Нур Феттахоолу и Енгин Йозтюрк в По пътя на живота - Hayat Yolunda

• 58 423
  • 585
  •   1
Отговори
# 105
# 106
Здравейте! Аз и Дъга решихме на направим няколко кратки клипчета от втори епизод с български субтитри.

След няколко години

Среща в асансьора

Операция

Сънят за Дефне

Симфония на самотата

Окей

# 107
Здравейте! Аз и Дъга решихме на направим няколко кратки клипчета от втори епизод с български субтитри.

След няколко години

Среща в асансьора

Операция

Сънят за Дефне

Симфония на самотата

Окей
Много ви благодаря!

# 108
# 109
Епизод 2, руски субтитри

https://vk.com/feed?w=wall-36182870_437935

# 110
Снимки от 3 епизод

# 111

Кратко съдържание на 3 епизод

Сърдечният пристъп на д-р Вейсел тревожи много силно всички. Джем и Шафак се вълнуват за негово състояние. Йелда обсъжда с Шафак предложението за партньорство в клиниката на Алп. Шафак въпреки измяната на Алп приема радушно предложението. Нейното единствено желание е клиниката да бъде спасена и д-р Вейсел скоро да се възстанови. Но от друга страна подсъзнателно усеща, че съпругът й прави всичко това, защото иска да се помирят. Състоянието на Зелиш от ден на ден се влошава. Джем се чувства безсилен и единствената му надежда е  майката на момиченцето все пак да дойде. Когато научава за това, Шафак решава да поговори с жената. По време на лечението на болното момиченце Джем и Шафак се стараят да изтрият старите рани, но не им се получава. Те продължават да се карат.  Селим внезапно се натъква на вдовицата на починалия си пациент. Опечалената жена използва  документи, с които шантажира лекаря и го заплашва, че ще го даде под съд. Влюбената в красивия доктор мед. Ссестра Сеза след като дочува разговора, взема тези документи и започва да ги проучва.
Алп съобщава на Мелис, че е решил да останат в Истанбул. Въпреки уверенията му, че прави това заради дъщеричката си, Мелис няма лесно да повярва на това.
Изпълнена с надежда, Шафак отива на среща със съпруга си , но там научава нещо, което не е такова, каквото е смятала досега.  След като се ръкува с д-р Вейсел, Алп свиква събрание в болницата, на което ще обяви нещо, което ще шокира всички.

Източник: http://vk.com/hayatyolunda

# 112

Кратко съдържание на 3 епизод

Сърдечният пристъп на д-р Вейсел тревожи много силно всички. Джем и Шафак се вълнуват за негово състояние. Йелда обсъжда с Шафак предложението за партньорство в клиниката на Алп. Шафак въпреки измяната на Алп приема радушно предложението. Нейното единствено желание е клиниката да бъде спасена и д-р Вейсел скоро да се възстанови. Но от друга страна подсъзнателно усеща, че съпругът й прави всичко това, защото иска да се помирят. Състоянието на Зелиш от ден на ден се влошава. Джем се чувства безсилен и единствената му надежда е  майката на момиченцето все пак да дойде. Когато научава за това, Шафак решава да поговори с жената. По време на лечението на болното момиченце Джем и Шафак се стараят да изтрият старите рани, но не им се получава. Те продължават да се карат.  Селим внезапно се натъква на вдовицата на починалия си пациент. Опечалената жена използва  документи, с които шантажира лекаря и го заплашва, че ще го даде под съд. Влюбената в красивия доктор мед. Ссестра Сеза след като дочува разговора, взема тези документи и започва да ги проучва.
Алп съобщава на Мелис, че е решил да останат в Истанбул. Въпреки уверенията му, че прави това заради дъщеричката си, Мелис няма лесно да повярва на това.
Изпълнена с надежда, Шафак отива на среща със съпруга си , но там научава нещо, което не е такова, каквото е смятала досега.  След като се ръкува с д-р Вейсел, Алп свиква събрание в болницата, на което ще обяви нещо, което ще шокира всички.

Дъгичко, много ти благодаря за превода.

# 113
  • ... да усещаш мириса на море ...
Още снимки от разходката до Копенхаген...

# 114
Още снимки от разходката до Копенхаген...

Супер са.

# 115
Привет!wavey

Боряна Данкова, tara_lezhka Hug Hug

# 116
Привет и от мен.  Heart Eyes

Малката Еджем е голяма кукличка.

От втори епизод много ми хареса в началото сънят на Шафак. Тя видя в стаята Алп, с когото е свикнала да живее и да бъде част от живота и, а изведнъж се оказа в прегръдките на Джем. Много добре показаха страховете и - тя изпитва все още чувства към Джем, но не иска да си признае пред себе си. Страхува се да не бъде отново наранена, но въпреки това се "поддава" на чувствата си. Каква ли е тяхната история? Защо ли са се разделили и тя е така огорчена?  newsm78

Епизод 3 се очертава изключително инетресен. Как ли ще реагират Шафак и Джем след като разберат, че Алп е съдружник в болницата. Милата Шафак любовницата на съпруга и ще бъде главен лекар в същата болница  #2gunfire Никак не ми харесва Мелис. Алп все още май обича жена си или поне иска да покаже, че е неин съпруг, но въпреки това не оставя и Мелис  ooooh!

Ето нещо и от Селим. За сега него нищо не мога да кажа. Имам само подозрения, че не е безразличен към Йелда, но това е много дръзко предположение.

Две малко стряскащи снимки на Нур. Те са от реклама против насилието върху жените.

И още една снимка от профила на Нур:

# 117
Здравейте! wavey

Интервю на актрисата Синем Йозтюрк /Мелис от “По пътя на живота” за сп. "Хюриет"

Не съжалявам, че бях омъжена

През новият сезон Синем Йозтюрк се представя пред зрителите в сериала “По пътя на живота”, който се излъчва по Канал Д. Амбициозната и готова на всичко заради любовта Синем казва: “Всъщност жените са много опасни същества.

С какво Ви заинтригува сериала?

“По пътя на живота” разказва за лекари, техните пациенти и за нещата от живота.  Комедия, интрига, драма и нормалните неща, които съпровождат този бизнес. Освен това за зрителите ще има още много изненади. Например моят персонаж Мелис, която в началото е асистент, но това в бъдеще ще се промени.

Преди Вашите роли  бяха по-различни. А сега героинята Ви е по-женствена и напориста?

Да, този път ролята ми е различна и амбициозна.  Както и преди, когато обича  и заради любовта, очите на една жена могат да са затворени за всичко останало около нея. Досега съм играла все роли на невинни жени.

Как мина процесът на подготовка за ролята?

След като прочетох историята, аз непрекъснато мислех за Мелис. Бях готова за ролята, но малко ме изплашиха някои детайли от характера на Мелис. Мисля, че успях  да се поставя на мястото на героинята си. Освен това аз наблюдавах поведението на жени като Мелис. При изграждането на този персонаж ми беше от помощ, че вече бях виждала това. Наблюдението ми беше полезно.

По време на тези наблюдения забелязахте ли, че жените са различни?

Жените всъщност са много опасни и силни същества. Те са 10 пъти по-силни от мъжете. При тях водеща е емоционалната интелигентност.

Кое създава трудности между мъжете и жените?

Мъжете не трябва да очакват прекалено много. Но и те са по-самоуверени отколкото ние си мислим. Женските очаквания на свой ред също са големи. Ние също трябва малко да понамалим очакванията си.

Вие казахте, че Мелис е жена, която е способна на всичко заради любовта. Добре, а Вие самата такава ли сте?

Аз бих направила всичко заради любовта. Бих направила нещо, не само да мисля за това. Това е много уморително. Точно затова бягам от любовта. Или по-скоро се страхувам от нея.

Да се върнем отново към сериала. Какво е да работиш с такъв корифей като Едиз Хун?

Когато го видях за първи път си мислех, че сънувам. От детството си съм почитателка на Едиз Хун и Филиз Акън. Много ми провървя с този сериал. В него имам привилегията да играя редом до г-н Едиз и до сина на Филиз Акън- Илкер Инаноолу. Да играем заедно е направо удивително. Г-н Едиз е неостаряващ. Толкова млад, толкова динамичен и не мога да ви опиша колко вежлив с всички. Наистина много ми провървя.

Съжалявате ли че бяхте омъжена?

Не. Бракът ме научи на много неща. Сега много по-добре знам какво искам от живота си. В настоящият момент аз съм изцяло отдадена на работата си.

Скрит текст:

# 118
Дъга, благодаря за превода на интервюто  Hug
Днес е сряда и от 22 и 15 ще гледаме 3 еп  Mr. Green

# 119
  • ... да усещаш мириса на море ...
Две малко стряскащи снимки на Нур. Те са от реклама против насилието върху жените.

Помня тази фотосесия. Тя се казваше "8 март 8 жени" (8mart,8kadın). На нея известни актриси позираха гримирани като истински жертви на насилие, т.е. всяка си имаше прототип, жени, загинали наистина от насилствена смърт ... Снимката е доста стряскаща ...

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 23 окт 2014, 15:30 от tara_lezhka

Общи условия

Активация на акаунт