Нур Феттахоолу и Енгин Йозтюрк в По пътя на живота - Hayat Yolunda

• 58 421
  • 585
  •   1
Отговори
# 30
Още нови снимки на нашите герои:
Д-р Джем Корджан - сърдечно-съдов хирург

Д-р Шафак Гюнай - главен хирург

Д-р Селим Саваш - неврохирург

Д-р Йелна Тунджай

Проф. Вейсел Тунджай - кардиолог, собственик на болницата

# 31
                            ПРИВЕТ! wavey

Ето и съвсем прясното интервю на Нур Фетахоолу, което е дала в навечерието на утрешната премиера на "По пътя на живота" за списание "Келебек".

Поздравления. Тази сряда – 8 октомври започва излъчването на нов  сериал с Ваше участие- „По пътя на живота“.

Благодаря! „Великолепният век“ също  се излъчваше в сряда. На 30 октомври миналата година се омъжих и денят се падна отново сряда. Май това е щастливият ми ден.

Кога започнаха снимките на сериала?

Преди около половин месец.

Колко епизода заснехте досега?

Два епизода.

Какво Ви привлече в този проект?

Много ми хареса героинята, която ще играя, наистина обикнах Шафак.  Нашата сценаристка Нуран Еврен е описала много красиво героите и историята е наистина интересна.

Какво Ви хареса и Ви привлече в този сценарий?

Всички персонажи са много интересни. Нашата сценаристка е написала отделно историята на всеки един от тях. Разказана е историята на всеки един от лекарите в миналото, а в настоящето ги обединява тяхната обща цел. Казват, че във всяка една жена живее друга. Моята героиня Шафак е една от тези жени, които живеят някъде вътре в мен.

А какво точно от Нур извади на повърхността Шафак?

Шафак има много силен характер. Може да започне всичко от нулата и твърдо стои на краката си независимо от всичко.

За да се подготвите за ролята посещавахте ли болница?

Да, разбира се. Не само аз, всички посещавахме болница, наблюдавахме и се учехме на всичко- как се държат лекарите със своите пациенти, какво чувстват. Дори наблюдавахме как правят операции.

По време на снимките присъстват ли истински лекари?

Да, разбира се, защото има специфични неща. По време на снимките присъстват лекари и ние се консултираме с тях кое как да правим, за някои медицински термини и други такива неща.

В детството мечтала ли сте да станете лекар?

Не, никога. В детството си мечтаех да стана актриса.

В семейството Ви има ли лекари?

Да, чичо ми е лекар.

Интересно, е че вие сте пет деца. Как се живее в такова голямо семейство?

Това е прекрасно, така дори нямах нужда от приятелки. Всичко споделях със сестрите си. И радостите  и проблемите. Ние често се виждаме и сме едно много задружно и здраво семейство.

Вие коя сте подред?

Аз съм четвъртото дете в семейството.

Започнали сте кариерата си като водеща, така ли е?

Да, аз започнах като водеща. Много харесвах тази работа. Всъщност, обичам всяка работа с която съм се занимавала. Преди време например съм работила в банка и се отнасях към тази работа с голяма любов.

На какво се научи в сериала „Великолепният век“? И не е ли сложно така да се прескачат епохите?

Това беше един забележителен сериал и в него аз работих с невероятни хора. Там научих много неща, особено за актьорството. След края на снимките, този нов проект  ми дойде много добре, защото вече ми липсваха снимките. Но всичко е различно. Там имаше тежки костюми , по-малко движение, докато тук всичко е точно обратното.

Промени ли нещо у Вас славата?

Не мисля,че  в нещо съм се променила. Но аз съм човек, който говори на висок глас, но сега не правя това, защото хората може да ме чуят, може да пишат за мен във вестниците или в интернет.

Страхувате ли се, че след време Вашите почитатели могат да намалеят?

Не, не се страхувам, но все пак това чувство малко ме плаши.

Ако след „Великолепният век“ те бяха поканили да играеш в комедиен сериал, бихте ли приели?

Бих искала да играя в комедия, но за съжаление досега не са ми отправяли такова предложение.

Как върви личния Ви живот?

Слава богу, добре. На 30 октомври със съпруга ми ще празнуваме първата си  годишнина от сватбата.

Приготвихте ли вече някаква изненада за съпруга си?

Все още не съм решила, но ще измисля нещо.

Казват,че след сватбата се случва съпрузите да не разрешават на жените си да се виждат с приятелите си?

При нас няма такова нещо. Левент много спокойно гледа на приятелите ми.

Обичате ли да вечеряте у дома?

Да, Левент много обича да готви. Той готви много вкусно.

Кое е по-добре- да си омъжена или да си свободна жена?

И двете са прекрасни.

Искате ли някой ден да имате дете или деца?

Все още не, но дай Боже и това да се случи. Искам да имаме едно дете, само едно.

Каква е най-голямата цел, която сте постигнала досега в живота?

Това, че станах актриса, въпреки че семейството ми беше твърдо против това.

В новият сериал си партнирате с Енгин Йозтюрк…

Да, и това една от причините да приема да участвам в този проект. Аз вярвам на Енгин, познавам играта му. Ние с него вече сме работили заедно в един проект, където бяхме като едно семейство още от първия ден на снимките. С него се чувствам много спокойна.

Източник: http://vk.com/turk_dizileri

# 32
Здравейте wavey wavey wavey
Дъгичка, мерси за превода на интервюто.

# 33
Дъга много благодаря за превода на интервюто  bouquet

# 34
Здравейте и щастлива сряда! Казвам тези думи с трепет. Аз също като Нур щом чух деня на излъчването на По пътя на живота се развълнувах. В продължение на години всяка сряда тя изпълваше малкия ни екран като Махидевран, а сега отново в сряда ще виждаме Шафак.

Днес е началото на сериала. Надявам се, че ще има един успешен старт със сравнително висок рейтинг, защото в момента турските ни съседи само от това се интересуват. Дано епизодът е интересен, за да спечели повече почитатели още със старта си.

Тези две дами всеки ден ни радват с нови снимки, а ето и днешната порция усмивки:

# 35
Успех довечера на сериала!   bouquet

# 36
  Аз мисля довечера да го гледам Crazy

# 37
Днес е сряда и затова пожелавам на всички приятно гледане.

# 38
Здравейте wavey wavey wavey
Дъгичка, мерси за превода на интервюто.

Много хубави снимки.

# 39
                           ПРИВЕТ! wavey

Ето и съвсем прясното интервю на Нур Фетахоолу, което е дала в навечерието на утрешната премиера на "По пътя на живота" за списание "Келебек".

Поздравления. Тази сряда – 8 октомври започва излъчването на нов  сериал с Ваше участие- „По пътя на живота“.

Благодаря! „Великолепният век“ също  се излъчваше в сряда. На 30 октомври миналата година се омъжих и денят се падна отново сряда. Май това е щастливият ми ден.

Кога започнаха снимките на сериала?

Преди около половин месец.

Колко епизода заснехте досега?

Два епизода.

Какво Ви привлече в този проект?

Много ми хареса героинята, която ще играя, наистина обикнах Шафак.  Нашата сценаристка Нуран Еврен е описала много красиво героите и историята е наистина интересна.

Какво Ви хареса и Ви привлече в този сценарий?

Всички персонажи са много интересни. Нашата сценаристка е написала отделно историята на всеки един от тях. Разказана е историята на всеки един от лекарите в миналото, а в настоящето ги обединява тяхната обща цел. Казват, че във всяка една жена живее друга. Моята героиня Шафак е една от тези жени, които живеят някъде вътре в мен.

А какво точно от Нур извади на повърхността Шафак?

Шафак има много силен характер. Може да започне всичко от нулата и твърдо стои на краката си независимо от всичко.

За да се подготвите за ролята посещавахте ли болница?

Да, разбира се. Не само аз, всички посещавахме болница, наблюдавахме и се учехме на всичко- как се държат лекарите със своите пациенти, какво чувстват. Дори наблюдавахме как правят операции.

По време на снимките присъстват ли истински лекари?

Да, разбира се, защото има специфични неща. По време на снимките присъстват лекари и ние се консултираме с тях кое как да правим, за някои медицински термини и други такива неща.

В детството мечтала ли сте да станете лекар?

Не, никога. В детството си мечтаех да стана актриса.

В семейството Ви има ли лекари?

Да, чичо ми е лекар.

Интересно, е че вие сте пет деца. Как се живее в такова голямо семейство?

Това е прекрасно, така дори нямах нужда от приятелки. Всичко споделях със сестрите си. И радостите  и проблемите. Ние често се виждаме и сме едно много задружно и здраво семейство.

Вие коя сте подред?

Аз съм четвъртото дете в семейството.

Започнали сте кариерата си като водеща, така ли е?

Да, аз започнах като водеща. Много харесвах тази работа. Всъщност, обичам всяка работа с която съм се занимавала. Преди време например съм работила в банка и се отнасях към тази работа с голяма любов.

На какво се научи в сериала „Великолепният век“? И не е ли сложно така да се прескачат епохите?

Това беше един забележителен сериал и в него аз работих с невероятни хора. Там научих много неща, особено за актьорството. След края на снимките, този нов проект  ми дойде много добре, защото вече ми липсваха снимките. Но всичко е различно. Там имаше тежки костюми , по-малко движение, докато тук всичко е точно обратното.

Промени ли нещо у Вас славата?

Не мисля,че  в нещо съм се променила. Но аз съм човек, който говори на висок глас, но сега не правя това, защото хората може да ме чуят, може да пишат за мен във вестниците или в интернет.

Страхувате ли се, че след време Вашите почитатели могат да намалеят?

Не, не се страхувам, но все пак това чувство малко ме плаши.

Ако след „Великолепният век“ те бяха поканили да играеш в комедиен сериал, бихте ли приели?

Бих искала да играя в комедия, но за съжаление досега не са ми отправяли такова предложение.

Как върви личния Ви живот?

Слава богу, добре. На 30 октомври със съпруга ми ще празнуваме първата си  годишнина от сватбата.

Приготвихте ли вече някаква изненада за съпруга си?

Все още не съм решила, но ще измисля нещо.

Казват,че след сватбата се случва съпрузите да не разрешават на жените си да се виждат с приятелите си?

При нас няма такова нещо. Левент много спокойно гледа на приятелите ми.

Обичате ли да вечеряте у дома?

Да, Левент много обича да готви. Той готви много вкусно.

Кое е по-добре- да си омъжена или да си свободна жена?

И двете са прекрасни.

Искате ли някой ден да имате дете или деца?

Все още не, но дай Боже и това да се случи. Искам да имаме едно дете, само едно.

Каква е най-голямата цел, която сте постигнала досега в живота?

Това, че станах актриса, въпреки че семейството ми беше твърдо против това.

В новият сериал си партнирате с Енгин Йозтюрк…

Да, и това една от причините да приема да участвам в този проект. Аз вярвам на Енгин, познавам играта му. Ние с него вече сме работили заедно в един проект, където бяхме като едно семейство още от първия ден на снимките. С него се чувствам много спокойна.

Източник: http://vk.com/turk_dizileri

Много ти благодаря за интервюто Дъгичка.  bouquet  bouquet

# 40
  Да пожелаем успешен старт на серияла Shocked Shocked Shocked

# 41
Здравейте и от мен! wavey

В последната секунда няколко нови снимки от 1 епизод

Актьорите на премиерата на сериала, пише под тези снимки.

Приятно гледане и успех на сериала! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: ср, 08 окт 2014, 20:15 от * Дъга

# 42
един линк за гледане
http://www.canlitv.io/kanal-d

# 43
Приятно гледане!

Аз гледам тук: http://canli.kanald.com.tr/

# 44
  Уф..аз имам в къщи на тв-то канал Д но има разлика #2gunfire #2gunfire #2gunfireмай ще гледам от компа newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт