Напук на мрачното небе, лятно бебе в нас расте!-Тема 89

• 23 803
  • 707
  •   1
Отговори
# 570
Привет и от мен Simple Smile мерси за стиснатите палци, но не се надъхвайте много Grinning обадиха ми се сега че се освободил час и тръгнах от курса към лекаря-няма да ви кажа колко ми е притеснено-както ме боли левия яйчник...вече си представям една тлъста киста или някакъв проблем-въобще съм яко във филма....Wink ще ви пиша веднагически-предполагам до час някъде. Много гуш после ще пиша поотделно...сега ми е напечено Wink

# 571
Есенна то пък голям праз че аз съм 55кг и пак не мога да ям това, иди хапни един морков моля   Mr. Green
Не те е срам! Не стига, че си толкова, бременна си и пак няма да го ядеш - имаш всички основания да го направиш, момиче! Аз бих! Веднъж, но бих! hahaha Днес ми е плодов ден и ръфам ябълки, сега и морков ми се дояде! Може би щото съм бременна. Crossing Arms

# 572
  • София
Nektarina, стискаме палци всичко да е наред и да не е нищо обезпокояващо  Praynig

# 573
Есенна, вие сте една прекрасна секси бремнна в сезона си! Дано след 3-4 седмици започне да ви проличава  Heart Eyes

+1
Есенна, я го виж това на снимката какво е спаруженко, горкото! А Вие сте една прекрасна млада с прекрасни форми!

# 574
  • Sofia
Привет. Как сте, дами ?
Аз врътнах една мусака и ще ходим с ММ до църквата да се доуточним за кръщането му.
Успешен и усмихнат ден ви пожелавам. Гуш Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 575
Nektarina  Praynig
nikinkaaa  на дърти години и мм се кръсти заедно с детето Joy
mishletoooo89 , стопанка значи съм се насочила към правилния лекар. Heart Eyes

# 576
Есенна прекрасна си да знаеш   Heart Eyes  Hug
Ей това направо ме разби  #Crazy цитат от "Първи ранни признаци" - "С мъжът ми правим опити от около 20 дни за второ. И въпреки, че имам съмнения че нещо може да се е получило, не мога да кажа че съм сигурна." А това е продължението след като е говорила за симптомите си "Сега съм в очакване - вече ми закъснява няколко дни - но това е нормално при мен. Понякога през деня ми се случва да ми се гади, но дали не си въобръзявам Thinking"
 hahaha

# 577
Nektarinka,  Praynig Hug

# 578
  • София
Ако може един малко тъп въпрос... Но съм още нова в тези форуми  Confused
От къде разглеждате и качвате снимки?  newsm78

# 579
М, тъкмо се снимах, че профилната ми снимка у фейсот е природа, и ще се сложа в целия си блясък! Благодаря!

Във формата за писане, отгоре има два реда с иконки. На долния ред втората е една картинка. Натискаш я и и между двете скобички слагаш линка, който искаш да постнеш! Peace

# 580
М, тъкмо се снимах, че профилната ми снимка у фейсот е природа, и ще се сложа в целия си блясък! Благодаря!

Във формата за писане, отгоре има два реда с иконки. На долния ред втората е една картинка. Натискаш я и и между двете скобички слагаш линка, който искаш да постнеш! Peace

Снимка , снимка, снимкаааа  newsm44 newsm20

Ех, че и аз не съм 55 кг...тцтц. Да не взема да завъртя една пица  Mr. Green че вкъщи има само вчерашна крем-супа от броколи  Blush

# 581
Опа здравейте ,аз днес съм в болничен и съм на Панцеф,което пък развали радостта ми от теста за О,но нищо,ще се пробва другият месец пак.

Хубав ден от мен сладурки   bouquet

# 582
Лисиче, бързо се оправяй!
Дами, как беше потребителското и паролата за албумчето в снимка.бг? Може ли на лични?

# 583
Лисичке   Hug

Autumn* Ей сега ще се поровя в съобщенията, че не си спомням паролата

# 584
  • Plovdiv
Ванче, ти при кого ходиш, аз ходя при Ямаков и съм доволна за сега. Но аз съм тежък случай, съветвам се и с други лекари. Един ако ми каже едно, трябва и друг да ми го отвърди ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт