Юнак или мадама шава във коремчето на МАРТЕНСКАТА мама?! - тема 3

• 37 529
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Цитат
Относно методите за познаване на пола,има един китайски лунен календар според мен е много верен,ако искате пробвайте и вие да видим дали ще ви познае http://www.thelaboroflove.com/chart/cal.html
,
При мен не позна и при двете бременности  Simple Smile

# 106
при мен позна за първата бременност, за втората не мога да кажа  Rolling Eyes

# 107
Според мен тези календари са пълни глупости и хич не им вярвам. Не виждам какво общо ще имат месеца и възрастта на жената със сперматозоидите на мъжа. Пък и най-малкото е, че няма как всички на 20год., заченали през януари, да родят момчета, примерно  Mr. Green

# 108
  • София
Аз също бях с изчислен висок риск за Даун след ранния скрининг в 12 г.с. Записах се уж за втори, но го отказах. Направих си миналата седмица амниоцентеза при доц.Димитрова в МД и всичко е наред. Резултата е ок. Едва сега в 5 месец на бременността започвам да се радвам на случващото се.
Елица, процедурата не е страшна, тягостно е очакването за нея. Просто бъди спокойна и гледай позитивно. Всичко ще е наред Simple Smile.

# 109
Аз лично не вярвам на календари и разни калкулатори,но ми е мнооого скучно и по цял ден ровя по разни календари / калкулатори  Joy  днес си мислих още 2 месеца и ще дойде коледа ..после още и два и ще дойде време за раждане  Hug напоследък в нашия град зачестиха ражданията с усложнения поради лекарска некадърност  Outta Joint и ме хваща страх още от сега  #Crazy

# 110
Пък и най-малкото е, че няма как всички на 20год., заченали през януари, да родят момчета, примерно  Mr. Green[/i]

Хаха, факт  Laughing Те май са за забавление по-скоро, надали някой би ги взел насериозно  Simple Smile

# 111
Ще ми правят втората ФМ в 18 гс. Не е ли рано?

# 112
Ще ми правят втората ФМ в 18 гс. Не е ли рано?
Не е рано, прави се от 18 до 22г.с.

# 113
Надявам се и при мен да не познае календара,но за първата ми позна и за много други на мои познати излезе вярно.Това е когато си заченала,навършени години и месеца на зачеване,не когато си родил,е ще скискам палци да не е вярно за мен Grinning

# 114
за първата казва че е трябвало да е момче  Whistling знаех си, че съм родила мъжко момиче
за втората позна, сега пак казва момиче

# 115
Надявам се и при мен да не познае календара,но за първата ми позна и за много други на мои познати излезе вярно.Това е когато си заченала,навършени години и месеца на зачеване,не когато си родил,е ще скискам палци да не е вярно за мен Grinning
.
Ясно ми е, че става въпрос за месеца на зачеване и възрастта. Просто казах, че няма как всички заченали на 20г. през юни, да родят момчета. Едва ли някой приема тези календари насериозно...

# 116
Момичета, имате ли подуване на червата, боцкане или подобни неприятни усещания?
При мен от почти месец все ме болят червата, от двете страни пъпа и няколко мм под него. Вече не знам какво да ям. Дали ще отшуми?
Взимам мезим форте по предписание на лекаря, но мисля да посетя и гастроентеролог. Иначе си ходя нормално по голяма нужда.
Хапна ли обаче нещо с повече подправки или по-студено, много ме свиват червата, колики, спазми, поне ден два докато се поуспокоят. Никога преди това не съм имала подобни проблеми.
Терминът ми е 30март, т.е. все още съм в 4-ти месец, дали ще отшуми този проблем след това?

# 117
Добро утро момичета ,как сте днеска?Аз съм много щастлива успях да си запиша час  за ФМ при доц.Балев за другата седмица ,тогава ще бъда в 18 седмица и няколко дена мисля ,че не е рано и предния път с дъщеря ми бях в същата седмица.Пожелавам ви слънчев и усмихнат ден.  bouquet

# 118
Zoline това си ми звучи като колит. Все пак  е хубаво да посетиш специалист. Simple Smile Аз мога да ти препоръчам да започнеш приема на някакъв симбиотик. Безопасен е по време на бременност и ще има благоприятен ефект върху чревната флора. Simple Smile Така или иначе, отидеш ли на гастро съм 100% сигурна, че ще ти предпишат и такъв.  Peace

# 119
valari86 и аз днес си записах час при Балев за другата седмица  Peace, по-точно половинката ходи да чака тази сутрин. Аз съм в сряда от 18.30 ч. и смятам да вземем и каката, ще бъда тогава в 20 г.с.
Болки в корема имам понякога и досега, както и гаденето, очаквах поне в петия месец да преминат, но уви, но хайде да не отчайвам тези, дето са по-назад във времето  EmbarassedПредишният път ми отмина поне повдигането, но сега си продължава, а днес имам болки ниско долу все едно нещо много яко ми придърпва, не знам расте ли човека, нещо притиска ли, ама голям ми е тормозител.
За мамите, притесняващи се за резултати от БХС  Hug-горе главата момичета, и двете мои близки с лош резултат родиха живи и здрави бебенца, само дето причинения стрес беше голям. Едната си прави от най-скъпия тест, другата-амниоцентеза. Ние затова с половинката решихме на своя глава да пропуснем това изследване, дано да не съжаляваме  Confused Да се оплача, мен пък много ме болят гърдите и продължават да нарастват  #Crazy, спомням си, че и предишния път ме боляха, но сега направо не знам до края как ще изкарам  Embarassed Иначе коластра още нямам, според мене е рано, но най-вероятно наличието и е свързано с по-високо ниво но пролактина, а пък то сега хормоните ни са истинска буря  Mr. Green
Вчера реших да си купя лосион за тяло на Палмърс от Лили, ами то ми смърди ужасно на какао и сладки, а пък аз в момента съм ужасно зле със сладкото и изобщо с миризмите на храна, парфюм и какво ли още не  Sickи направо не знам как ще го понасям, ама се смеем тука с колегите, че ще си мажа краката с него и толкова  Joy

Общи условия

Активация на акаунт