ВЕЛИКДЕНСКИ БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР!!!

• 22 616
  • 666
  •   1
Отговори
# 210
За 15-ти съм сигурна на 90 %, а за 16-ти до 14.00 часа !  Hug

# 211
Потвърждавам и аз-  за 15-ти (за 16-ти - евентуално) . Приготвила съм и картички.

И аз като magnoliamm съм много за "НДК!НДК!". Но си мисля, че  и идеята ми за място на открито  край Университета,включително за градинката до НС,си струва (резервен вариант) Wink

# 212
И аз съм на линия, за 15-ти. Евентуално мога и на 16-ти следобяд, но не на 100%.

# 213
Нещо ново за мястото на Базара ?

# 214
мога на 16 цял ден, а на 15 до обяд.

# 215
  • sofia
Нещо ново за мястото на Базара ?

ноуп, Sadчакаме Close

# 216
# 217
До кога ще чакаме?!  newsm12 Дойде време за другата подготовка...а все още нямаме мястото! smile3511

# 218
Колко му е да разпънем сергийките пред НДК и без рьзрешение ? Ще ни изгонят ли ?

# 219
Колко му е да разпънем сергийките пред НДК и без рьзрешение ? Ще ни изгонят ли ?

Най-много да трябва да "почерпим" няколко служители на реда! Mr. Green Ако Мери е там, ще е супер и няма да черпим...единственото им желание е ще да си тръгнат и отърват от дългите философски излияния на тази жена! hahaha hahaha hahaha

# 220
  • в гората
Ох, нищо пак за базара Confused. Звънях на моята позната, но беше в някакво мероприятие, казах, че ще звънна по-късно, но по-късно нямаше връзка с нея...  Sad.
Момичета, за отпред пред НДК едва ли трябва да ни разрешат от НДК. Скоро там имаше СТРОЙКО и по новините даваха, че ги глобили, защото разположили къщички и щандове отпред. Това място е на Общината.
Роси, ето тук са координатите на човека, но на него не съм звъняла.
http://www.sofia.bg/display.asp?ime=whois_adm-0307&title=%20 … BE%D0%B9%20%D0%B5.
Аз се сетих за Попа или пл. Славейков, че можем да го питаме ако ще се разделяме на групи. Той ли ти каза, че отговаря за улиците??? newsm78. Иначе аз мога и на 15ти, и на 16ти, но не цял ден. Мога да викна и сестра ми да помага.
Утре ще звъня пак в НДК. Thinking

# 221
  • в гората

Е, то по тази логика навсякъде можем да ги опънем сергийките.  Wink
Като се сетя по Великден и Цветница колко маси и сергийки има под път и над път...

# 222
Така е, но ние го лравим с благотворителна цел ! Мисля, че може да пробваме и с новия кмет директно ! Той май много обича децата !!!

# 223
Така е, но ние го лравим с благотворителна цел ! Мисля, че може да пробваме и с новия кмет директно ! Той май много обича децата !!!

Как предлагаш да се доберем до него?! Thinking
Аз звънях скоро, но секретарката му ми каза, че г-н кметът все още не е определил приемно време за гражданите! Joy

# 224
Ще го причакаме !!!  Party

Общи условия

Активация на акаунт