Напук на мрачното небе, лятно бебе в нас расте!-Тема 89

• 23 816
  • 707
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте мили момичета!
Надявам се да ме помните, защото аз никога няма да забравя от къде тръгна моето чудо!
Видях колко много положителни тестове са се появили и много се радвам за всички!
Да знаете, че надничам редовно в темата, защото ми  е любима!
  bouquet

# 541
---
Момичета аз трябва пица да правя а не мога да се разделя от вас ...като любовници които не могат да се наситят един на друг  Heart Eyes
Heart Eyes
Ванесита, Мечтичке, и аз правих пица  Laughing

Записвам се за момченце с термин юли.

TIAta
  bouquet

# 542
  • София
Ех, Мел, явно много момичета имат такива случки...Аз затова си мисля дали да не скъсам с тестовете и само кръвен да правя и то при доказано закъснение (иначе ще фалирам). Започвам да си мисля, че наистина много по-често зачеваме, отколкото си мислим, но всичко приключва много рано по една или друга причина - хромозомни аномалии, хормони, имунологични фактори и т.н.

# 543
  • Plovdiv
Ели, ще се боядисвам и ще си оправям ноктите, че са ми под всякаква критика. Фризьорката ми е много добра приятелка, така че ще откарам целия ден в сладки приказки в салона. Поне малко разтоварване.

Скрит текст:
Нашата стая за гости скоро ще остане без спалня, защото ще я даваме на наще. Аз нищо детско нямам, защото мъжа ми каза, че много бързам и рибата още била в морето. Това е за всичко, свързано с бъдещото ни дете. Примерно съм си харесала количка. Знам какво ще стане един ден- дай да вземем от брат ми това, дай да вземем от брат ми онова. Все едно няма да мога да му купя новички неща.

# 544
mel, благодаря ти  Hug

# 545
  • София
Оххх Паулинка как да не те помним често си мисля за теб.Има много положителни тестове,но и много от тези който помниш сме още тук и се борим....Как си???

# 546
Паулина помним те  Hug Как си ти...а беба   bouquet
Бери не я мисли защото ще ти става все по-гадно и дано другият месец да е твоят  Praynig По-добре да не знаеш че си била бременна, защото после ще ти е още по тъпо убедена съм  Hug
Стопанка дано мила да ти се сбъдне желанието и Юли да си гушкаш "Найденчо"  hahaha  Hug
Мел как си   bouquet

# 547
Добро утро и от мен,момичета  Hug
Нектаринка стискам ти палци и на всички,които не чакат. Peace
Елиемного добре звучи всичко за стаята,дано скоро сглобявате креватчето  baby_neutral
Някое от момичетата спомена нещо за кисти,ако има интерес мога да споделя опита си,може и на лични.
Няма ли някоя да ни зарадва  EFP
Бебо аз съм още по нова от теб в бебеправенето, едва 3 месеца,преди да започна и аз бях при моя АГ,освен" раничката",която "изгорихме"друго притеснително не видя,но ще видим смятам скоро пак да го посетя.Някоя от вас мисля питаше за добър лекар,ако имате интерес мога да споделя(моят е в Пловдив)
Хубав ден!  bouquet

# 548
  • София
Паулинка, като гледам още си 2в1. Бързо и лесно раждане ти пожелавам  Heart Eyes Hug

Лоли, благородно ти завидях за ноктите и косата, искаааааам и ааааззз. Само че обмислям как да си променя цвета сега. Естествената ми коса е много тъмно кестенява, боядисвам се русо. Обаче сега ми се иска (не съм 100% сигурна) да ми стане нещо като тъмно русо до светло кестеняво. Моя фризьор предложи да направим св. кест. кичури като за начало. Та съм в дилема...
За стаята и другите неща:
Скрит текст:
По повод количката и ММ каза, че ще вземем тази на племенника (на брат му дете) и аз казах, че ще видим. Преди 2-3 седмици случайно я видях на село на тавана и казах на ММ, че и дума не може да става да вземем тяхната количка – стара и грозна е  Crossing Arms
На мен ми се иска да купим мебели за стаята постепенно, а не после когато ще трябва да купуваме един милион други необходими неща. Пък и като цяло говоря за пердета, корнизи, скрин, няколко рафтчета.

# 549
Добро утро, момичета!   bouquet  

TIAta В месеца в който забременях ММ на няколко пъти ми каза(почти веднага след  luvbed ) бременна си вече, аз знам. Много е сладко, че ти гали коремчето. Пожелавам ти скоро да ни зарадваш  Heart Eyes

Нектаринке   Heart Eyes Hug Дано да ни изненадат двете сърчица!  babydust7

Бери дано не е изпарителна и утре сутрин да ни развееш двете черти  Praynig

Atlanta_85 Успех с изследванията!  Hug

*mel* Стопанка Мечтичке Goldengirl  Ниана Ванче  Кристи Лисичке Ели гуш за вас и всички останали!   babydust7 babydust7 babydust7 син прашец за всички желаещи  Two Hearts

# 550
Добре съм вече се възстанових Simple Smile
На 20 август след доста тежко раждане се появи малкият ми ангел Борис! 4050гр. 52 см.
Добре е бебо, много ревливо човече излезе, мъчат го колики и е денонощен купон, за съня забравих вече Laughing
Пожелавам леко бременеене на всички видели двете чертички, леко раждане и скорошна радост на всички очакващи чудото им да се случи! Hug Heart Eyes

# 551
Паулина да ти е жив и здрав Борис! Да расте щастливо и усмихнато дете  Hug  bouquet

# 552
Добре съм вече се възстанових Simple Smile
На 20 август след доста тежко раждане се появи малкият ми ангел Борис! 4050гр. 52 см.
Добре е бебо, много ревливо човече излезе, мъчат го колики и е денонощен купон, за съня забравих вече Laughing
Пожелавам леко бременеене на всички видели двете чертички, леко раждане и скорошна радост на всички очакващи чудото им да се случи! Hug Heart Eyes

Колко харесвам това име - Борис  Heart Eyes Да ти е жив и здрав и много да ви радва   bouquet

# 553
как сте сладурки
и аз си мисля ,често ,че ако беше станало още 2013 сега да имам две годишно бебе ама нищо така било писано.жалко е ,че изгубихме толкова време две години ще станат януари -нооо трябва да отбележа ,че ни се събират има няма 4.5 м активно бебеправене здраве да е само.ще ги зачеркна решила съм и ще броя от начало.трудно но няма как.да идва 20,10 ,че съм на лекар и да действаме с изследвания.
лоли приятно разкрасяване.
Пaулина1  здрасти как си.
хайде кой щеше да прави тест чакам някой да се похвали Praynig Peace
Бери Hugдругия път ще е силна истинска.
 Goldengirl  луда не луда препишкай един.

TIAta дано тм познае  и да ти гали коремчето 9 месаца занапред.
mishletoooo89 при кой лекар ходиш в пловдив.

# 554
Аз питах за добър лекар. Ама съм от София. Още си питам, да знаете  Whistling
Паулина, честит Борис! Да ти е много здрав и много да те радва!   bouquet
Нико,  Hug взимам си прашец
Ванче, аааа не без тия работи  Joy ако ще препишквам, ще е за ову, макар, че нямам налични.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт