Напук на мрачното небе, лятно бебе в нас расте!-Тема 89

• 23 782
  • 707
  •   1
Отговори
# 90
 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79
Витаминка честито мила  Heart Eyes Как си ?
Какво ли става с Елена дали не се е срещнала с бебо накрая?  Hug
Лисичке Браво сега бъди спокойна и дано малката ти се оправи по-бързо  Hug
ЕлиД дръпни му една сочна лекция по темата....на твое място бих реагирала по същият начин....не може така да те разиграва, а после да очаква резултат....то детето се прави от двама все пак.....пффф че се ядосах чак  #2gunfire
Стопанка липсваше ни бе момиче....къде се загуби  Hug Как си...какво ново при теб....да се похвалиш/оплачеш   bouquet
Рансън Браво за което....сега следва великото чакане....и да мътим пък да видим  Praynig Не се настройвай от сега негативно....може пък да те изненада нещо/някой  EFP

# 91
Рансънче, никакви такива, след десетина дни тест и към отчетни!  Hug
Стопанче, радвам се да ти "видя", как си?

# 92
привет
лисичка успех за зк,и бързо да се оправяте.
vitaminka  Hug Heart Eyes
Ellie D , Мел  spoko spoko кво да кажа за мъжете една майка ги ражда и моят е така.не можел по график и съм го оставила вече ,поне витамини иска да пие да видим.
krasima84  Heart Eyes Heart Eyes звучиш позитивна само така.
Estlar  bouquet
Йоли честита годишнина и от мен.
Лоли много хубава булка ,айде скоро и хубава мама да станеш Heart Eyes
Бери съжалявам за лелката,другия път ще стане ще видиш.
ох темата за вярата е дълбока и всеки си има свое виждане.аз понякога гледам небето и питам защо на мен ,толкова ли съм лоша ,че минавам през толкова неща а съм на 33 само,после си казвам ,че имам сили да ги мина и да дочакам щастието .като се замисля имам няколко случки който лично на мен са ми доказвали че има нещо там горе-всеки да го нарича както иска.само се надявам каквото и изпитание да ми е подготвило да ми прати и нещо хубаво ,че силите и надеждата ми намаляват. Heart Eyes
фло хубава тема както винаги.
който забравих   bouquet  bouquet  bouquet
едвам ви изчетох ,че и новата тема сте я почнали Joy Joy Joy
Ransun Praynig Peace

# 93
О,Лоли , с удоволствие  Hug

Мечтичка  Hug тя е по-добре уж,ама ме зарази мен сега и съм като смачкана маруля,само си ги менкаме градинските бацили  hahaha
Но ще си стои вкъщи и тази седмица Simple Smile

Ваня-калпазанката,благодаря ти   bouquet

# 94
Витаминка,взимам си и аз от прашеца.

ММ започва с изследванията, когато е готов с всичко, ще насрочат час за операция, може би още тази седмица.
Аз с всички тези нерви, цикълът сигурно много ще закъснее, ако утре се появи, ще е чудо. За Б не мисля, така после няма да ми е мъчно.

# 95
  • София
Смук, смук прашец  Hug

Ваня, ама вярно е че са по един калъп правени  Crazy

Мечтичке, и аз съм го гледала това предаване и все съм се чудела как така не разбират, че са бременни  newsm78
Иначе на ММ не знам какво му стана тоя месец, нещо и той се ошашави. Според мен малко се стресна от новината какво следва, ако не се получи скоро по естествен начин. Като му казах и за няколко минути гледа в телевизора безмълвен и безизразен. После започна да се държи все едно не нищо не е станало...

# 96
  • Plovdiv
Ох тези мъже, как пък грам не ни разбират. Моя ме докара до рев. Вика ми много се шашкаш виж хората от два пъти забременяват ти какво си се хванала, че не правим достатъчно секс. Ето на любимата ми реплика как хората от втория път забременявали аз ревнах. Мисля, че се усети кво е казал и му стана ужасно неудобно, но така трябва като не си мери приказките ще си носи последствията.

# 97
  • София
Момичета, толкова много ви благодаря за подкрепата, загрижеността и успокоителните думи! Наистина оценявам го!
Първата ми мислъл беше да направя кръвен, за да видя луда ли съм или не (защото бях убедена, че е станало - ПМС болки от началото на седмицата, а трябваше да ми идва чак в събота, липса на апетит, няколко дни подред се будех сутрин винаги в 5 ч, а мен само с топ можеш да ме събудиш преди 7, най-подвеждащото беше зацапването на 11 ден след О, което си приличаше на 100% имплантация).
Бях сигурна, че ей сега отивам и правя кръвен, но след това си казах - какво значение има, нали резултата е ясен, ако е било станало това е добре, защото значи, че с ММ нямаме медицински проблем и скоро може пак да ни се получи, а ако не е било станало, това значи, че ще се науча да не се филмирам, докато не  видя черно на бяло положителен кръвен тест.
Една колежка и приятелка каза, че според нея е имало нещо, но от стреса и нервния срив, който имах вчера, тялото ми го е изхвърлило. Мисля да споделя всичко това другия понеделник с лекаря (ще ходя на хидротубация). Много се надявам да ме изслуша и да ми даде адекватен отговор  Praynig. Ако направи така, със сигурност ще го споделя с вас.

# 98
Мечтичке, благодаря, добре съм.
След интензивно лято, в което си бяхме дали малко почивка, се завръщам към ову тестове, график и бг-мама. Междувременно навърших 35 и след кратка криза, че може би съм закъсняла да се сещам за второ, реших, че утре ще е по-късно от днес и ето ме обратно при вас.  Hug

# 99
 Стопанка добре си се завърнала ,то и аз ще стана на 34 ма кво от туй навреме сме си.
 :hug:LOLI{P}
май всички сме на вълна сълзи и сополи тези дни,аз казах на моето дете ,че ще сестра ми ще има бебе-първо каза аа тя е на три братовчетка й рано е да става кака трябва на 4 да стане.след ден два ми вика а ми мамо може след тяхното бебе да дойде нашето,сега нали ще идва дядо Коледа Joy Joy да се смееш ли да плачиш ли
ей понеделник работа до ушите и аз при вас вися Mr. Green

# 100
  • Plovdiv
Ванче, да нацелуваш малката буболечка от  мен. Говори ми тези избори ми взеха здравето днеска. Въртят се едни и също новини, прехвърлят се едни проценти, а ние журналистите дъвчем едно и също.

# 101
Стопанка много се радвам....хайде сега с нови сили напред и дано независимо от всичко скоро се увенчаят опитите ви с успех  Heart Eyes Давай на Кристи датички  да те слагаме в списъка   bouquet

# 102
Loli, значи с теб сме колежки? Simple Smile

# 103
Флории, темата е прекраснаааа! Заплювам си я, да знаете!
А колко много сте изписалли от събота вечерта.....

Захарче, радвам се, че сте се отървали само с разбита врата Simple Smile
Йоли, честита годишнина! Мноого любов и разбирателство и скоро  newsm32
Бери, съжалявам за М. Sad Дано следващият месец успеете.
Голди, какво стана с интервюто за работА?
Мел, явно му идваи на него в повече. Пробвай да не му споделяш кога какво се случва и така няма да се чувства употребен  Hug
Диамантче, и ние с ММ ходихме да я гледаме и много се забавлявахме  Joy
Красима, позитивизмът ми много ме зареди. Страхотно е да гледаш така на живота. Пожелавам ти съвсем скоро да те сполети това най-желано и чакано чудо   bouquet
Мечтичке, и аз съм така, тайно отмъстителна... Да се чуди от къде му е дошло  Twisted Evil
Атланта, успешна операция на ТМ и бързо намиране на удовлетворяваща работа!
Мая, аз днес след 5 си чакам резултатите от изледванията в Геника /едни палчи нама да навредят/
Витаминкее, благодаря ти. Как сте с точица?  newsm75 newsm79 newsm28
Рансънчее, стискам палци да ги измътиш тоя месец и двете!
Атланта, надям се да закъснее към 9 месеца Simple Smile
Ххаха, Ваня, пожелавам на дъщеря ти да получи така желания от всички ви подарък за Коледа Hug
Стопанки, нов опит- бър успех   bouquet

Днес чакам резултати от хламидията, а в сряда съм при доки, за да ги прегледаме и да видим и МБ как е. Дано да ми погледне и фоликулчето как се развива, защото точно тогава би трябвало да ми е О. Дано всичко е наред с изследванията, да се поуспокоя малко за сега.
 Hug Hug Hug на Всички

# 104
  • София
Милички благодаря ви,сега ще се върна да ви изчета,че имах работа,само да ви покажа смс-а от ММ...кратко,ясно и точно (Nali znaeh 4e te OBI4AM)
Еее как да му се сърдя сега  newsm78,вижте даже обичам с главни букви  Joy

Общи условия

Активация на акаунт