Напук на мрачното небе, лятно бебе в нас расте!-Тема 89

• 23 797
  • 707
  •   1
Отговори
# 600
# 601
Autumn* Благодаря ти мила  Hug След работа отивам да си ги взема.

# 602
  • София !
Здравейте  Hug !

Изписали сте света  smile3521 . И както не съм хич активна тия дни, не моЖ ви смогна  Joy . Ще драсна някое редче на кратко поне  Hug Hug !

Добре дошли на новите и бързо да се изнасяте към отчетните  Hug !

Ммм .. Мечтичка, нещо много ме съмняваш ! Дано да има тест с две чертички  Praynig Hug !

Тиата, мъжа ти е, опасен  hahaha .

Атланта  Hug , Ниана  Hug , Мел  Hug , Кофейн  Hug , Рансън  Hug , Лоли  Hug , Бебо  Hug , Маце  Hug , Есенче  Hug , Голеден  Hug , Бери  Hug , Зла овца  Hug , Лисиче  Hug , Некатаринка  Hug , Йоли  Hug , Атланта  Hug , Ванесита  Hug . На всички който не съм споменала - извинявам се, не е, нарочно ! Пращам специални  Hug Hug !

Скрит текст:

Аз нещо не мога да смогна да седна като хората тия дни . Времето едно смотано, не може да се излиза, чудя се какво да занимавам малката вече . Всичко ѝ е, омръзнало, направо как ще я караме зимата не ми се мисли  ooooh! .
Нещо за ранички бяхте писали от ония дни .
Аз имах след раждането . Лекаря ми каза, че трябвало да я изгори . Аз днеска, утре и стигнах една година след това да отида  Blush .
Сега чакам лелката да дойде, после мисля да ходя на контролен преглед, освен това ми се искаше една цитонамазка да направя, че отдавна не съм и така .

Чета си ви редовно милички, ама единственото ми свободно време да седна е, докато малката спи . И пак не е, много свободно, че гледам да върша и домакинската работа, а тя край няма  ooooh! .

Пращам ви много прегръдки  Hug Hug !

# 603
Нектарина, поздравления за резултата от прегледа, скоро да развееш двучертичковия    bouquet
Може ли и на мен пропуск за албумчетоо  Praynig
Бъни, не живеете ли в БГ? Сега в София времето е по-хубаво отколкото беше лятото  hahaha

Аз имам едно въпросо-споделяне. Вчера цяла вечер ме боля десен яйчник. Сега пак го усещам като да ме наболява. Болката не е непрекъсната, а на някакви моменти и според движенията ми. Миналата седмица бях на док и нищо му нямаше, та сега се чудя от какво може да е. Дали е възможно да е от някакъв задържан въздух в корема или нещо подобно? Случвало ли ви се е?

# 604
Мел браво, че си промени решението за хаповете. Смело напред!
Атланта съжалявам за лелята  Hug Мисля, че това ще е нашият месец. Как хубаво се разбирам с рачета  Heart Eyes
Нектаринка  newsm78 дано са хубави резултатите от изследванията.
Каролина браво за повишението
Тиата ТМ много сладък, много харесвам като мъжете имат изблици на нежност и чувствителност.
Бъни Hug добре звучиш мила, бързо да минават тези месеци и отново в играта.
Лисиче оправяй се бързо!
Беки  Wink на мен ми се е случвало уж да ме боли яйчник и като отида на лекар ми казват, че е дебелото черво (колит или друго възпаление/гадове). Щом скоро са те гледали и е нямало нищо, може да няма нищо притеснително. Ако продължи може да отидеш пак да те погледне.
Добре дошли на новите момичета и бързо да се изнасяте към отчетните теми!
Прегръдки на всички и прекрасен петък!   bouquet  bouquet  bouquet
Теди искаше да прави тема 90, като гледам как изписваме тази, скоро ще дойде време. Да не останем без тема само  Whistling
Ако някой не се е сетил- Майчето съм  Crazy

# 605
Майче, отива ти новата визия.
Не съм егоист и затова ще ви споделя с какво си успокоявам душата този следобед в почивката. http://www.aliexpress.com/premium/category/200000567/1.html?g=y& … =bg&prNum=156  Heart Eyes

# 606
Queen bee, дано е.

Аз винаги съм искала Коледно бебе, но вече нямам претенции-само да е живо и здраво.  Hug

# 607
  • София !
Хоп  Hug .

Queen bee  Hug , да, определено вече имам подобрение, ама да не се хваля, че ще се урочасам  Mr. Green !

Зла овца,
Скрит текст:
в БГ сме си мила, ама аз съм от София, ММ е, от Самоков и в момента сме тук .. Времето тук тези дни е, ужасно направо . Вчера следобед имаше малко слънце, сутринта ставам, гледам пак облаци и вятър  ooooh! . И сега към обяд точно преди да сложа дребната да спи, изгря слънце  Laughing .
Все сме си с късмета !
Ама сега още грее, чакам я да стане и ще излезем малко ;пп .

Ааа, Есенче, влюбих се в тези дрешки  Heart Eyes . Ауу, как обичам розово, а пък цикламено - малеее, луд на шарено се радва  hahaha .

Атланта, пожелавам ти едно пред Коледно двучертичково тестче  Hug !

# 608
Есенче ти нямаш милост бе жена. Сърцето ми спира направо от някои красоти  Heart Eyes
Странното при мен е, че не се захласвам по колички и креватчета. Като гледам дрешки е за бебетата на приятелките ми. Преди време тук се беше коментирало, че можеш да купиш нещо да бъдещото ти дете, един вид да примамиш малката душичка при теб  newsm78 Дали ще е с молитви, дали ще е с подаръци към неродените ни деца, сякаш имаме нужда от нещо, което да ни дава сили, че всичко ще стане реалност един ден.
Атланта и аз нямам претенции, но все пак изпитвам известно притеснение за дете лъв и скорпион. Да не се обиждат представителите на тези зодии, всяка зодия си има - и +. Просто сблъсъкът ми с тях е бил като челен удар с товарния влак.   

# 609
Момичетааа, аз като вечно неразбрала, какви са тези снимки. Praynig

# 610
  • София !
Ох, изглупяла съм съвсем  Crazy .
И аз щях да искам име и парола да разглеждам снимки  smile3508 , пък и аз да кача де  Hug .

# 611
Тиата много мил мъж имаш касметлийка си.

Майче новата ти визия е страхотна.

Autumn* тъка ми се иска да ги изкупя всичките много са сладки,но аз все пак ще имам момче,нещо ми го подсказва Simple Smile

Момичета може ли и аз да видя снимките

# 612
 tiptoe И аз за албумчето... newsm56  newsm49

# 613
  • София
Нацъках ви лични с данните за албумчето  Crazy

Есенче, големи красоти значи показваш  Heart Eyes Ще взема да си купя едно такова жълто
http://www.aliexpress.com/item/Baby-newborn-baby-winter-bodysuit … n/1352740542.html Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Майче, много готина си се направила  Mr. Green

# 614
 Бъни, благодаря ти. Дано  Hug

Queen bee, аз Водолей не искам... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт