Напук на мрачното небе, лятно бебе в нас расте!-Тема 89

• 23 801
  • 707
  •   1
Отговори
# 585
Нико, намерих го, мила, благодаря ти!  Hug

# 586
Никосторм  , Есенна  Hug

# 587
  • София
Autumn*, мерси за отговора Simple Smile
А може ли и на мен някой да ми даде потребит.име и парола за snimka.bg. Ако може и линк...  Embarassed

# 588
Хм, поразгледах снимките, та се сетих, че скоро не са ни навестявали Танчето, Биби, Буцигном, ако четете, момичета, изпращам ви благопожелания!  bouquet

# 589
  • София
Еййй нямах нет 1 час а вие пак изписахте 4 стр.
Мечтичка добре съм мила или се опитвам,лелката си замина и щом не я виждам съм добре  Joy
Нектаринка успех мила,дано не е нищо сериозно  Hug
Момичета скокнах до аптеката взех си дуфастона който трябва да почна чак другия петък ама да ми е подсигурен,нали се отричах и заричах ама бях на друга вълна  hahaha сега съм на друга....и докато се редях мернах сиропа Мукосолван и го взех.Лелката си замина и го почвам веднага да се овлажнявам  hahaha Joy
Кажете тези който са го пили-как да го пия,сутрин и вечер по глътка добре ли е???  newsm78

# 590
Ох бях забравила колко сме хубави всички  Heart Eyes Някой вече бъдещи мамчета някой наистина не са се вясвали скоро....да идват на отчет бързо.... а която иска от новите да си качва снимки и да се напише с ник-а си в Бг-мамма  Hug Ще дам линк на всяка   bouquet
Мел разбира се че няма да се отказваш от "мерките"  hahaha Мисля, че няма значение кога се пие сиропа, може до 3-4 пъти на ден.....ама като не си болна....да не ти навреди нещо...де да знам  newsm78

# 591
Къде е този албум? И аз искам да го видя  Whistling

# 592
Момичета,може ли да ми метните и на мен на ЛС паролите за снимките и страничката.

Благодаря предварително   bouquet

# 593
Така...аз се прибрах и добрата новина е, че нямам никакви кисти  Party
Но общо взето нищо друго....изглеждало ендометриума като след О иди че разбери  Rolling Eyes имах някакъв фоликул 10-12 мм (така разбрах) в ляв яйчник,десен-чист, но явно не бил съзрял-т.е.подготвя се за следващия месец...а иначе като показва ендометриум-а беше като тъмно балонче-по-скоро сянка де Wink
Иначе скоро ми е била О  Shocked а за бременност -много рано ако има ..но като се прибрах имах зацапване на ежедневната и може да ми тръгне или е като резултат от прегледа-незнам-ще чакам  Tired Пуска ми хормоните пак -което е добре-поне може да има някакво обяснение за странностите покрай моя МЦ  newsm78
Надух ви главата с моите преживелици -сорка  Flutter  Mr. Green По-късно пак ще пиша...Прегръдки на всички   bouquet

# 594
Къде е този албум? И аз искам да го видя  Whistling

+1  smile3535

# 595
Нектаринка , дано зацапването е за хубаво  Hug и браво ,че няма кисти  Peace

# 596
  • От Луната
Привет и от мен,
писали писали ... едвам ви изчетох! Днес ще препусна писанията, а само ще  Hug Hug Hug !
Искам и аз да видя снимки  Grinning
Нектаринка, супер новина ... дано не идва гадината и този фоликул да си остане за резерва   Mr. Green

# 597
  • Plovdiv
Момичета, и аз се нареждам за потребителско име и парола в снимката...

# 598
Присъединявам се и аз към молбата за албума.

# 599
Здравейте милички!
Да си призная от няколко дни се каня да ви пиша,но все не смогвам, само да не си помислите,че съм ви забравила неее не е така чета ви всеки ден дори да си призная,че сте ми като наркотик направо съм пристрастена към вас.
А сега да ви попитам защо още никоя не е развяла двучертичков тест?Може ли такава работа какво е това затишие.Това е темата която аз си бях заплюла и бях пожелала да е пълна с положителни тестчета.Хайде да се захващаме и да я пълним Simple Smile

Имам едно въпросче.Аз също съм нова и малко се притеснявам да не задавам глупави въпроси нооо ще питам. Можете ли да ми препоръчате някакви витамини и добавки които да пиеме с мъжо без лекарско предписание.Аз ви писах преди две седмици,че ми е малко завишена захарта и ми изписаха Неоформин, от както започнах да го пия ме е страх дори и парацетамол да вземам.А иначе всички хормони са ми в норма.Дори ендокринолога ми каза,че сега е подходящ момент за забременяване.
Извинявам се ако съм досадила с дългия пост и глупавия въпрос.
И последно да ви се похваля днес шефа ми ми предложи повишение,но и малко повечко отговорности.
Хубав ден момичета кокичета и прегрътки за всички   Hug bouquet

Общи условия

Активация на акаунт