черта около 10тата минута, но с времето не стана по-наситена, остана си такава, каквато е била в момента, в който я забелязах (виждаше се само на ярка светлина, но я имаше и ММ я видя, а той е доста обективен), чак в края на деня стана по-наситено червено (което си е 100% изпарителна).

# 535
Berry_berry, стискам ти палци да не е никаква изпарителна!  Hug

# 536
Бери, изпарителната обикновено е сивкава. Кой ден след О ти е? утре сутрин, с първа урина повтори  Peace

# 537
Добро утро и от мен мацки  Hug
Еенче страхотна здравословна закуска си забъркала днес  eat
Голди много ти е сладък съня  Heart Eyes Може би защото Овуто наближава...заради това да си с "положителен тест" ама за О  Peace
Рансънче хайде наслука и от мен  Hug Да хванеш добър улов.....стига с тия Ица....малко и риба трябва....може на проектоблизнаците да им се яде рибка  Heart Eyes
Ели нашета стая беше нещо подобно и ми напомни с твоят пост  Flutter Много хубав план имаш...и това за иконата  Heart Eyes
Нектаринка дано ти стигнат 2-те сърчица и да се изненадаш приятно  Praynig
Ванеситка според мен си имала О и то на 36-ти ден  newsm78 БТ е добре и висока доста дни....но е рано за тест, Ц и т.н. ...имай търпение мила и изчакай....пък дано не ти дойде заради  preggo
Кофеин хайде устискай...и аз едвам се сдържам, ама ....трябва  Peace Стискам и за тебе много силно палци  Hug
Аз съм много зле...забравих снощи да си стръскам термометъра, защото бях заспала в кухнята и ММ ме събуди да се пренеса в спалнята и.....пропадна работата.....Въпреки това, вчера БТ беше 36.80 а днес беше почти 36.90 ...смисъл дори и това, че не съм я разтръскала май е мааалко по-висока  newsm78 Много съм зле  ooooh! А от симптоми и т.н. ....почти нищо  Shocked Нали бях маалко болна и сега ми тече малко носа.....отдавам повечето неща на изстинката....да не се навивам излишно....пък и скоро почна да се вдига БТ......скоро май няма смисъл от тест  Thinking

# 538
  • София
Добро утро
Много писане,много нещо....
Атланта успех тогава на изследванията
Бери не се измъчвай,каквато и да е била чертата всичко е свършило,не я мисли  HugИ аз съм имала много силна изпарителна,живях 3 дни с надеждата че съм бременна и ММ я видя,радости,целувки а след два дена М.си.   пристигна,докато не видиш ярка черта не си мисли другото....
Нектаринка  Hug

# 539
  • София
Неее, момичета, на мен малко след теста ми дойде. Няма бременност, но аз се съмнявам за рано прекъсната такава, защото имах кървене като имплантационното и ПМС болки започнали 6 дена преди да ми дойде.
Четох една статия, в която пише, че на 50-60% от жените първата им бременност се прекъсва в такъв ранен стадий (http://www.az-jenata.bg/a/1-bremennost/25083-kakvo-e-himicheska-bremennost/).
Вече не ми е кофти. Мина ми. Но съмнението онази черта изпарителна ли е или реална остана и затова ви зададох онези въпросчета Simple Smile.
Целувки за всички и пожелания за дъжд от 100%тови 2 чертички!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт