ВЕЛИКДЕНСКИ БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР!!!

• 22 815
  • 666
  •   1
Отговори
# 495
Зари, ти ще бъдеш ли някъде?! И ако да къде?! Thinking

# 496
  • sofia
И аз съм за Нишава.
Мисля, че предложението на Bise е най - удачно!

Успех на Южнопарковци от ЦУМ-ци! Mr. Green

остава НИШАВА!!!!!!!!!!!!!!

# 497
Като човек, който всеки уикенд е в Южния парк - предлагам да бъде на входа от към Нишава! Там е най-голямата тъпканица!

И аз съм за Нишава, ние също разхождаме почти всяка събота и неделя децата и е пълно с народ...дечурлига и родители немож се размина Grinning

# 498

Роси ме разпредели за ЦУМ в съботата. Ще застъпя някъде от 11, но следобеда съм плътно там, така че момичетата, с които ще сме заедно да ме извинят за сутринта!
В неделя също съм там - от обяд, докогато мога да навия "гледачите" на дъщеря ми да останат. Или ако съм с нея да се сменя с някого за парка?! newsm78
Но, предполагам в събота вечерта ще се уточним окончателно.

# 499
Като човек, който всеки уикенд е в Южния парк - предлагам да бъде на входа от към Нишава! Там е най-голямата тъпканица!

И аз съм за Нишава, ние също разхождаме почти всяка събота и неделя децата и е пълно с народ...дечурлига и родители немож се размина Grinning

Да, даже се чудя как ще смогнем на моменти! Party

Някой знае ли кога ще се излъчват анонсите по медиите, че един къде си, ще има един какво си?! Thinking Май е време...не, че зависи точно от нас, де. Peace

# 500
  • sofia

Роси ме разпредели за ЦУМ в съботата. Ще застъпя някъде от 11, но следобеда съм плътно там, така че момичетата, с които ще сме заедно да ме извинят за сутринта!
В неделя също съм там - от обяд, докогато мога да навия "гледачите" на дъщеря ми да останат. Или ако съм с нея да се сменя с някого за парка?! newsm78

Зари,скъпа,оставаш на ЦУМ  #2gunfire,в неделя сме малко  Sadи всяка по някое време ще тръгва за някъде.

Само с Криси имам връзка ,вероятно по новините днес ще кажат Wink

# 501

Зари,скъпа,оставаш на ЦУМ  #2gunfire,в неделя сме малко  Sadи всяка по някое време ще тръгва за някъде.

Само с Криси имам връзка ,вероятно по новините днес ще кажат Wink

Слушам, шефе! Mr. Green

# 502
  • sofia
Криси ми звънна,ще мине още в обедната емисия  bouquet

# 503

Супер! А от съботата - ще го дават във вечерната, в неделя ще снимат ли - или съм твърде нахална!? Embarassed

# 504
Сетих се какво искам да питам от вчера, ама все ми отбягваше...за кои домове ще събираме пари на този базар - Помощното в Перник, Доганово и Луи Браил?! Така ли е?! newsm78 И за какво ще бъдат тези пари точно?! Питам защото нали съм словоохотлива, ще разказвам утре и в други ден на всеки приблийил се на 50 метра от нас! Mr. Green

# 505
  • в гората
Bise, дай някакъв телефон за връзка на ЛС, може да мина към 19 часа днес да ти оставя две маси, удобно ли ще е? Embarassed

# 506
  • sofia
Сетих се какво искам да питам от вчера, ама все ми отбягваше...за кои домове ще събираме пари на този базар - Помощното в Перник, Доганово и Луи Браил?! Така ли е?! newsm78 И за какво ще бъдат тези пари точно?! Питам защото нали съм словоохотлива, ще разказвам утре и в други ден на всеки приблийил се на 50 метра от нас! Mr. Green
да,за там Wink
За Доганово са за морето,за Перник-мислят, а Надежда-не знам.Ще говорим с директора след базара.
Така трябва Весе,да се знае предварително Wink

# 507
  • sofia

Супер! А от съботата - ще го дават във вечерната, в неделя ще снимат ли - или съм твърде нахална!? Embarassed

ще го пусне днес като анонс,утре в комбинация със сниманото утре, а в неделя-нищо !!!!!

# 508
  • sofia
ей  bouquetбраво на Криси Heart Eyes
беше много готин репортажа Simple Smile

# 509
Рeпортажът беше страхотен...довечера ще го повторят ли?! Само дето казаха, че ще е на входа на парка, а ние ще сме на Нишава...все пак мисля, че който има желание ще ни намери!
Супер беше...браво на Криси! Heart Eyes
Много ми стана мило като момичето с нарушено зрение каза, че няма значение дали картичките ще се купят...важното било да се харесат, а те са меко казано чудни! Heart Eyes Дано утре и тя дойде...искам да й го кажа лично! Peace

Общи условия

Активация на акаунт