ВЕЛИКДЕНСКИ БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР!!!

• 22 606
  • 666
  •   1
Отговори
# 165
  Момичета, аз съм почивка на 16-ти и 17-ти, така че съм на вълна "Продаване". Не можах да дойда на акцията, защото бях на работа, но утре ще купя кадастрон и боички, опаковъчна хартия (от която могат да се режат елементи и да се лепят на кадастрона) и квото ми попадне пред малките мазни очички. Ще ги дам когато кажете (тоя път без бой  Thinking)

# 166
  • София
Колко професионални трябва да са картичките?  Embarassed Аз нещо май не се справям отлично...личи си, че са правени. Нямате ли снимки на миналогодишните, за летва? newsm78

# 167
  • sofia
Колко професионални трябва да са картичките?  Embarassed Аз нещо май не се справям отлично...личи си, че са правени. Нямате ли снимки на миналогодишните, за летва? newsm78

непрофесионални, а просто картички правени с любов WinkДецата също не са професионалисти Heart Eyes

# 168

Снимки май нямаме! newsm78 Но съм сигурна, че можеш да се справиш страхотно и без да ползваш каквито и да било модели! Peace

# 169
Днес купих много красиви салфетки, ще взема и плочки. Много ми хареса идеята.

# 170
  • София
Ето така стават моите:
Не , че се вижда много де....

# 171
  • sofia
Ето така стават моите:
Не , че се вижда много де....

браво,много са хубави  bouquet

# 172
Klemy, страшни са! Peace Hug  bouquet

# 173
  • София
Ок, радвам се, че ви харесват, продължавам да правя нови. Някой от вас ще идва ли на срещата довечера, да му дам готовите? Аз още се чудя дали да ходя всъщност  newsm78.

# 174
Ок, радвам се, че ви харесват, продължавам да правя нови. Някой от вас ще идва ли на срещата довечера, да му дам готовите? Аз още се чудя дали да ходя всъщност  newsm78.
Супер са  Party
Каква среща довечера  newsm78

# 175
  • sofia
Супер са  Party
Каква среща довечера  newsm78

ето

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=79467.0

# 176
  • София
Клеми ние се чудим с моя мъж, може и да минем

# 177
  • sofia
в понеделник ще преговарят за ЦУМ и  около ЦУМ Praynig

# 178
  • София
Таз вечер Клеми даде картичките на Дуци. Много са хубави картичките Simple Smile

# 179
ооо някой е бил на купона-хмммм smile3516
вчера беше ден за гости на работа и за приятни изненади-след sweedkids-mama i March намина да ми донапълни багажника-донесе стелаж за книги за доганово,найлони(как ли се пише тая дума newsm78) за ремонта там,чаши и рамки за базара Hugбеше с цялото семейство-мъжа,кучето и дъщеричката smile3521-малката сладурана обеща да е първа писта на базара отново-тя ни е най-голямата помощничка и моята надежда   love001

Общи условия

Активация на акаунт