Нур Феттахоолу и Енгин Йозтюрк в По пътя на живота - Hayat Yolunda

• 58 434
  • 585
  •   1
Отговори
# 300
# 301
Здравейте!wavey wavey wavey

Моменти от 7 епизод

- Вие също ли сте певец?
- Аз ли, не. Аз съм хирург.
- Но това също е изкуство. Ако знаех, че тук има такива хирурзи, отдавна щях да дойда в тази болница.

— Ти винаги си бил реалист.
— А ти винаги си летяла в мечтите.
— Какво да се прави. Аз съм такава, и ти си такъв… Две противоположности.

- Сестра Сеза, от дясната Ви страна идва леопард. Бъдете внимателна.

# 302
Здравейте! Пускам няколко малки клипчета от 7 епизод.

Да забравим
Не е тя
Семейни снимки
Танци-манци

# 303
Епизод 8, фрагман - бг субс
http://vbox7.com/play:1ab56999e5

# 304
 Hug Hug Hug

Благодаря ви девойки за преведените моменти.   bouquet  bouquet  bouquet

Страхотен фрагман  Peace нямам търпение да му изгледам подробностите в епизода.  Party

Нервния доктор се успокоява, ще се гледа нова либоФ Русата посестрима също е много гот, ама не е за тука.  Naughty Дано да се появи и за нея един принц на бял кон.  Mr. Green

А за чудото Алп - много грозен  Sick нека му. "Сетила се Мара да се побара", много му ходи.  Peace Била му грешна любовта, сега го видя. #2gunfire #2gunfire

За Шафак и Джемо,  newsm78 newsm78 newsm78 ми не знам какво да кажа. Имат нужда и двамата да си оперират и излекуват сърцата.

С пожелание за хубав ден, ви оставям!  Hug

# 305
О ще има много  любов в сериала  1dating
Йелда явно ще откликне на чувствата на Селим. Леле как ли ще се развие всичко. Мнгоо е интересен фрагмана.
Мелиската пък припада, дали ще изгуби детето?  newsm78 Предполагам, че когато Шафак научи за бебето ще е съпричастна към нев въпреки всичко.
Джем и Шафак... те се обичат, но времето не е излекувало раните им. Тя сякаш преодоля изневярата на съпруга си, а тази на Джем все още не. Той пък и бил обиден, че е кандидатствала за сипендия и искала да замине за Америка. Джем веднага отхвърли предложението на Шафак, дори не се замисли за момент. Яд ме е на него.

# 306
Здравейте, чак сега успях да изгледам 7 еп., много ми хареса, сериала става все по-силен.
Шафак много добре знае какво иска,а то е Джем.
Не можа да преживее неговата изневяра още, защото предателството от много обичан и скъп човек не се преживява с годините, особено като все още го обича.
Дядо Алп, к'во да му прощава, според мен тя никога не го е обичала, просто с него е създала семейство, но не и любов.
Тая Йелда, ейй много ме дразни, как е могла да предаде приятелката си и то при положение, че е знаела колко много Джем обича Шафак, т.е. Йелда на какво се е надявала като спи с него, една нощ нищо и никой не променя, само задоволява нагона.
Очарована съм от играта на Джем, толкова добре е влязъл в ролята си, че чак му вярвам, че страда

# 307
Аз пък много не вярвам на Джем... имам предубеждения за актьора и виждам, че се опитва да избяга от миналите си роли, успява, но не напълно.
Смятам, че Йелда е преспала с Джем, защото се е поддала на чувствата си. Въпреки това не смятам, че постъпката и е коректна спрямо Шафак, но не зная дали в миналото са били толкова добри приятелки. Сега обаче са, затова може би беше по-добре да и сподели. тя опита, но Шафак я прекъсна... Дали Йелда ще се влюби в Селим?  Thinking

Последна редакция: нд, 23 ное 2014, 15:26 от BaMbIto

# 308
Момичета, пратете линк със 7-ма серия, моля. Много се радвам за рейтинга на филма - най-накрая интереса ми съвпадна с турския зрител  Joy

# 309
Здравейте и успешна нова седмица на всички,
които ще наминат оттук!
wavey wavey wavey

Георгиева, Лисанка, Бамби Hug Hug Hug

Gawina, привет! Hug
За съжаление тази седмица руския превод се позабави и засега 7 еп. може да се гледа само на турски. Руските дружки са обещали за днес.

http://www.kanald.com.tr/hayatyolunda/7bolum/27393

# 310

Ето го и дългоочаквания превод на 7 епизод на руски език.

http://vk.com/muhtesemyuzyil?z=video-36182870_170584714%2F915ccaf5cc7ab62ce1

# 311
Gawina, добре дошла и от мен!  Hug
Здравейте казвам и на другите момичета!
Снимки от 8 епизод:

И две нови снимки от Нур и Енгин:

# 312

Кратко резюме на 8 епизод

Селим в крайна сметка признава пред Джем, че момичето което харесва е Йелда.
Алп моли Мелис да направи аборт и да напусне болницата. А Мелис на свой ред привидно се съгласява с това, но в главата й вече се оформил нов план.
С парите оставени от майка му Селим решава да откупи акциите от болницата, които притежава Алп. Въпреки, че учителя Вейсел обещава да говори по този въпрос с Алп, той така или иначе смята, че това има нещо общо с Шафак.
Между Джем и Шафак продължава да цари неразбиране. Гордостта им продължава да взема превес и двамата не се решават да поговорят един с друг.
Селим и Йелда прекарват доста време заедно и постепенно се сближават. Но тази ситуация кара Йелда да се чувства объркана.
Мелис започва да осъществява плана си като устройва малък спектакъл. Тя успява да постигне целта си, тоест да стане така, че Шафак да научи за бременността й. Когато научава това, младата жена ще се скара жестоко с Алп, но въпреки всичко му признава, че обича Джем.
Алп и Джем отново се изправят един срещу друг. За да може Зелиш да остане при Шафак  е нужен подписът на Алп. Но след случилото се, Алп е решен да стигне до края и ще използва това като коз.
 Източник: http://vk.com/hayatyolunda

# 313
Оле Алп ще използва горкото дете - Зелиш, за да постигне целите си спрямо Шафак. Е това не го очаквах!
Момичета, за сега няма да казвам подробности, но ще ви кажа само, че подготвяме една изненада.
 dancing

# 314
Добро утро!

Нареждам се в темата с китки от сутринта   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Мерсаж, девойки за споделеното.  Hug Чок ентересант се очертава и следващия епизод,  Peace а аз още този не съм изгледала.  ooooh!

Gawina

Общи условия

Активация на акаунт