ВЕЛИКДЕНСКИ БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР!!!

• 22 910
  • 666
  •   1
Отговори
# 345
  • sofia
Вики, за единия от дните ще мога да съм с вас в ЦУМ, но в другия ще трябва да съм в парка, не за друго, а защото ще съм с малко бебенце и ще ми е по-удобно! Crazy

о,бонджорно  Hug

пиша те събота за ЦУМ , а неделя за парка Hug

нищо де,вкарвам ориентировъчното инфо до сега Wink
Значи Wink

на 15.04 са 9 човека в парка и 4 за ЦУМ
на 16.04 са 8 човека в парка и 3 за ЦУМ

Таня и Марч не са казали място за сега,но мисля,че е хубаво да са в парка,там ще е по-належащо Wink
Но може Танчето в неделя да помогне и на ЦУМ............Нека говоря утре с тях да видим,че само потвърдиха и не сме уточнявали подробности Sad

Ох, утре ще звънна да питам в кой ден ще съм на работа в Лозенец, съответно до парка...и според това ще знам кой ден къде ще мога да огрея!:)

Последна редакция: пн, 10 апр 2006, 16:49 от lavender

# 346
Ми тогава по-добре уговори Танчето само за ЦУМ, а мен само за парка, за да сме спокойни...пък като разбера за работата ми и съответно къде не достигат хора - ще действаме гъвкаво! Grinning

# 347
  • sofia
Ми тогава по-добре уговори Танчето само за ЦУМ, а мен само за парка, за да сме спокойни...пък като разбера за работата ми и съответно къде не достигат хора - ще действаме гъвкаво! Grinning
ок,готово Wink

# 348
Решихме ли в коя част на парка ще се паркираме?! Имате ли си идея каква гъчканица е през уикенда там, а?!
И за къде ще събираме средствата този път?! Нещо все дребни неща ми се струват, че ще продаваме, дали ще имаме същия успех от финансова гледна точка, както на Коледния базар?!

И още нещо...на акцията за ф. к-на размених някакви контакти с медии...да звънна ли, където мога, за да ги поканя да ни отразят и съответно преди събота да казат за базара?! Защото всичко си опира до реклама!

# 349
  • sofia
Решихме ли в коя част на парка ще се паркираме?! Имате ли си идея каква гъчканица е през уикенда там, а?!
И за къде ще събираме средствата този път?! Нещо все дребни неща ми се струват, че ще продаваме, дали ще имаме същия успех от финансова гледна точка, както на Коледния базар?!

И още нещо...на акцията за ф. к-на размених някакви контакти с медии...да звънна ли, където мога, за да ги поканя да ни отразят и съответно преди събота да казат за базара?! Защото всичко си опира до реклама!

средствата са за домовето от където са сувенирите,другита от нашите картички ще разделим по равно.
Товаза медиите го съгласувай с Линда Wink

# 350
  • sofia
ай,добро ви утро Heart Eyes

момичета,кажете при кого какво има за базара Praynig
При мен има от миналата година картички,рисувано стъкло,порц.фигурки..........кухи яйца от Перник и рисунки.

Може ли някой да ламинира малко рисунки,безплатно разбира се Praynig

# 351
ето какво имам да споделя Wink
Да от ЦУМ разрешиха,но не съм уточнявала подробности,в понеделник ще го сторя.
С Мери решихме,че е спешно да се съберем в понеделник повечето от нас и  да се организираме Wink

Ще трябвада се вземат нещата от училищата и да се опишат!!!!!!!Бройка,вид и цена!!!!!

Аз мога да поема Перник или Доганово вероятно още във вторник.Мери ще отиде до Надежда.
Ако се разделим и в ЦУМ за да не объркаме нещата на различните училища предлагам да ги разделим още в началото-на едното място едни,на другото други,плюс правените от мамите картички и на двете места.

Маси- поне по 2-3 на всяко място.Аз нямам, а и не знам от ЦУМ какво ще кажат Wink
Понеже няма да е като в София ленд ще е наложително тези които си тръгнат последни в събота да вземат останалите неща за неделя и да го донесат сутринта в неделя.Вероятно с коли,но зависи........

Да решим кои ще са в Южният парк и кои пред ЦУМ.Гледам за парка се е оформила агитка здрава HugАз ще остана пред ЦУМ с които още искат   bouquet

Сега пускам и списъкът до момента, а който не се вижда,моля дя се добави към него.
Това са се обадилите и сигурните,като не виждам някои от нашите мами-Марина,милена,Дуци...........
за 15.04.

Ефросина -Ю.Парк
Таня-ЦУМ
Марч
Зари-ЦУМ
Ева-от обяд-ЦУМ
Ивет-Ю.Парк
Митко-Ю.Парк
Мери-Ю.Парк
Вики-ЦУМ
Силвето-Ю.Парк
Гери-Ю.Парк
Веси-парка
Линда-следобяд-парка

16.04-неделя

Ефросина-до обяд-Ю.Парк
Марч?
Таня-ЦУМ
Зари?
Ева-ЦУМ
Ивет-Ю.Парк
Митко-Ю.Парк
Мери-Ю.Парк
Роси-ЦУМ
вики-ЦУМ
силвето-Ю.Парк
Гери-Ю.Парк
Веси-парка
Линда,парка

Аз за 15.04 не съм сигурна,но щи дойда сутринта за 1-2 часа и привечер за прибирането на нещата.

Айде сега,мислете си коя и къде за да си знаем Praynig

Ще имаме нужда от разпечатване на материали ,които ще трябва да имаме -брошури и документи .Пуснала съм ги в общата поща.Който иска ще ги пусна и на мейл,но ни трябват на всяка цена Praynig

Ще взема всичко останало от миналогодишният базар и е добре и в парка да има също.Който си знае,че ще е тамда минаваи да ги взима.
Това е на първо писане Wink

15- ти, съм сигурна за ЦУМ
16- ти, мога след обяд .  Допълнително да се уточним къде, в зависимост дали ще съм с Мими? Ок?
През седмицата можем да транспортираме нещо от т. А до т. Б, ако имате нужда от превоз.
 Hug

# 352
  • София
най-напред, Роси, поздравления за шампиона! щастлива майка си да имаш толкова амбициозно и талантливо дете!

за базара (а и по принцип): имам у дома принтер (но не цветен) и прилично количество бяла и цветна хартия. мога да разпечатам каквото трябва.

имам нужда от систематизирана информация за базара (а и за движението и акциите) - нещо, което да дам на хора, които биха искали да се включат с дарения, помощ или популяризиране.

скоро ще имам дрехи за доганово, а също и плюшени играчки. как се планират ходенията по домовете след базара? или чакаме да мине големият зор първо...

yanigeorgieva@yahoo.com - ей тук можете да ми пратите каквото трябва

# 353
  • sofia

най-напред, Роси, поздравления за шампиона! щастлива майка си да имаш толкова амбициозно и талантливо дете!

за базара (а и по принцип): имам у дома принтер (но не цветен) и прилично количество бяла и цветна хартия. мога да разпечатам каквото трябва.

имам нужда от систематизирана информация за базара (а и за движението и акциите) - нещо, което да дам на хора, които биха искали да се включат с дарения, помощ или популяризиране.

скоро ще имам дрехи за доганово, а също и плюшени играчки. как се планират ходенията по домовете след базара? или чакаме да мине големият зор първо...

yanigeorgieva@yahoo.com - ей тук можете да ми пратите каквото трябва

ок,пускам ти инфото за нас,а за базара ще изчакаме Линда Wink

# 354
  • София
Ако имате нужда от помощ през седмицата или в събота и неделя в Южния парк - на линия съм, а и живея до парка.

# 355
  • sofia
Ако имате нужда от помощ през седмицата или в събота и неделя в Южния парк - на линия съм, а и живея до парка.

мерси  bouquet
моля те виж списъкът ,който пуснах и си вземи телефоните на момичетата от сайта ни.На тези,които виждаш,че ще са р парка Wink

http://fdbm.org/contact.htm

# 356
Относно мястото в Южния парк - ако са две местата, е добре едното да е откъм Централния вход - демек откъм Витошка. Другото е чак горе, при Гоце Делчев, там е най-голямата фрашканица.
Добре е да има някакъв отговорник за парка, с който да можем да координираме. Кво мислите? Кой има най-много време на разположение и ще е там още събота сутринта, така че да организира подробностите?

# 357
  • София
Писах, че съм фри. Щом в парка е наежащо, там ще съм Simple Smile

# 358
Относно мястото в Южния парк - ако са две местата, е добре едното да е откъм Централния вход - демек откъм Витошка. Другото е чак горе, при Гоце Делчев, там е най-голямата фрашканица.
Добре е да има някакъв отговорник за парка, с който да можем да координираме. Кво мислите? Кой има най-много време на разположение и ще е там още събота сутринта, така че да организира подробностите?

Yvette, а ти къде ще си, за да мога да ти донеса дрехи за по-големи - имам 1 панталон чисто нови джинси и дънки, освен това пола и къси панталони и разни такива - ще подбера по-хубавите и запазени неща.

# 359
момичета имам малък проблем, говорих с брата на Bezhy за масите но в мойта кола ще са две маси, плюс столове евентуално два, материяли и тн и няма да имам място. може ли някой да ги вземе от него но с по голяма кола - той е на ул. Хан Крум, а телефона му е 0899072531 - Албен се казва,моля ви вземете ги от него.
а сега се сетих че имам едни порцеланови слончета които си седят в един кашон - да ги донеса ли на базара.
какво друго - а да моя мъж не е успял преди обед да иде до Bezhy но следобяда ще иде задължително - по независещи от него причини е закъснял.
и кой ще ни даде на тези които сме на Цум другите материяли - да дойда аз да ги взема от някой а?пък и да дам и половината от материялите на Bezhy за Южния - станаха много питанки newsm78  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт