ВЕЛИКДЕНСКИ БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР!!!

• 22 943
  • 666
  •   1
Отговори
# 330
здравейте, момичета!
бих искала да ви помогна за базара с някои неща. имам рисувани картички. също така рисунки на зайчета, пилета и т.н., направени от специални бои, които се отлепят като ваденки и могат да се залепят на гладки повърхности- стъкла, хладилници и т.н. ето и снимка какво имам предвид:
http://images05.snimka.bg/000550702-thumb.jpg
както и един кашон фигурки от гипс с великденски мотиви- пак зайчета, пилета, яйца и т.н.
трябва ли да ви ги нося предварително някъде или направо на базара може, защото ние още се кърмим на 3 часа и ми е много трудно да излизам.
надявам се да мога да помогна! поздрави!

# 331
  • sofia

Добре де Роси чакай само да видя дали за вторник немога да уредя буса и във втроник да са и памперсите и взимането на нещата - за да са при мен готови за базара а. ама днес по късно ще говоря за буса за вторник или с брат ми за пикапа - ще измисля нещо newsm78
Вики , ще дойда с вас, ако ще ходите във вторник, ако не ще отида сама да взема нещата и да ги опиша. Роси, само ще трябва да им се обадиш, за да  се приготвят или да ми дадеш телефона.

Маринче,нека утре се чуя с дома и ще ти кажа дали са готови за вторник Wink

# 332
  • sofia
здравейте, момичета!
бих искала да ви помогна за базара с някои неща. имам рисувани картички. също така рисунки на зайчета, пилета и т.н., направени от специални бои, които се отлепят като ваденки и могат да се залепят на гладки повърхности- стъкла, хладилници и т.н. ето и снимка какво имам предвид:
както и един кашон фигурки от гипс с великденски мотиви- пак зайчета, пилета, яйца и т.н.
трябва ли да ви ги нося предварително някъде или направо на базара може, защото ние още се кърмим на 3 часа и ми е много трудно да излизам.

много помагаш  bouquet

Дано Кика ти види постинга Praynig

Гери,можеш ли да ги вземеш PraynigТези неща ще са по-полезни в парка.Аз имим такива от миналата година и ще ги запазя за ЦУМ  тогаварь а ти вземи тези  Wink

За сега като чета масите са около 5-6.За Цум повече от 2 не трябват(ima gi veche),а и се надявам да ни дадът от там.За парка обаче поне 4-5 маси ще трябват newsm78
Колка сигурни има общо newsm78

# 333
Колко сигурни има общо newsm78

3-4 даже има сигурни, от брат ми Simple Smile, от тези дето продават на славейков книги

# 334
  • sofia
Колко сигурни има общо newsm78

3-4 даже има сигурни, от брат ми Simple Smile, от тези дето продават на славейков книги

ей,супер Simple Smile

# 335
Привет и от мен! Hug
Ей, сякаш ме е нямало 10 дни! Twisted Evil Значи, за мен си знаете...ще съм на мястото на събитието и през двата дни! По принцип предпочитам да съм в Южния парк, защото единият ден вероятно ще съм с ремарке на 4 месеца! Mr. Green Добре, че само спинка! Praynig

Тия дни трябва да взема едни неща от приятелка на Миленка...беше ми обещала някакви яйца, и ме е търсила онзи ден, ама нали ме нямаше!

С какво друго мога да бъда от полза?! Thinking

# 336
 Luminosa стига де зарязвате само мен и Чарлин пред Цум нали - а вие на готиното място - сред природата - гадини такива hahaha

# 337
здравейте, момичета!

Страхотно!  HugВаденките ме впечатлиха страшно Simple Smile

Може би ще е по-добре да се вземат нещата по-рано, за да може да се пробваме да дадем на децата да оцветяват гипсови фигурки - те много им се радват. Пусни ми на бележка координатите си, за да се разберем как да ги взема.
  bouquet

# 338
  • в гората
Момичета, два дни почти ме нямаше тук, да ви кажа и аз. Ще мога в събота следобяд и в неделя следобяд. Мога и на двете места. Имам въпрос. Понеже сега ще пиша инфото за медиите, къде в Южния парк ще се разположим последно???? Ивет, горе при атракционите казваш - къде е това, че не съм много в час с този парк? Аз знам двата входа - откъм Нишава и откъм Витошка и на двата е доста оживено... А какво ще кажете да се разделим в парка на две места х 2 маси примерно? newsm78 Казвайте, защото утре мислим да го пускаме до медиите инфото.
Мога да разпечатам инфо за Движението, дайте обаче да съгласуваме един общ текст и всички да разпечатваме едно и също нещо... Искате ли да подготвя нещо такова, то си има от преди готова информация всъщност, само малко ще трябва да се пипне... Роси?
Роси, намери ли човек за корекция на визитките? Аз мога да помоля някой познат да ги коригира файловете, не е проблем, има ли къде да се отпечатат?

ПП. Роси, шампион ли имате?????? Лелееее, браво на младежа!!!!  bouquet

# 339
  • в гората
Мери, кажи за разположението в Южния парк - вие нали сте наблизо, къде е там тарапаната?
Айде мислете и пишете:)

# 340
  • sofia
Вики, за единия от дните ще мога да съм с вас в ЦУМ, но в другия ще трябва да съм в парка, не за друго, а защото ще съм с малко бебенце и ще ми е по-удобно! Crazy

о,бонджорно  Hug

пиша те събота за ЦУМ , а неделя за парка Hug

# 341
  • sofia
Момичета, два дни почти ме нямаше тук, да ви кажа и аз. Ще мога в събота следобяд и в неделя следобяд. Мога и на двете места. Имам въпрос. Понеже сега ще пиша инфото за медиите, къде в Южния парк ще се разположим последно???? Ивет, горе при атракционите казваш - къде е това, че не съм много в час с този парк? Аз знам двата входа - откъм Нишава и откъм Витошка и на двата е доста оживено... А какво ще кажете да се разделим в парка на две места х 2 маси примерно? newsm78 Казвайте, защото утре мислим да го пускаме до медиите инфото.
Мога да разпечатам инфо за Движението, дайте обаче да съгласуваме един общ текст и всички да разпечатваме едно и също нещо... Искате ли да подготвя нещо такова, то си има от преди готова информация всъщност, само малко ще трябва да се пипне... Роси?
Роси, намери ли човек за корекция на визитките? Аз мога да помоля някой познат да ги коригира файловете, не е проблем, има ли къде да се отпечатат?

ПП. Роси, шампион ли имате?????? Лелееее, браво на младежа!!!!  bouquet

Линде,изтегли се всичко от яху  пощата Wink

освен това не си казала за къде се цаниш,ама май е ясно-парка Simple Smile
За сега единствено Ева ще се проба да промени инфото във визитките и брошурите,но не е сигурна.В брошурите е старо много и се нуждае от корекции,ползвай сайта Praynig

би ли набрала следният текст  Praynig

Благотворителна Великденска разпродажба на сувенири,изработени от децата в ДОВДЛРГ с.Доганово,ПУ гр.Перник и ССУ с ДГ за ДУС гр.София.
С помоща на ..........нас

както и на отделен лист това Praynig

Пловдивските майки ще помогнат със средства от сувенирите,изработени от ДОВДЛРГ- гр. Калофер или ДОВДЛРГ - с. Зелениково

линде,това мила на един лист с големи букви-10 бр.да наслагаме по масите и да се знае кои сме и кво се прави Praynig

Тиси мила,действай Heart Eyes

Последна редакция: нд, 09 апр 2006, 23:30 от lavender

# 342
Здравейте, момичета!
По молба на lavender в пловдивската тема инфо от нас:
Нещата, които успяхме да изработим, ще бъдат изпратени утре за София.
Със събраните средства ще помогнем най-вероятно на ДОВДЛРГ- гр. Калофер или ДОВДЛРГ - с. Зелениково. Не сме решили със сигурност, но следващите акции се очертават за там, така че това е най-вероятно. Дано инфото помогне! И благодарим за подкрепата   bouquet

# 343
  • sofia
Здравейте, момичета!
По молба на lavender в пловдивската тема инфо от нас:
Нещата, които успяхме да изработим, ще бъдат изпратени утре за София.
Със събраните средства ще помогнем най-вероятно на ДОВДЛРГ- гр. Калофер или ДОВДЛРГ - с. Зелениково. Не сме решили със сигурност, но следващите акции се очертават за там, така че това е най-вероятно. Дано инфото помогне! И благодарим за подкрепата   bouquet

ок,Невена се свърза с мен и ще ми ги прати.Но мисля да ги оставим в парка,там ще има много повече хора.

момичета,ще ни трябват поне 4-5 кутики за парите.Аз до ден-два ще си преровя гража за да измъкно нещата от миналата година и се надявам да има инякоя и друга кутиика Wink

# 344
Вики, за единия от дните ще мога да съм с вас в ЦУМ, но в другия ще трябва да съм в парка, не за друго, а защото ще съм с малко бебенце и ще ми е по-удобно! Crazy

о,бонджорно  Hug

пиша те събота за ЦУМ , а неделя за парка Hug

Ох, утре ще звънна да питам в кой ден ще съм на работа в Лозенец, съответно до парка...и според това ще знам кой ден къде ще мога да огрея!:)

Общи условия

Активация на акаунт