Напук на мрачното небе, лятно бебе в нас расте!-Тема 89

• 23 813
  • 707
  •   1
Отговори
# 555
 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79
Niko благодаря ти за прашеца  Hug Дано всичко при вас да е наред и след време да се радваш  ти на сладко бебче  Heart Eyes
Паулина д ти е живо и здраво детенцето и много много да ви радва  Heart Eyes   bouquet
Мацки ето малко да се зарибяваме  Crazy
http://vivata.bg/pregnancy

# 556
Паулинка да ти е жив и здрав малкия юнак и много да ви радва  Hug
Нико и аз ще се почерпя с малко прашец  Heart Eyes
 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79
Атланта при теб дойде ли официално гадината или още цапа само,  че нещо не разбрах  Embarassed
Момичета хайде някой да счупи каръка и да покаже едни тлъсти две чертичкиии  Grinning

# 557
Ваня ходя при др.Карагьозов ,по принцип работи в Селена,аз ходя в часния му кабинет,не работи със здравна каса,но си заслужава всеки един лев.В началото бях скиптично настроена,но се обедих в професионализма му.Много е внимателен,вниква в проблема и обеснява внимателно,никога не ме е притупвал,както правят повечето.Като цяло съм обиколила доста АГ,заради др.проблеми,от този съм най-доволна.

# 558
Goldengirl аз ходя  център пентаграм ми го препоръчаха точно от тук и ми харесва ако искаш повече инфо пиши

# 559
  • София
Мацки ето малко да се зарибяваме  Crazy
http://vivata.bg/pregnancy

Значи аз нямах нито един от изброените симптоми, освен един ден закъснение, лекарката ми ми вика безсимптомната  hahaha

Goldengirl аз имам една готина лекарка по ЗК но е в Младост, пиши ми на лчини ако искаш да ти пратя данни.

# 560
  • Пловдив
Момичета днес ми е садо мазо ден. Седнала съм и разглеждам идеи за снимки с бременни. Е гати лудата съм. Вие правите ли го? И лошото е че си мисла ами ако никога нямам такъв момент в живота....

# 561
merita Снимки на бременни, бебета, детски стаи.Както писаха по-рано момичетата - мечти.  Hug Heart Eyes разбира се, че ще имаш такъв момент! Вярвай и ще се случи  Praynig

За симптомите - някои ги нямах изобщо, други дойдоха доста след теста. Ама пък колко такива съм изчела и аз  ooooh!  Crazy

# 562
Нианка, дойде, затова утре отивам да правя изследвания.

# 563
Паулинка , да ти е жив и здрав малкия юнак!
Нико благодаря за синия прашец !
Мишле, навремеето и аз ходих при Карагьозов и родих при него. Даже сега с тази бременност (живот и здраве!), мисля да си се прибера в България, той да си ме следи. Прекрасен човек и лекар!
Голдън, извън БГ съм, нищо не мога да предложа като доктори.

Пълна съм със симптоми, а съм даже преди ОВУ....

# 564
Добро утро (пак в последния момент) от мен.
Имам доста бач и нямам време да ви пиша по отделно, но успях да ви изчета.
Гушкам ви всички.
Мерита, това не е садо, а си е само мазо  Whistling Почни да си мислиш за "като дойде", а не за "ако не дойде" въпроснят момент.
Я по-ведро всички - петък е! Сдухване се приема чак в понеделник и то само за понеделник  Hug Hug Hug

# 565
Маце Стопанке винаги сме така, че даже като ми свърши и веднага почва "Сексуално желание....сигурно утре ми е Овуто  Joy "
Мерита не си луда мила....нормална си като всички нас и имаш най-хубавата мечта за осъществяване  Heart Eyes Аз постоянно съм "бременна" но съм сигурна, че един ден като стане ще  #Crazy защото няма да мога да го асимилирам и сигурно ще съм безсимптомна като Мацето  hahaha Гледай си каквито снимки искаш щом те кара да бъдеш спокойна  Hug

# 566
Повечето си ги имам като симптоми от как се помня съзряла. Бременна съм, пък, нищо че О мина преди 2-3 дни. Whistling Харесвате ли ме бременна?
Връщам се от презентация на наш продукт, с рокля съм, готини бижута и се чувствам секси бременна, пък вие ме разубеждавайте колкото си щете! Crazy

Освен това, моля някой да ми обясни защо не съм 55 кила, за да мога да ям ей, това http://iwoman.bg/grijovna/recepti/Torta-pica-54121.html и ако това не може да ми кажете, някой да предскаже, дали следващия живот ще съм 55 кг?   chef Thinking

Нямам спирка! Последен П.П. Някой близко до Икеа, да ми прати това огледало http://iwoman.bg/krasiva/krasota/Ogl%D0%B5dalo-ni-kazva-ch%D0%B5 … rasivi-54107.html . Не че се съмнявам в балканската си, рубенсова, натурална красота, но нека и другите чуят, за да повярват! Flutter

Последна редакция: пт, 10 окт 2014, 11:36 от Autumn*

# 567
Стопанка[/b Peace Peace
Аз този месец нямам никакви симптоми,за разлика от миналия,бях много сигурна че е станало,но ..никакво отчаяние само напред ,даже мин. месец имах и зацапване.
Аутумн  Praynig

# 568
  • София
Есенна то пък голям праз че аз съм 55кг и пак не мога да ям това, иди хапни един морков моля   Mr. Green

# 569
Есенна, вие сте една прекрасна секси бремнна в сезона си! Дано след 3-4 седмици започне да ви проличава  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт