Напук на мрачното небе, лятно бебе в нас расте!-Тема 89

• 23 774
  • 707
  •   1
Отговори
# 60
  • Plovdiv
Добро утро, дами

Естлар, радвам се, че си по-добре Simple Smile

Рансън, пожелавам ти едно бебеносно мътене

Извинявам се за глупавия въпрос, но коя/кой е Денис, защото много често се споменава в темите?

# 61
Добро утро,сладурки !

Аз свърших полезни неща тази сутрин - ходих да платя градината  hahaha

Иначе сме болни пак  Crossing Arms

Кофеин Hug ,а как протича горенето ?

Мечтичка,Рансън,стискам палци за мътенето  Hug

Голди.Йоли, Атланта, Флоритка, Рости, Мая,Ванесита,Маняна Hug

# 62
  • София
Добро утро и от мен
Мечтичка а дано ни изненадаш така безсимптомно  Praynig
Бери дано е била изпарителна,по добре такава отколкото другото,съжалявам за гадината
Азукарче добре,че този път е само бравата.Пожелавам ти това да е края на всичко лошо. Hug
Голденче  Hug
Лоли,Денис е много активен и помагащ потребител.Разбира от всичко момичето и всички се допитват до нея по която и да е тема.
Като капак на цялата депресия в която съм,снощи ММ сложи черешката на тортата.Стана ми адски обидно от думите му и няма да му проговоря.Казвам му че отивам да си лягам,а той ми отговаря-еее много ясно,че си лягаш нали не си в овулация  Shocked.
Поредните сълзи потекоха.....заболя ме много,последните дни сме на нож.С мойто забременяване сме щяли да стигнем до развод и тем подобни.Много ми е объркано.....направо съм смазана,в мен или в него е гршката се чудя???Аз ли прекалявам,той ли не ме разбира,но всичко това ме убива бавно и мъчително  Tired

# 63
# 64
  • София
Малката Лисичка и аз имам раничка, но и на мен ми казаха, че няма да я горим. Благодаря ти за закуската, отивам да ям, че като видях какво си ни почерпила и ми потекоха лигите   Mr. Green

# 65
Мел,   action032 Много е натоварващо правенето на секс по график. Опитай да се поставиш в неговото положение - любимата го използва само с цел размножаване.
Аз на ММ не му говоря нито за овулация, нито за тестове, нито кога "трябва" да правим секс. Мисля, че няма да се чувства добре от това. Аз самата не се чувствам добре от тези неща и гледам като сме заедно да се наслаждаваме един на друг, вместо да се дебнем по часовник. Смятам, че трябва по някакъв начин да се опитате да запазите искрата и желанието помежду си и да избягвате целенасочения секс, колкото и да е трудно. Да не говорим, че по принцип мъжете мислят различно от жените. Опитай се да влезеш в неговите обувки.

Скрит текст:
Това ми напомня една много хубава постановка, на която ходихме - В защита на пещерния човек http://caveman.bg/ Силно препоръчвам да се гледа. При това, задължително с половинката  Peace

# 66
  • Sofia
Добро утро госпожици и госпожи Simple Smile
 Hug  Раздавам прегръдки на всяка, която има нужда  Hug
Аз си чакам тестовете за Ову, обаче съм сигурна, че тази седмица няма да дойдат.
И май, май ще хвърлям боб този месец за деня на моята О.

# 67
Добро утро! Simple Smile
 Първо- Честита ни нова тема и дано много от вас да се отправят в други теми Simple Smile Не че ви гоня, ама нали ме разбирате Wink
 Йоли честита годишнина! Да сте най-вече живи и здрави, много сплотени, обичащи и подкрепящи се. Нека все ръка за ръка да вървите по семейната ви пътека и заедно да сбъдвате мечтите си.
 Не съм ви чела, нямах време. Видях набързо само, че Goldengirl е питала как съм. Учудващо, добре съм! В миналия понеделник , когато разбрах , че ин витрото ми е неуспешно , доста си поревах и се отдадох на депресията. Във вторника бях пак зле , но не чак толкова. От тогава нито  съм плакала, нито много съм се депресирала. Даже в петък бях на Сладка питка на бебето на моя много добра приятелка. Там имаше и една бременна и още две малки деца. Пак странно- станах, наконтих се, дори и се нагримирах, вложих разхубавителни методи над себе си/ от доста време не го правя, а го правех преди 3-4 г. , но пуста депресия и лоши случващи се обстоятелства/. Там като отидох не усетих болка в сърцето, мъка, лоши мисли. Беше ми добре. Усмихвах се!
 Вчера бях застъпник на изборите в една от секциите. Там имаше един мъж от друга партия застъпник и се заприказвахме. Той ми каза, че със жена си са правили 5 опити ин витро , неуспешни, отишли са в една Църква в/до Асеновград, свързана с някаква ябълка. Може да сте гледали по ТВ. Там са им правели специфична молитва, след което са им казали , че до 18 мес. ще забременее жената. Тя след 15 мес. по естествен начин забременяла . Сега имат момиченце на почти година.... Аз от молитвите , от Църквата се поотказах и разочаровах, но случката и борбеността на тези хора  ми вдъхна сила  да не се отказвам никога от 1-2 провала. Там някъде си ме чака. Знам !!! Да чакането поизтощава и доста отчайва, но ...но нямам друг избор!
 Е, това от мен Simple Smile Хубав ден, момичета!

# 68
Краси много се радвам, че си по-добре и така оптимистична мила  Hug Може би пак стигаме до извода с "немисленето" и "психологическият стерилитет" ....до колко е вярно.....според мен 50 на 50 е работата.....хубаво е, че си си върнала вярата и така трябва да е....знам че и твоето детенце те чака и се чуди мама защо е толкова тъжна....но надявам се скоро да те зарадва и да се престраши да дойде  Hug
Според мен има такива случеи с "неуспешни ин-витро процедури" и после "естествено забременяване" , защото донякъде вярвам, че когато направиш всичко по силите си, остава момента на чакането и наистина под състояние на стрес, често а и доказано, подтискаме някой хормони, които от своя страна са отговорни за правилното функциониране на целият организъм и от там идва "психологическият стерилитет" .Затова вярвам, че такива двойки са успели успешно да заченат след толкова неуспешни опити и процедури и т.н. .....за мен това е единственото логическо обяснение  newsm78
Мелче от една страна го разбирам...."график" ала бала, но все пак знаем че мъжете винаги свършват, независимо дали е било "по желание" или "насила" ....проста физиология и винаги има удоволствие....така че ако можеш да му вметнеш тази теория в главата ще е добре  Flutter От друга страна не е било честно да ти казва такива думи, защото женската глава не забравя а и малко и трябва да се обиди и после....върви прави секс с желание, .... аз поне не забравям толкова бързо и се сещам винаги (мълчаливо) за такива думи.....но после тежко му на ММ  hahaha

# 69
Добро утро и от мен!

mel, за мъжете е трудно да ни разберат, а и може би ние прекаляваме понякога. Сексът по график е най-омразното нещо за един мъж. Седнете и поговорете, успокойте се и двамата и ще видиш,че нещата ще се наредят. Имате едно детенце, скоро ще се появи и второ  Hug

При мен-ММ днес пак и на преглед, за да му кажат кога ще прави изследвания и после операция. Търси и работа, да видим и там какво ще стане.
Аз си чакам цикъла, но ще закъснее явно, утре е денят, но няма изгледи. А в работата само ядове...

# 70
добро утро дами и лек ден от мен

# 71
Добро утро и от мен.
Фло темичката е страхотна,поздрави пък нали и съм си я заплюла Simple Smile
Лисичке благодаря за хубавата закуска.
Мел мъжете никога няма да ни разберат,те също го искат,но просто по друг начин приемат нещата.
Краси това което ти е разказал мъжа е просто чудо,аз си мисля,че когато човек е опитал всичко не му остава нищо освен да се примири и точно тогава когато най-малко очаква чудото идва,пък и Бог си знае от работата.
Милички писали сте многооооо.Няма да мога да ви изчета всички сега,защото съм на работа.Пращам много  Hug на всички.
При мен няма нищо ново,днес изпращам лелката и пак се почва голямата работа.За сега съм кротнала нервите и имам много големи надежди за този месец,е аз и предния ги имах тайничко си се надявам всеки месец нали знаете как е.
Хубав ден на всички.Довечера сядам да ви чета веднага щом се прибера от работа.

# 72
Мелче, мъжете се дразнят от нашето пренавиване. Има го момента, че ние изключваме тотално за всичко друго, а това ги ядосва. ММ е много търпелив в това отношение, но от време на време го виждам, че се дразни. Опитай се да не го занимаваш, т.е., да не му говориш постоянно за това, то ние се изнервяме от секса по график, представям си те. Вдигай си хубавата главица, натискай го, като си в овулация и не се ядосвай. Просто се опитай да не му говориш само за това, вярвам, че нещата ще се успокоят! Гушкам те силно  Hug
Краси, радвам се, че си добре. Такива неща, като ябълка и коланче, може да не ти помогнат, но поне няма да ти навредят. Аз съм ЗА абсолютно всички методи, стига да не ни сриват психически! Гуш  Hug
Атланта, дано всичко мине добре. Дано ТМ да намери прекрасна работа, операцията, щом е наложителна, да мине по възможно най- успешния начин и всичко да се нареди  Hug

Седя и си мисля, че колкото повече мислиш за нещата напред, толкова повече някой (отгоре ли отдолу ли не знам) седи и ти се смее, и прави всичко възможно да не се случат по начина, по който искаш. За себе си реших, че ще опитам (дано стане, въпреки, че цял живот планирам всичко) да не мисля за нещата напред. Каквото- такова. Ще си действам по въпросите, но това немислене, ще ми даде малко спокойствие. Ще ми е по- леко при неуспех. Абе де да знам, я да си отварям книжката, да си чета, че взех да философствам много  Mr. Green   bouquet

# 73
  • София
Момичета аз нали съм си зелена в тестването, но реших днес да направя първия си тест.  Mr. Green Но когато го направих беше много странно, че първо не се появи черта, а всичко стана розово, а след известно време изчезна и си остана само самотната черта.
Скрит текст:

Дали съм направила нещо не както трябва или е нормално това?  newsm78

# 74
  • Plovdiv
Според мен е нормално, при моите тестове за О. става по същия начин.

Общи условия

Активация на акаунт