Нур Феттахоолу и Енгин Йозтюрк в По пътя на живота - Hayat Yolunda

• 58 422
  • 585
  •   1
Отговори
# 15
mariola_sha, медицинската сестра предполагам говориш за Сеза  Rolling Eyes ако е така май май има нещо такова, защото тя гледа много палаво след него  Mr. Green Ще си имаме и плейбой в болницата.

И една нова снимка от Нур с надпис: Покой

Последна редакция: пн, 06 окт 2014, 17:06 от BaMbIto

# 16
  Бамби а доктор Селим май ще се заиграе с мед.сестрата  newsm78 newsm78 newsm78
Така ли мислиш?

# 17
Ами ако съдим по тази снимка  newsm78 newsm78 newsm78 и на мен ми изглежда, че ще има нещо...

# 18
Ами ако съдим по тази снимка  newsm78 newsm78 newsm78 и на мен ми изглежда, че ще има нещо...

Сигурно ще има.. newsm78 newsm78 newsm78

# 19
И още няколко актуални снимки от Нур

# 20
                       Здравейте! wavey

Благодаря на Бамби за хубавата тема!  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

На пръв поглед сериалчето изглежда доста интригуващо- леко, неангажиращо, по малко и сериозно и забавно. Актьорският състав е интересен, а и на мен точно такова нещо ми се гледа в момента. Дано допадне и на драгия турски зрител, че той е много претенциозен напоследък.

Харесва ми начинът, по който екипа представя проекта си. Предварително са ни разказали доста неща от сюжета и са ни запознали с миналото и настоящето на героите. Няма да се чудим в началото кой какъв е и за какво се бори, а ще сме подготвени. Изненадите вероятно ще дойдат от друго място. Това е интересен подход и лично на мен ми провокира интереса.

Харесвам Нур, тя  е прекрасна актриса и се радвам, че най-после ще я видя в изцяло положителна роля. Мисля, че много ще й отива. Енгин Йозтюрк пък се оказа наше момче. Въпреки, че той самият е роден в Турция, рода на баща му бил от България, а този на майка му от Солун- Гърция.

Докато чакаме премиерата в сряда, можем да поопознаем актьорите. Не намерих по-актуално интервю с Нур, но ви предлагам едно от миналата година, което е дала по време на снимките във “Великолепният век" пред списанието “Marie Claire Türkiye”.

Скрит текст:
Бяхте ли така уверена в себе си, когато започвахте кариерата си на актриса?

По принцип именно моята увереност в собствения ми талант и качества ме накараха да започна да се занимавам с актьорската професия. По-нататък аз набрах опит и моята увереност постепенно нарасна. Бих казала, че това е един процес, който с течение на времето позволява на човек да се разкрие напълно.

Вие се утвърдихте като актриса благодарение на сериала “Забранена любов”. Вие вземате участие в ползващи се с огромна популярност сериали. Какви са критериите, въз основа на които правите своя избор дали да приемете или не да участвате в даден проект?

Винаги когато вземам решение за даден проект, аз преценявам цялата съвкупност от различни фактори. Внимателно разучавам сценария, обръщам внимание на актьорския състав, а също така на снимачния екип. От всички тези неща зависи дали ще бъде успешен даден проект. Освен това изключително сериозно се отнасям към  персонажа, който са ми предложили да пресъздам. Преценявам дали ще мога да вникна в същността на героинята, дали  ще е по силите ми да покажа на зрителите нейните особености.

Често се налага да прекарвате много време на снимачната площадка. Понякога снимките на поредния епизод може да продължат доста време. Коя част от снимачния процес Ви е най-приятна?

Най-много от всичко ми харесва подготовката за заснемането на сцените. Опознавам героинята си,    поправям грима си, за да мога да пресъздам пред зрителите емоционалните  й преживявания и черти на характера. Обикновено си оставям повече време за това, но така получавам по-голямо удоволствие от снимачния процес.

Според сюжета на “Великолепният век”Вашата героиня Махидевран Султан през цялото време воюва с Хюррем Султан, плете интриги против нея, подготвя заговори. Вие самата бихте ли могли да постъпвате като Махидевран?

По този начин тя защитава своя син и своето семейство. По принцип като жена аз я разбирам. Когато моите близки ги заплашва някаква опасност, аз мога да бъда същата като Махидевран. Да се хвърля да ги защитавам и мисля, че съм способна да отстраня всяка пречка по пътя си, за да защитя моето семейство.

Вие изиграхте една от главните роли в сериал, който придоби мега популярност. За какво друго мечтаете като актриса?

Мечтая да изиграя по- по-многопластови роли, защото искам по този начин да се развивам и усъвършенствам.

По образование вие сте моделиер-дизайнер. Кога за първи път у вас се зароди интерес към модата?

Струва ми се, че интереса ми се пробуди, когато вземах дрехите на по-големите си сестри. Представете си само колко забавно ни беше да се преобличаме непрекъснато.

Кой е за Вас най-добрият съветник на снимачната площадка?

Актьорската професия изисква постоянно развитие. Когато работиш постоянно с други хора, ти се учиш на много неща от тях, ставаш по-хармоничен, вземаш по нещо от всеки свой партньор на снимачната площадка. Затова не бих могла да посоча някой конкретен човек.

Разбрахме, че в момента вземате вокални уроци. Планирате ли в бъдеще да се занимавате с музика?

Пеенето ми доставя голямо удоволствие. Що се отнася до кариера на певица, не нямам такива планове. Вземам уроците преди всичко за собствено удоволствие.

Вие никога не сте крили отношенията си с противоположния пол. Това, че говорите открито за връзките и взаимоотношенията си всъщност е своеобразно мъжество…

Аз мисля, че няма никакъв смисъл да  измисляш нещо или пък да криеш. Ако са налице такива отношения между двама души, те не могат да се скрият от очите на хората. Когато си популярен става така,че околните непрекъснато се вглеждат и коментират личния ти живот. Все пак аз полагам някакви усилия, за да защитя себе си и любовта си от грозни сплетни.

В едно предишно интервю Вие разказвате, че мечтаете да създадете костюмите за исторически филм. Коя епоха Ви е най-интересна?

Смятам, че това може да бъде епохата на барока. Дворцови живот, пера, маски, дантели. Аз съм просто във възторг от изискаността и пищността на тази епоха. Много бих искала да ми се случи.

Истина ли е, че от детството си сте мечтали да станете театрална актриса?

Не мога да кажа, че театърът е най-голямата ми страст. Но си мечтая, че ще дойде време, когато ще мога напълно и изцяло да се посветя на театъра. В нашето забързано време много хора забравиха да се смеят, да се забавляват и да се наслаждават на живота. Бих искала да играя в комедии, за да карам хората да се усмихват, поне малко да ги развеселя.

Кой от  съвременните дизайнери  оказва влияние върху Вашия вкус и върху избора ви на дрехи?

Не мога да посоча само един дизайнер,  който напълно да съответства на моите предпочитания. Много харесвам няколко от младите турски дизайнери като например Тувана Буюкчивар и Гамзе Сарачоглу. Всъщност, за да си създам свой  неповторим стил, аз предпочитам да  смесвам колекциите на турски и чуждестранни дизайнери.

Как можете да охарактеризирате сегашния етап от живота си?

Аз просто живея, дишам и получавам невероятно удоволствие от живота, забавлявам се, без да забравям на какво са ме учили.

Как виждате себе си в бъдещето? Сега сте много оптимистично настроена…

Аз по принцип винаги съм била оптимист. В същото време съм уверена, че не трябва да се отдалечавам от реалностите в живота, отдавайки се на прекомерен оптимизъм.

Придобивайки жизнения си опит, вие ставате по чувствителна или по-силна?

Не мога да отговоря на този въпрос еднозначно. От една страна, животът ме калява, а от друга ме прави по-чувствителна. Опитвам се да получавам удоволствие от всички аспекти на живота, да бъда щастлива във всяка една ситуация. Еднакво ценя както миналото, така и настоящето и бъдещето.

Когато сте влюбена силно ли се увличате?

Любовта и увлечение са съвсем различни чувства. Сама по себе си любовта предполага увлечение към обекта на нашите чувства, а страстта е производна на увлечението. Човек не може да има някаква стратегия в любовта. Дори да предположим, че се опитам да контролирам своя живот, страстите  винаги са водещи.

Смятате ли се за романтична натура?

Мисля, че да. Именно заради това често играя роли на романтични героини.

Как въздейства критиката на вътрешния Ви мир?

Само благодарение на критичните изказвания  ние можем да разберем какво е отношението на хората към нас. Като разбереш това, ти можеш да се възползваш от него. Можеш да игнорираш критиката, а може и въобще да не реагираш. Аз по принцип не крия реакциите си от околните. Защото това понякога би могло да доведе до недоразумение.

Успех на темата и на сериала!  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 21
Много хубаво интервю. Благодаря ти, Дъгичка!   bouquet
И малко усмивки зад кадър:

# 22
Аз също благодаря за хубавото интервю *Дъга.
Бамби, благодаря ти за хубавите снимки   bouquet

# 23
 Момичета...това е линк и мисля,че е последното интервю на Нур Hug Hug Hug-журналиста е един от уважаваните в ТР...дано може някой да го преведе Shocked Shocked Shockedа Бамби е пуснала снимките към него и няма да спамя Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

http://gecce.com/magazin/foto-galeri/nur-fettahoglu-tek-cocuk-istiyorum

# 24
* Дъга и на мен ми се гледа нещо подобно Hug Hug HugАз следя Черешите и там има лековатост и смях..,но и както винаги понякога сценаристите ни дразнят Whistling Whistling

# 25
Дамите...

И господата...

Не можах да намеря снимка от промото на Канал Д на веселяка на клиниката -д-р Кузу, но не мога го пропусна.
Двойките ще формираме по-късно, макар че горе долу са ясни.

Последна редакция: пн, 06 окт 2014, 20:08 от * Дъга

# 26
И аз искам да гледам такива млади, позитивни, усмихнати и жизнени герои като нашите! Не ми се гледа вече драма и слъзи.

Поздрави от Йозтюрк  Mr. Green

Снимка на Синем/Мелис

Последна редакция: пн, 06 окт 2014, 20:33 от BaMbIto

# 27
  • ... да усещаш мириса на море ...

Интервю на Дженгиз Семерджиолу с Нур: Nur Fettahoğlu: Tek çocuk istiyorum!

# 28
Дамите...

И господата...

Не можах да намеря снимка от промото на Канал Д на веселяка на клиниката -д-р Кузу, но не мога го пропусна.
Двойките ще формираме по-късно, макар че горе долу са ясни.
Много красиви снимки.

# 29

Интервю на Дженгиз Семерджиолу с Нур: Nur Fettahoğlu: Tek çocuk istiyorum!
Много ти благодаря за интервюто.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт