ВЕЛИКДЕНСКИ БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР!!!

• 22 892
  • 666
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Още никакви цени не съм слагала. Брат ми до сега ми беше на гости.
Стикери има ли? Да купя от розовите (жълти) етикетчета, и да слагам на гърба на рисунките - "брайл" 5лв и т.н.?

# 421
  • sofia
Още никакви цени не съм слагала. Брат ми до сега ми беше на гости.
Стикери има ли? Да купя от розовите (жълти) етикетчета, и да слагам на гърба на рисунките - "брайл" 5лв и т.н.?

както душа ти иска скъпа  bouquet
просто завиши цените  Praynig

# 422
Момичета, и моите неща са готови.
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=6286&AlbumId=48473

# 423
Браво , mimes !

Hug  bouquet Peace

Прекрасни са !

# 424
  • София
Момичета, и моите неща са готови.
Разкошни са. Спомням си преди години и ние с мама правихме такива картини за вкъщи Simple Smile

# 425
Издирвам Линда, първият телефон ,който е даден в сайта на ДБМ-май не е актуален,а вторият-не ми отговаря,спешно беше ,за прес съобщението за в. Капитал,пратих и на лични,но е Офф, AnMary ако можеш да я намериш преди 24ч newsm78  ще е от полза Simple Smile За съжаление,аз се прибрах късно след рожден ден,преди 20 мин и ми е неудобно да звъня,не познава номерата ми...
Линда,виж  и това от преднаа страница е: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=80347.msg1599548#msg1599548

Последна редакция: ср, 12 апр 2006, 22:46 от March

# 426
Засега съм пуснала инфото за медиите на следните медии:
сп. Ева
сп. Родители
сп. 9 месеца
Капитал
Дневник
Една седмица в София
Програмата
Егоист
Ретро Радио
сп. Мама
Монитор
24 часа
Труд
нюз.бг
медиапул

Моля, ако някой пуска на някой познат - журналист - инфото, да казва тук, да не се дублираме:)

Аз пак в последния момент - Линди, моля те, пусни ми го утре на мейл skostova@all-channels.com, за да дам да го пуснат по факса на всички медии . Звънни ми после на мобилния. Моля те, пусни го сутринта, утре е точното време, но ми се иска да изтече до обяд, за да си го планират дежурните редактори.

Голям съм дебил, момичета, ама доста ми се събра напоследък  Embarassed Освен това забравих, че в събота ще ми карат ново оборудване за спалнята - Роси, къде си ме планирала? Мойта Гери е втора смяна и двата дни, тоест може да се включи в ранните часове. Няма да ти казвам за кога й бях казала и за кога си мислех, че ще се случи базара  Embarassed Cry

# 427
AnMary,виж какво трябва да се направи с шишетата за фиксиране на рисунките http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=89911.msg1601428#msg1601428 , http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=89911.msg1601093#msg1601093

# 428
  • sofia
Мацки,всичко от домовете е при нас Peace
Утре в 15.30 в София ленд ще се виждаме аз,ГЕрИ и Марина да си менкаме нещата.Ако някоя желае и може да поеме малко зо парка,моля да дойде Wink
Дунчев ще доведе 6 деца от Доганово в събота и ще стоят почти целият ден.Но само събота SadНа ЦУМ няма да има,така решихме с Ева и Дунчев........
Ето какво ще е разпределението на сувенирите Wink
1.От Перник ще ги взема за ЦУМ
2.От Доганово и Надежда отиват в парка
3.от миналата година ще ги разделим
4.Всички красоти на мамите също ще разделим ,като за парка ще са повече Wink
5.От Пловдив също ще дам за парка

За децата в събота молбата ми е да направите сандвичи,ще са 6 деца Praynig

Криси Баксанова ще снима базара в парка Hug

в събота ще се постарая да ви докарам двете маси възможна най-бързо,но няма да е преди 11.00,просто няма как да стане
 по-рано WinkАко накой може да мине ще стане перфектно Praynig

за ЦУМ графика ни е следният newsm78

15,събота
-Вики,Марч-цялден,или до към 16.00ч............зависи.Вики ,твойто ходене си е ок за гробищата.
-Роси,Мариета-до обяд
-Ева,Милена,Зари-от обяд до края

16,неделя

-Роси,Вики,Ева-цял ден.Аз ще изчезна между 13.00 и 15.00ч.
-Мариета-сутринта
-Зари newsm78кажи ти как си Praynig

Дуцка,ела да ни помагаш в неделя Praynig
Нещо за неделя сме малко Sad

Друго нещо Tiredако случайно останат неща -къде ще ги оставим.При мен няма да има къде от понеделник.

Последна редакция: ср, 12 апр 2006, 23:45 от lavender

# 429
Аз бих могла да направя сандвичи, ама да не са малко стари...ще мога да ги спретна най-късно в петък към 18 часа...след това отивам на работа и така цяла нощ Tired - на сутринта директно в парка.  newsm78

# 430
Споко, няма да ги оставиме гладни децата !

# 431
Много ясно...ама да се организираме все пак! Знае ли се кои ще са децата?! Предполагам мойта любима е сигурна, защото и без това е на курс тук! Peace

# 432
eто още малко творчество за базара

http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=1407&AlbumId=48575

# 433
Леле хора...от къде този талант?! Страхотни са нещата!
Ще има ли къде да поберем всичко?! Че така като чувам ... 3-4 маси ... нещо малко ми се струва, но пък си и зависи от масите!

# 434
Прекрасни са !
Имам две разтегателни масички, които също можем да занесем в краен случай, но са тежки !

Общи условия

Активация на акаунт