Добре дошли в ЛЮЛИН! Тема 27

• 79 449
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
При нас на три пъти премигна, това вече е прекалено!

# 91
Тук няма,  пише че няма да има поне до 00:45!  Просто нямам думи,  през 2-3 дни да спира за часове е безобразие

# 92
  • София
При нАс в 4 ти от 20,00 до 23,00 няколко токови удар и спря накрая.Преди малко светна Simple Smile

# 93
  • София
И в пети така #Cussing outтака се бях нагласила пред ТВ-то.

# 94
  • София
През ноща между 02 и 05 спира още два пъти  #2gunfire Единия за 5 мин. Първия доста повече.

# 95
  • Beyond the stars
И в пети така #Cussing outтака се бях нагласила пред ТВ-то.

И аз с отчет от 5ти - без ток от 22:40 до .. май е дошъл около 24   Laughing
И естествено на жалба on-line отговарят,че имало повреда и авария и съгласно общите условия те нямали вина  ooooh!
То е на мен ми е ясно,че е повреда/авария , а не за кеф ни спират тока .. ама все пак трябва да има някакъв резонен срок за връщане на системата към нормално функциониране. Зима иде, хора се топлят на ток. С малки деца на студено за по 2-3 часа .. пълен разкош   Crossing Arms

# 96
Тъкмо снощи  като писах и след минутка не само премигна, но и тотално спря...днес ще си пишем с ЧЕЗ Close

# 97
Тези аварии много удобно са през няколко дни, по едно и също време. Случайно.

# 98
  • София
Според мен не са само аварии!  Нещо друго се случва....

# 99
  • Beyond the stars
Според мен не са само аварии!  Нещо друго се случва....

За мен е неправилно отстранена авария и явно някъде изключва нещо по някое време, но мисля,че все пак за 1 месеца можеше да се оправи положението  Peace

# 100
Аз съм в "пети Люлин"- обикновено преди да спре тока се чува силен трясък- аз си мислех отначало, че вратата на трансформатора избухва и се откача от пантите от силата на аварията (виждала съм такова нещо, не тук наистина- чу се трясък и вратата се отвори и падна до трансферматорчето. Добре, че не отлетя на метри разстояние- наоколо беше пълно с паркирани коли), даже звъннах на ЧЕЗ, накрая ми върнаха и обаждане техниците- дали вече всичко е наред. След третия път престанах да се впечатлявам от звука. Но често се чува преди авария. Баща ми е електроинженер, та казва, че нещо с мощностите не е наред и че е възможно да стане голяяяяяяяма авария...

# 101
Особено сега като ползваме тока и за отопление ...

# 102
  • София
Здравейте, Люлинки! Ние сме новодомци в пети м.р., още не сме се преместили, но имаме срок до края на седмицата. Тия истории с тока малко ме втрещяват, до сега сме се отоплявали с парно, но сега ще разчитаме на чичо ток, така ли спира тока цяла зима?

# 103
  • Beyond the stars
Здравейте, Люлинки! Ние сме новодомци в пети м.р., още не сме се преместили, но имаме срок до края на седмицата. Тия истории с тока малко ме втрещяват, до сега сме се отоплявали с парно, но сега ще разчитаме на чичо ток, така ли спира тока цяла зима?
В Люлин сме от 5 години, историите с тока са от един месец, така че би трябвало да са временно явление   Peace

# 104
  • София
За съжаление виждам, че проблемите с тока са сериозни. И тъй като днес и ние останахме без ток съвсем се притесних доколко това ще е ежедневие?!?!!?! Спря токът към 11.05 и го пуснаха след около час. Това е Люлин 8. Опит нямам. Тук сме от съвсем скоро и тотално се гипсирах. Точно се обличахме с детето да излизаме и изтръпнах при мисълта, че можеше да сме в асансьора. На всичкото отгоре сега вечерта улицата ни е тъмна, а досега всяка нощ си беше с включени лампи, ново осветление.

Общи условия

Активация на акаунт