Юнак или мадама шава във коремчето на МАРТЕНСКАТА мама?! - тема 3

• 37 525
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Elitza1981,  Praynig  Hug имаш и моята подкрепа.

# 91
Аз да си излея мъката.Резултатът от БХС за Даун е 1:150 и директно отивам на амниоцентеза.Имам час в четвъртък при д-р Виолета Димитрова в Майчин дом.Разбих си нервите и си изплаках очите.Моля,ако някоя е минала през това да сподели,че умирам от страх Cry

С риск да се повтарям моето БХС беше 1:130, след което направихме Хармони тест (амниоцентеза при мен не беше желателни) и след 2 седмици на очакване, всичко се оказа наред!
 Успех и късмет ти пожелавам и въпреки, че знам, че няма как да не се притесняваш опитай се да запазиш спокойствие!
Прегръщам те и те подкрепям.

# 92
Стиснати палци и от мен! Успех и само хубави мисли!   bouquet

# 93
Привет и от мен на всички мартенски мами!Да ви попитам в коя седмица сте ходили на ФМ?Моя доктор ми каза в 22 аз съм в 19 и нямам търпение вече искам да отида преди 22 newsm78

# 94
от 18 до 22 мисля. АЗ сега съм в 18 и утре съм на фм

# 95
Моята ще е в края на 21-началото на 22-ра.

# 96
Добро утро момичета! Simple Smile
Цитат
Привет и от мен на всички мартенски мами!Да ви попитам в коя седмица сте ходили на ФМ?Моя доктор ми каза в 22 аз съм в 19 и нямам търпение вече искам да отида преди 22 newsm78

Моята ФМ с първата бременност беше в 17-та седмица и 5 дни, т.е в 18-та. Всичко се видя на бебата. Сега ми е назначена за 20-та седмица. На 17-ти октомври ще бъда на ФМ. Simple Smile
Еlitza 1981, стискам ти палчета силно и съм убедена че всичко ще бъде наред Hug Hug Лично аз въобще не им вярвам на тези БХС и статистиката потвърждава това.

# 97
Еlitza 1981 кураж, всичко ще бъде наред

# 98
Ели, сигурна съм, че всичко ще бъде наред. На мен вчера ми излезе резултата 1:230 и се скъсах от рев, но лекаря прецени, че амино не е необходима. Стискам ти палци Simple Smile))

# 99
  • София
Elitza 1981 имаш пълната ми подкрепа. Всичко ще е наред накрая сигурна съм  Hug  Peace

# 100
Ели успех и много кураж, дано това да ти бъде последното изпитание и от тук нататък само хубави новини да ни съобщаваш!

# 101
Относно методите за познаване на пола,има един китайски лунен календар според мен е много верен,ако искате пробвайте и вие да видим дали ще ви познае http://www.thelaboroflove.com/chart/cal.html

# 102
Относно методите за познаване на пола,има един китайски лунен календар според мен е много верен,ако искате пробвайте и вие да видим дали ще ви познае http://www.thelaboroflove.com/chart/cal.html

При мен - не  Wink

# 103
  • plovdiv
Аз да си излея мъката.Резултатът от БХС за Даун е 1:150 и директно отивам на амниоцентеза.Имам час в четвъртък при д-р Виолета Димитрова в Майчин дом.Разбих си нервите и си изплаках очите.Моля,ако някоя е минала през това да сподели,че умирам от страх Cry

Здравей,знам как се чувстваш.Минах през това.Моят резултат беше 1:50.Направих още един.Излезе ми 1:150.Подложих се на амниоцентеза.Не е никак страшно.За мое щастие,всичко е наред.Стискам палци и при теб да е така.

# 104
знам ли май познава да ти кажа   Rolling Eyes поне за първото ми дете..за сега не съм сигурна защото ми казаха ,че нещата клонят към мъжко бебе но после каза "не не  все едно не съм казала нищо 50/50"на 31 ще ми кажат с 99% newsm78          Hug  

Общи условия

Активация на акаунт