ВЕЛИКДЕНСКИ БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР!!!

• 22 789
  • 666
  •   1
Отговори
# 525
Обаждам се и аз, че днес цял ден бях по пътищата Laughing

До преди малко сортирах стоки и писах цени - нещата, направени от дечицата са прекрасни!

Момичета, които сте за Южния - значи 9 ч. откъм Нишава. Аз ще дойда със стоки, но при мен няма маси, нали няма да се окаже, че трябва да си редя нещата по себе си Flutter Кой ще докара масите - разбрах, че Линда има намерение да ги закара на Bise, това сигурно ли е или е само евентуално? Кой ще донесе още маси?

Всичко ще е супер, сигурна съм!!!
Успех на цумаджийките от южнопарковките Party Hug - ще държим връзка  bouquet

aide  bouquet

otivam na kupon,che mi se polaga :party:Taka de,malko s majo po jivot Crazy
veroiatno niama da vlizam do utre Wink

Zvankaite ako ima neshto mnogo vajno.

Geri,ne otkrih dnes Pavlov i ne e predupreden che niama da sme na Vitoshka.Da znaesh,ok
 Heart Eyes
пишете Роси бегала - ся ша се напие,ша танци манци - питай ме кога ще стане утре увреме hahaha hahaha
видело се е че ще се борим сами - ама всичко ще продадем пък.аз нещатъа на Мимес днес аха да ги продам - ама незнаех дали няма да се разсърдите - и утре хората ша дойдат до Цум за да ги купят - сори , запазени са Party Party
Южния парк - нашта маса поздравява вашта маса - и покрай многото маси си всемете и столчета ей hahaha

# 526
Аз съм Весито...да не си помислите, че някой ми краде ника! hahaha
На работа съм и затова не ми е удобно да влизам ... исках само да ви подсетя, че за утре трябва някой да направи сандвичи за децата или да измислим нещо друго!? Thinking

# 527
Колко много сте написали  ooooh!
В колко е срещата пред ЦУМ ? Айде - в 9 часа ,а ?
ТРАНСПАРАНТЪТ беше много голям за обектива ,но вижте  Wink :
http://snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=31047
ЩЕ НИ ТРЯБВА СТЪЛБА,дали ще ни дадат от администрацията на ЦУМ?
Криси има ли хартия-шарена за масите или да търся?
Ще се сетя и други неща,но сега си отивам пригостите и после пак ще ви въпросвам Mr. Green

Марина ще ми липсваш и на мен,но ти ще почнеш и да пишеш  Wink Wink

# 528
Колко много сте написали  ooooh!
В колко е срещата пред ЦУМ ? Айде - в 9 часа ,а ?
ТРАНСПАРАНТЪТ беше много голям за обектива ,но вижте  Wink :
http://snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=31047
ЩЕ НИ ТРЯБВА СТЪЛБА,дали ще ни дадат от администрацията на ЦУМ?
Криси има ли хартия-шарена за масите или да търся?
Ще се сетя и други неща,но сега си отивам пригостите и после пак ще ви въпросвам Mr. Green

Марина ще ми липсваш и на мен,но ти ще почнеш и да пишеш  Wink Wink
e транспаранта е едно от най уникалните творения които съм виждала - СУПЕР Е.нали Роси каза 09.30 в паркинга на Цум - аз до 09.15 ще съм там - става ли,
а аз взех покривки - такава голяма хартия нямам -как не се сетих да купя - но и покривките стават. и столчета взех - само етикетите забрави - марш Криси да ги приготвиш Wink

# 529
Аз ще направя сандвичи. Ако не стигнат , ще им купим нещо на място. Не съм уредила още транспорт. Имам една сгъваема маса, 4-5 сгъваеми стола и евентуално 2 дървени , разтегателни маси. Мисля си,  newsm78  дали да не дойда в 9 часа да се разберем , а после да ги докараме, ако има нужда. Не съм сигурна, че такси би ги натоварило.

# 530
Айде 9:15 на мястото на Базара Joy
Нали Мариетка ще ни донесе етикетчета  newsm78 ,звънях и ,ама не вдигна Laughing
Ще донеса и 80 броя целофанени пликчета за картички и други нещица  Simple Smile
Казвай ,ножица, тиксо,какво още  newsm78

# 531
  • Все на втория етаж
Аз само да кажа, че гледах репортажа по БТВ и много се развълнувах... Сляпите деца ме разплакаха.
Транспаранта е много хубав. Simple Smile

# 532
  • София
СТрахотни сте момичета.Утре имам едногодинковец и ще празнуваме, но ако успея в неделя ще организирам пак люлинската тумба за да дойдем  Hug
Транспаранта и на мен много ми хареса   bouquet
Имам голямо желание да се включвам по-често, но с двете деца ми е трудно за сега.Може би през ваканцията  Peace (бабите ни са далече  Sad )

Я, то станало днес вече  Laughing.
Черпя виртуално за първата ни годинка  newsm38 cheers Drunk  cook   bouquet

# 533
СТрахотни сте момичета.Утре имам едногодинковец и ще празнуваме, но ако успея в неделя ще организирам пак люлинската тумба за да дойдем  Hug
Транспаранта и на мен много ми хареса   bouquet
Имам голямо желание да се включвам по-често, но с двете деца ми е трудно за сега.Може би през ваканцията  Peace (бабите ни са далече  Sad )

Я, то станало днес вече  Laughing.
Черпя виртуално за първата ни годинка  newsm38 cheers Drunk  cook   bouquet

Дамаянти, да ти е живо и здраво детенцето. Само положителни емоции и много да ви радва!  bouquet

Момичета преди малко станахме с бебче, сега ще папка, обличаме се и тръгваме! Peace

# 534
Дамаянти ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ДЕТЕТО, МНОГО МНГО МНОГО ЩАСТИЕ ОТ МЕН - ЦЕЛУВАМ ВИ ЦЯЛАТА ЛЮЛИНСКА ГРУПА Hug Hug
АЙДЕ НАРОДЕ СТАВАЙЙЙЙЙЙЙЙ
работа ви чака Hug Hug

# 535
  • София
Аз станах вече. Това пълнолуние този път ми скъса нервната с-ма, мноо съм зле.
Дамаянти честит рожден ден на малчо, да ти е жив и здрав Simple Smile

# 536
Момичета, вчера слушах Мерелин по БГ радио. Справи се страхотно, каза много хубави и важни неща Heart Eyes
Искам да кажа, че имам картички в мен от Креми, ще ги донеса днес пред ЦУМ.
Дамянти, честит празник, мила Heart Eyes Да ти е живо и здраво детенцето, много да се разбирате и обичате newsm59 newsm59 newsm59

# 537
момичета-да дам най-пресни новини от базара-още топли-паряяяятттт Joy
бях сутринта на ЦУМ-помогнах при подреждането на нещата и за съжеление трябваше да дойда на работа Cry-там за сега нещата вървят по-слабо-а Южният парк знам ,че има голям успех-дано да продължава така Hug-там преди малко е бил и екип на БТВ-там са и деца от училището за слепи и от Доганово
успех момичета-стискам палци и утре пак съм на линия
ОБИЧАМ ВИ МНОГО! Heart Eyes

П.С.Честита първа годинка на малкия сладур-безгрижно детство и много лудории bdbaloni

# 538
  • Все на втория етаж
И аз да се включа. Бях до към 11 и 30 пред ЦУМ, помогнах с каквото можах или май повече се пречках Blush, но трябваше да се прибера заради дребното. Нещата и на децата и на мамите са много хубави и дано всичко се продаде. Praynig Ако успея следобяда пак ще отида до Цум.

П. С. Честит рожденник, Дамаянти!  bouquet

# 539
  • София
и аз да кажа - бях с моите момичета в южния парк. купихме подаръци за утре за две празнуващи маргарити. аз си купих и цветенце в саксийка - кой каза, че не се продавали?! и друго напазарувахме Hug
децата са приготвили много красиви неща.
и внимание! попаднах в обектива на бтв и криси ме пита защо пазарувам от базара. та, гледайте довечера новините - ще има много от нашето семейство Embarassed

благодаря ви, дами, за това което правите за децата! гордея се, че ви познавам!

Роси, при мен има два пакета памперси 9-18 кг (примерно), дрехи за възрастни (две торби) и пликче с бебешки пюрета и каши. съхранявам ги, докато потрябват някъде. мога при нужда да ти ги докарам докъм зала универсиада.

Общи условия

Активация на акаунт