Напук на мрачното небе, лятно бебе в нас расте!-Тема 89

• 23 783
  • 707
  •   1
Отговори
# 105
Зла овца, благодаря ти  Hug . Но май няма да закъснее, а ще подрани, одеве зацапа, така че сигурно утре ще ми дойде съвсем. Но така поне ще мога да пусна други ден първите изследвания, а на 22-ри на лекар.

# 106
Излязоха ми изследванията.
Ureaplasma parvum - Положителен.
Чета, чета и не ми се вижда нещо страшно, ама някой може ли да ме погали по главата и да каже, че много бързо ще го излекувам и всичко ще бъде наред...  Sad

# 107
Мел, наистина от един калъп са правени Joy Преди години като се скарахме (и даже скъсахме веднъж Embarassed) получавах същите смс-и... ами явно им е трудно да си вадят емоциите на бял свят по нормалния начин и това ги кара да скачат от едната крайност в другата... Първо обиждат и нараняват и после видиш ли, разбират каква са я свършили и  hahaha"моля те, прости ми - УбичЪм тЪ!"  #Cussing outАма как да им се сърдиш дълго - то не е лесно да я вършиш тая работа по график ooooh!
Скрит текст:
Нали го виждам и ММ... мрънка, цупи се, мърмори... и на работа има проблеми, пък аз вместо да го изслушвам и съчувствам го мятам да върши работа, че няма време Sick Е, как да му е готино да се прибира в къщи като от вратата го хващат за... краката Mr. Green Пък аз се нервя, че има 2-3 дни в месеца, в които искам да направи нещо сериозно заради мен, пък той се дърпа и така - положението е взривоопасно Rage К`во си мисли той - и на мен така не ми е гот по график, ама физически на нас ни е по-лесно - вирваш краката и готово, после мажеш протритото с кремче и се надяваш да си е заслужавало... той пък се чуди що се дърпаш като му се доще - ми не ща да се дърпам, ма боли..Уф, много се отплеснах.
Днес ми е едно такова есенно, пък за разлика от много хора аз хич не обичам есента и зимата, мразя и студа и съм крива, че ща не ща трябва да вадя топлите дрехи от заточение Tired Поне като мътя да ми е топличко Laughing
Зла овца, не знам какво означава, ама каквото и да е - ще пиеш два хапа и ще мине бързо... гарантирам ти!

# 108
Atlanta_85  дано всичко да мине както трябва ,стискам ви палци.
Ransun вади дрехите да му е топло на фастъчето
Зла овца бързо да се маха гадината
*mel*  то да не му се сърдиш ,ама аз на такова обичам те отговарям -покажи ми ,то с обичам те бебе не става.
аз пък излизах и си купих спирулина и мака ,я по информираните да кажат може ли и аз и мм да ги пием и какво да очаквам.на етикета пише хубави неща Joy Joy
благодаря ви за пожеланията да ви се връща тъпкано и всички с едно хубаво бебе догодина.

# 109
Мух-му-ли, мух-му-ли, майко! Ванче, да не те затрие мъжа ти с тази мака!  hahaha
http://bilki.pharmacy-bg.com/4856-maka.html

# 110
Ваня, аз пия мака от две седмци, ама те предупреждавам, че е мноооогоо гадна. За сега не усещам някакви особени симптоми, но пък се надявам отвътре нещата да вървят...  Laughing
Спирулината е супер за всичко и всички, така че гълтай здраво Simple Smile

# 111
Ваня, благодаря ти  Hug , скоро ще видим кое как.
Кристи, за сега няма да давам дати, че зацапа и спря, но утре сигурно ще имаш и моите Simple Smile

# 112
 Autumn*  надявам се че не  Joy Joy Joy Joy Joy
Зла овца ми купила съм ги ще ги изпия да видим

# 113
Зла овца съжалявам за резултата. Най-вероятно ще пиеш АБ. Не знам дали и ТМ не трябва да се изследва. Лекърско тяло трябв ада се произнесе.
Есенче ефекта е още по-силен, ако се каже на мъжа какво пие. ММ нали е на Цефагил, който е със същото действие и отначало беше нещо страшно, само ми се усмихваше лукаво и напада.
И аз като Атланта и Ванче. Имам точно една капка кафеникаво от сутринта и нищо  Sad

# 114
Мая,  Hug . Като този месец не е нашият, скоро ще дойде и нашето време и ще бременеем заедно.  Hug

# 115
Атланта дано. Ако знаеш как ми се иска до края на годината половината тема тук да се е преместила в отчетни. Да започнем с хубаво новата година.

# 116
Майче, и моя е такъв, бе! Да не дава въображението ми, да сготвя нещо с миди, раци, октоподи - усуква се като разгонен котарак! Grinning

# 117
Ваня, голяма добавка, впечатлих се!
Зла овца съжалявам за резултата!
Маняна, стиснати палчета от мен, знам, че не чакаш тези дни. Можеш ли да ми кажеш дали още пиеш Агнус кастус и вечерната иглика? По каква схема - само до ОВУ или целия цикъл?

На път съм да си самоназнача някое лечение... Давайте идеи!

# 118
  • Plovdiv
Ванче, тези неща как се консумират, за да си взема и аз

Атланта, намерихме се, колежка  Hug Стискам палци всичко да е наред при вас.

Моя мъж съм го усетила, че като излизаме с компания вечер някъде и ако обърне едно две и вечерта като се приберем не ми се дърпа много много, даже сам почва да ми се мазни . Разбира се все още кучето ми е най-големия почитател. Подозирам, че има нещо общо с разгонената мопска от съседния вход.

# 119
  • София
Лоли, и моя е такъв  Mr. Green Още по стълбите до апартамента ми пуска ръце  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт