Напук на мрачното небе, лятно бебе в нас расте!-Тема 89

• 23 779
  • 707
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, момичета!
Мел, не се пренавивай! Вероятно си очаквала веднага след махането на полипа нещата да се случат и това напряга теб, а от там и мъжа ти. Вероятно е било просто злобно подмятане с цел да си върне нещо друго, но пък и показателно, че явно нещо го тормози и притеснява. Споделям на ММ за всичко - изследвания, планове кое кога трябва да се направи, уведомявам го кога съм в О, но само информативно- графици за секс не правя - не мога да му го причиня, нито на себе си. Опитах един месец и се почувствахме ужасно. То е ясно, че график всяка от нас си е начертала. Дано скоро утихне бурята! Hug
Краси, харесва ми как звучиш, браво!
Захарче, зло да ви забрави от тук насетне! newsm17
Мечтичке Hug Видях те на снимка скоро, доста отслабнала ми се стори. Flutter
Спорна седмица, дами!
Скрит текст:
Как се справяте с поставянето на вагинални таблетки. Все си мисля, че пръста ми е къс и не ги поставям добре. Embarassed

# 76
нормално е както и при теста и за бременост и за овулацията се получава на мен тека ми се оцветява теста за бременост това е ако има повече урина на теста спокойно

# 77
fl0ri7a, след като потопиш теста за 10 секунди всичко става розово, след това розовото избледнява и на негово място се появява контролната чертичка, а след това и тестовата в рамките на 5 минути (ако ще я има). Всичко си направила като хората Simple Smile Стискам палци следващите тестове да са с по 2 чертички Simple Smile))  Hug

# 78
Мел, говорете, говорете и пак говорете. И ние с ММ имахме тежки моменти този уикенд, но като поговорихме нещата станаха по-добре. Според мен като свалите картите на масата и кажете на кого какво му тежи, ще е по-добре. Ти ще го успокоиш, че не, ти го обичаш и не правиш секс само за бебе. Той ще те успокои, че и той го иска, но се опитва да се държи заради теб. И такива ми ти работи. Защото нещата изглеждат по един начин отстрани и по съвсем друг - когато погледнеш какво се случва вътре в душата на човек и какви страхове и притеснения избиват. Дори стигнахме до просто решение - физически контакт. Успокоява ни и двамата. Да се докосваме, да се прегръщаме и целуваме, да се държим за ръка. Наблегнахме на физическия контакт тия дни и нещата с емоциите се кротнаха. Не казвам, че е вашето решение, но това беше, което измислихме, защото при нас проблемът беше отчуждение и че се чувстваме сами. Напомнихме си, че сме заедно.

Сега за забременелите след 5 неуспешни опита инвитро. Ще го повярвам, когато стерилитетът е неизяснен като при нас (засега). Ако жената има махнати тръби или той не произвежда бойци - и с ябълки и коланчета няма да стане. Неизясненият стерилитет за мен е едно - науката още не е открила всички възможни причини. Явно има други, за които още не знаем. Добрите новини - работи се по въпроса. Между другото, родили са се първите деца от присадена матка (жив донор, жена в менопауза), така че медицината прави чудеса и далеч не всичко в репродуктивната медицина е все още ясно. Т.е, да, ние може да имаме 10 неуспешни опита и да стане естествено, но не бих го приела за свръхестествено чудо. Виж, ако жена без тръби забременее с ябълка, се нареждам и аз, хем обичам ябълки.

# 79
Шинзо честито миличка, лека бременност до пуф кав ревящ финал! И аз не можах да отворя снимката  Sad
Кофейнче мерси, но както бях писала, този месец нямах надежди след като видяхме тънката лигавица и 2 отрицателни теста за подкрепа.
Азукарче  #Crazy време е да се обърне при теб съдбата и да започнат хубавите работи.
Рансън палци за близнаците, дано се сгушат на топло на матрака  Close
Бери съжалявам за лелята. Може да е била биохимична. Ако смяташ, че това ще ти донесе някакво спокойствие направи кръвен, но ако е положителен не се отдавай на мисли защо не се е задържало. Понякога така е по-добре  Hug Повече спокойствие и да не се карате с ТМ!
Лисиче бързо да оздравявате. Ти знаеш ли, че имаш страшна... закуска  Laughing
Естлар след вчерашното описание на аптеката ти, мисля че този АБ е просто за разкош. Бързо се оздравявай, аз също взимам пробиотици за всеки случай. Много трудно гъбясвам, защото имам много добри лактобацилчета.
Мечтичка много ми е интересно какво ще отговори Денис  newsm78 Странна е работата при теб.
Лоли Денис е една невероятна мацка, която пише в темите за хормоналните изследвания, БТ и добавките. Страшно е отзивчива и е енциклопедия по темите.
Мел  Hug понякога мъжете може да са много жестоки. Удрят в най-болезненото място. Поговори спокойно с него и му покажи, колко те е наранил и обидил. Ти си познаваш мъжа най-добре, но при нас сърденето никак не помага, само изостря нещата докато не се стигне до гранде скандал, в който си казвам всичко на куп и тогава лампата на мъжкия мозък светва, че е настъпил мината на женските чувства.  #2gunfire #Cussing out   argue
Краси  Hug браво мила. Всеки трябва да намери нещото, което да го води напред. Дали ще е вярата или нещо друго. Пожелавам ти да намериш силите и търпението до срещата с вашето чудо!
Атланта успех на ТМ, извинявай че питам, но нямам спомен. Разширени вени ли беше при вас  newsm78
Кристи моля да ми смениш датите първи ден на М 06.10, очаквана О 20.10, дата на следваща М или тест 4.11.
Този месец започваме с фоликуметрията и продължавам да субсидирам лабораториите. Мисля да настоявам за ЦС следващия месец и така по пътя, докато не намерим зайче. Някой правил ли е изследвания в Геника на хламидия, мико и уреаплазми? Виждам, че за хламидията може да се изследва за минали инфекци и активни, но не мога да разбера за мико и уреаплазмите какво показва изследването  newsm78

# 80
Естлар, аз не казвам, че ябълката или там каквото и да е им е помогнало. Може пък и за тях, като мисъл  да им е помогнало и в това да вярват! Не съм питала какъв е точно проблема им. За мен не е хубаво човек да се рови в нещата на друг , особено като не ми е близък. Оказа се , че те са познати на моята сестра и тя е по наясно с проблемите им при забременяването. Имали са доста проблеми, не е било неясно забременяването им. ММ има колега , който има дете с жена си чрез ин витро и неочаквано след 4-5 година жената забременя по естествен начин. Така са решили , така са направили с ходенето си до Асеновград. . Мъжът като ми го каза,  не означава , че ние сега палим колата и отиваме , за да ям ябълки и да ми връзват коланче и хоп забременявам. Забременявала съм досега без никакви дигания на крака, без молитви, без мерения на Т и тестове за О, без определени графици за секс. Обичали сме се и то по много. С ММ правим/ правехме до преди месец секс полкова много, че не е и добре и е нереално и дори да се е разредила спермата му аз два пъти съм разбирала , че съм бременна. / . Успях и с една труба, без да ходя на молитви. Не мисля и да опитвам със следенето и спазването на такива неща. Сега не става. Вече 1г и 3 м. Нито по естествен начин, нито чрез ин витро. Опитах и с молитви- уви. Човек може и да опита каквото и да е, да знае , че е опитал. Ако не помогне, няма да навреди. Просто такива хора, който са имали години борба, подлагали са се на каквото и да е, минали са под неуспехите - едно след друго  и не са се отказали, мен ме окуражават. Това ми е основната мисъл в разказа, за този мъж и неговата история. Никакви ябълки или круши! Разбира се , че когато нямаш тръби и да правиш 10 ин витра и 5 ябълки да изядеш надали чудото ще те навести! То или става или не, без значение дали ние ще се молим или челна стойка ще правим!

# 81
  • София
Ето ме и мен  Mr. Green
Много сте писали и не мога да ви хвана края, затова ще пиша по спомени  Crazy

Лоли, много хубава булка си била  Heart Eyes

Йоли, честита годишнина! Да сте живи и здрави и ръка за ръка да преодолеете всички препятствия по пътя към целта  Hug

Бери, съжалявам за леклата  Hug Според мен обаче е безмислено да даваш пари за кръвен тест. Дори и да излезне биохимична Б не вярвам това да те успокои, а напротив. Късмет следващия месец  Peace

Красима, радвам се, че си по-позитивно настроена вече  Hug Hug Hug

Флорита, и при мен така се получаваше с теста в началото Simple Smile

Кристалин, с малко закъснение ти отговарям
Скрит текст:
Док. ме вика обикновено на 10-11 ден, после на 12-13 и ми бият Прегнил и ми казват кога да хващам ММ за ушите. БТ не виждам смисъл да меря при положение, че има кой да ми казва кога да правим секс.

Мел, съжалявам за думите на ТМ  Hug Hug Hug

На мен ММ също ми скрои нещо подобно. В петък вечер си говорехме за прегледа от предишния ден и че имам фоликул и трябва да действаме събота и неделя. Даже му казах, че е хубаво да започнем още от петък. В петък заспа на дивана, едвам го накарах да се премести на спалнята и веднага заспа. В събота същата история. И двете сутрини спа до късно и аз ставах преди него. Снощи бяхме в съседите на гости. На мен ми се доспа и казах, че си тръгвам той остана още малко. Нарочно не го изчаках и си легнах. А тази сутрин ми намекна, че скоро не сме го били правили. И аз "Аз нали ти казах, че трябваше през уикенда!", а той "А ти нали знаеш, че не мога по график!".  #Cussing out Ми ако щеш егати.... а после ще се чудим откъде да търсим пари за инвитро  Crossing Arms

# 82
Майче Мерси ....  Hug и на мен мила и през 10 мин. рефрешвам  Whistling
Есенче Благодаря ти  Blush От лапарото съм почти 5кг. надолу ама....ще трябва още...не че не виждам (извинявам се ако обидя някоя) пълнички дами с по едно или две деца....така че ми е странно това с ИР и кг. - мите ....моите не са чак толкова много....почти 66 съм  Flutter  Crazy  hahaha
Краси наскоро гледах едно предаване по ТЛС казва се "Не знаех, че съм бременна?!"  Shocked Ей така гледах...и си виках как така не знае че е бременна....ама на без никакви симптоми, повечето девойки отиват със силни болки в стомаха (апандисит и т.н. ) а то се оказва, че има бебе и то се ражда напълно здраво, нормално и т.н.  ShockedМисълта ми беше, че една такава жена имала до тогава 2 деца и на 40 и колко години и си прекъснала тръбите, за да няма повече "опасност" от забременяване.....та въпреки процента и малкият шанс, който имала, забременяла защото не се пазели като си мислели, че няма как да стане.....  #Crazy Гинеколожката го обясни, че имало 1% шанс с времето тръбите да се сраснат и отново да бъдат "плодородни" .... така, че ми се струва (а и искам да вярвам) че невъзможни неща няма! Чудеса ли, Божда работа ли, просто организъм ли.....има нещо заради което "стават" тия "невъзможни" бебета  Peace

# 83
  • София
Прегръщам ви всички и ви наръсвам с прашец, днес влизам в 8ма седмица  Hug
 babydust7    

# 84
Фло  Hug и на мен така ми бяха казали февруари,ще видим ако се занеса пак до Пловдив какво ще кажат.

Ох,да днес ме удря на сладко,затова е такава закуската  Blush

maya_the_bee   bouquet благодаря ти ,мила !

Краси   bouquet

Аз се успокоих малко,попълних документите за ЗК ... сег аси умирам за кафе  Crazy

# 85
Витаминка, благодаря за прашеца, смуквам си задължително  newsm79 newsm79

# 86
Витаминка, тъкмо навреме Hug Благодаря - пускам турбото newsm79 newsm79 newsm79
Да докладвам резултатите от срещата с док сутринта и отивам да топля пилешката супа, че ММ ще си дойде гладен newsm22
Скрит текст:
Овулация е имало и тъй като не можахме да се видим в събота и неделя с док той написа, че е м/у 14-ти и 18-ти ден (днес е 18-ти). Спукали са се и двата фоликула - дори док леко се учуди, щото единия уж изоставаше. Сега започвам дуфастон и продължавам с естрофема, мътя 10дни после тест... след това обичайното - няколко дни сдухване и пак отначало Confused
После пак ще седна да ви чета, че доста сте изписали Hug

# 87
Цоп, и аз при тиквите!
И да си взема витаминков прашец!

# 88
  • Sofia
Охоо, прашец  Hug
Аз след К съм 5 кг + и незнам дали това не дава някакво отражение. Не са много килограмите(59) , ама знам ли ....

# 89
  • Plovdiv
 newsm79 newsm79 newsm28 newsm79 Смук смук и от мен

Лисичке, айде долитай до Пловдив и да спретнем едно женско форумско парти на бъдещи мами

Мен днес такъв глад ме е налегнал не знам и аз защо, но ще изям целия свят

Последна редакция: пн, 06 окт 2014, 12:49 от LOLI{P}

Общи условия

Активация на акаунт