ВЕЛИКДЕНСКИ БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР!!!

• 22 764
  • 666
  •   1
Отговори
# 570
добро утро мили мутри - само да вметна - ако остане нещо непродадено сме решили да го снимаме- и да го пуснем във форума, който не е могъл да си купи а е имал желяние - ще може да го направи, макар че на мен ми се иска всичко да продадем днес, а навън са едни облаци ooooh!
ся ако стане вчера вятър, днеска дъжд - няма да е честно, а Бтв със снощната прогноза за слънце ще ги държа лично отговорни.
хайде пчелички на работа smile3525

# 571
  • sofia
добро утро мили мутри - само да вметна - ако остане нещо непродадено сме решили да го снимаме- и да го пуснем във форума, който не е могъл да си купи а е имал желяние - ще може да го направи, макар че на мен ми се иска всичко да продадем днес, а навън са едни облаци ooooh!
ся ако стане вчера вятър, днеска дъжд - няма да е честно, а Бтв със снощната прогноза за слънце ще ги държа лично отговорни.
хайде пчелички на работа smile3525

bouquet
aide,ne ostana Heart Eyes

# 572
Цитат
Изделията на малките творци ще бъдат разпродавани и утре на главния вход на Южния парк.
Щом са рекли главен, да е главе. Ша пратим Весето с една маса и там, а тя ша опътва народа нагоре към нас Simple Smile

Айде, айде...пак Весето! Crossing Arms Кой какво прави...все аз съм ви в устата! Twisted Evil Mr. Green

# 573
Ти си ни рекламното лице !!!
 Peace  bouquet Hug
 Heart Eyes

# 574
  • София
Добро утро  Hug
Нищо, че е смръщено, на мен ми е весело.Ще дойда днес да си купя нещо и да ви почерпя момичетааааа.Цяла торта ще ви донеса.Дано да има дечица да си хапнат  Hug
Ама искам да питам кой е този вход от към Нишава  newsm78 - нищо не ми говори.Аз ще гледам да спра някъде от дясната страна на парка и мислех да вляза там където има и паркинг за коли и много люлки, влакчета и разни подобни забавления за деца.А вас къде да търся  newsm78

ooooh!, ама съм заплес.МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ ЗА ПОЖЕЛАНИЯТА  Hug   bouquet

Последна редакция: нд, 16 апр 2006, 09:37 от Дамаянти

# 575
Браво, момичета!
И репортажът беше страхотен, много се зарадвах като ви видях. Децата са прекрасни.

Дамаянти, да ти е жив и здрав момъка и да те радва много!!!

Трупайте опит, там за царевиците, за химическите тоалетни, каквото трябва, обобщавайте, че догодина да може и ние да направим един панаир на центъра в Стара Загора  Laughing

# 576
  • София
Милички Мери и Дуци. Ние бяхме там към 16.30 май и понеже децата започнаха да нервничат бързо бързо купихме кошнички и тръгнахме да търсим полянка да ги пуснем да потичат. Така е с деца - вие знаете  Crazy Яд ме е само, че не се пуснахме и до другата дружина, които са дошли от ЦУМ ама ................ виноват  Praynig
Обещавам скоро да се видим  Hug  bouquet

# 577
Аз съм първата предала фронта днес! Моето скромно заключение е, че за пореден път - Телевизията е велико нещо...както и след репортажа за Коледния базар, така и сега - след репортажа за Великденския хората са се поактивизирали и днес в един момент беше голяма гъчканица! Party За съжаление - разбрах, че пред ЦУМ е било голямо мъртвило, надявам се след тази информация и там да е живнало положението! Peace

# 578
  • София
А аз се сдобих с невероятен шах  Hug
И с тениска  Wink, както и подарък за малкия  Heart Eyes  bouquet
Предполагам вече сте разбрали, но всичко ни се размина само с една цицина и страховете които брах до като чакахме пред кабинетите в Пирогов  Rolling Eyes - Слава Богу  Praynig
Искам да ви кажа, че сте страхотни, ама вие си го знаете! Heart Eyes
Да кажа пак, че мога да поема някой друг чувал багаж, имам и кола.Единственото което ми е  минус, че мога да съм "дейна" само събота и неделя когато такото е почивка  Hug

# 579
Аз искам да ви похваля една мама - Ева.
Мисля, че за пръв път се включва в такава акция, но беше много дейна и продаде мнооого работи. Не седна тая жена Hug

Я всеки от нас да си каже с какво се е сдобил от базара, аз по-натам ще се включа Grinning

# 580
  • София
Аз си купих едно кухо рисувано яйце, гипсови зайчета и гипсово яйце Laughing

# 581
  • Sofia
Минах първия ден през ЦУМ и си взех картичка, пате, глинено гърненце украсено с канап и едни цветен лилав гердан Mr. Green Поздравявам момичетата за поредната страхотна инициатива  bouquet

# 582
Честит празник, мили момичета !

Hug  bouquet Peace

Страхотни сте ! Щастлива съм, че ви познавам и съм част от прекрасното ДВИЖЕНИЕ !

# 583
привет от групата на Цум, набързо че съм смазана и каталясала
днес се клюпнахме на Цум - нема ветър, нема дъжд - направихме сергии за чудо и приказ - тук е мястото да кажа на Роси, Ева - честити имен ден на детенцето и , и на March че съм горда да ги познавам - вас другите също - много бързо станахте част от моето семейство - така ви приемам, та направихме си масите - и ети Пено ново дветса - ЕДНА ОГРОМНА ТЕТРА С КРАН НА НЕЯ  се закотви точно пред нас и стоя така 2 часа - оправя фасадата на Цум - откачих, полудех, нервирах се - и съответно ние като в капан, иначе не сме толкова силни като в южния, но за двата дни имаме събрани повече от 400 лева -Роси щекаже Hugмина и една група от Ню Йорк се спира при нас - Марч я спря де, и какво се оказва - че са дошли специално в България за да обиколят домовете за сираци и да им помогнат с каквото могат, правели го доста често, и в Роман ходят, утре са в Ново село и тн - та да знаете - Роси, Мери - ще се свържат с вас за евентуална съвместна дейност, доста неща си накупиха.
ох друго за сега не се сещам. а да при мен останаха два кашона с изделия - ще ги снимам и ще ги пусна тук ако някой иска да си купи от тях
И МИ НАМЕРЕТЕ МАСАТА ЧЕ МЪЖА МИ ЩЕШЕ ДА МЕ ИЗГОНИ - ТОЯ ОТ КОЙТО Я ВЗЕХ Е ДНО СТРАШНО ДУДНЯЛО, СТИСНАТО И ГАДНО И ЩЕ СЕ СЪРДИ МАМКА МУ, ДОРИ ИНОВА ДА МУ КУПЯ - МОЛЯ ВИ СЕТЕТЕ СЕ КЪДЕ Е Praynig Praynig

# 584
Здравейте мили мами,
Честит празник на всички цветни и не чак толкова!
Аз бях само обикновен копувач, но искам като страничен наблюдател да ви кажа колко страхотни сте! Бог да ви благослови и вас и децата, за които правите всичко това.
Много ми се иска да мога да помагам по често, но се надявам това да стане като поотраснем малко. Сега съм закотвена в къщи и няма как да избягам.
Изпращам целувки на всички деца, които са се включили в базара. Сдобих се с прекрасна бутилка, картичка и от сухите цветя в рамка. Прекрасни са! Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт