Юнак или мадама шава във коремчето на МАРТЕНСКАТА мама?! - тема 3

• 37 522
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • plovdiv
Моля,някой да ми изпрати покана за  Фейсбук групата.https://www.facebook.com/lilishopovapl

# 76
Здравейте на всички. Вчера бях на консултация и бебчето е много добре, шава все повече . аз не съм качила нито грам от самото начало и това ме притесняваше , но доки ме успокои и каза че всичко е наред .Даже от сега ме подготвя че ще е по-големичко от кака си , а тя се роди 4 кг. За жалост не ми казаха какъв пол е, но утре съм на фетална и се надявам там да ми кажат. И продължавам с хапчетата за хемоглобина че е нисък. Някое мамче от Варна да е чувало нещо за доцент Ковачев от аг, че ще ходя при него.

# 77
janica kenkova за Ковачев съм чувала хубави неща, моята акушерка горещо ми го препоръчваше за феталната морфология, но така и не успях да си запазя час при него, защото беше в отпуска, после командировка, та се отказах да го чакам и в крайна сметка отидох в клиника "Темелков". И все пак, изборът ти е добър Simple Smile

# 78
Благодаря много за отговора на мен акушерката ми ми уреди час. До колкото разбрах май имат някаква уговорка по между си.

# 79
Аз да си излея мъката.Резултатът от БХС за Даун е 1:150 и директно отивам на амниоцентеза.Имам час в четвъртък при д-р Виолета Димитрова в Майчин дом.Разбих си нервите и си изплаках очите.Моля,ако някоя е минала през това да сподели,че умирам от страх Cry

# 80
Елица, не се притеснявай. Ако се разровиш по темите ще видиш колко много фалшиви резултати от БХС е имало. На прегледа как бяха замерванията на бебето? Няма как да не го мислиш, знам че ти е притеснено, но изчакай резултатите от амниоцентезата. Желая ти притесненията ти да са напразни и всичко да е наред с бебчо   Hug

# 81
Елица, не се притеснявай. Ако се разровиш по темите ще видиш колко много фалшиви резултати от БХС е имало. На прегледа как бяха замерванията на бебето? Няма как да не го мислиш, знам че ти е притеснено, но изчакай резултатите от амниоцентезата. Желая ти притесненията ти да са напразни и всичко да е наред с бебчо   Hug
Благодаря ти.Мисля,че бяха наред замерванията и ДА,видях и аз за фалшивите резултати,ама пак ме е страх,дали взех правилно решение.Отхвърлих ФМ,защото нямаше да е 100% резултат и по-съвет на двама много добри доктори се реших на амниоцентезата.

# 82
Elitza1981, всичко ще е наред с резултата  Hug Аз докато лежаш в патологията на Майчин дом, минаха много момичета за амниоцентеза. Казаха че процедурата продължава кратко и  е неболезнена. Надявам се, че ще имаш хубави резултати след това  Hug Hug   

# 83
  • София
Elitza1981, вярвам че всичко ще е наред  Hug Имам близка на която на теста й даде резултат за Даун 1:100 и в крайна сметка всичко се оказа фалшива тевога  Peace .

Аз също пазарувам основно само от чужбина ,дори и за себе си .На малката купувам дрешки от Англия още от 2-рия й месец и съм много доволна от качеството .От това което се продава тук съм доста разочарована :първо ,че в доста случаи е по-скъпо и второ не толкова качествено.Още си спомням едно бебешко боди за 10 лв на реномирана БГ марка,на което му се размаза картинката още на първото пране ,преди да е обличано и веднъж  Mr. Green .Подобни покупки отдавна ме отказаха да пазарувам по магазините ,дори се изнервям тотално по Моловете  Mr. Green ,друго си е он-лайн  Mr. Green .На малката пазарувам основно от Asda/George ,Mothercare и Next.От Mothercare освен дрехи съм купувала и още много неща ,и аз купих от там столчето за кола и разликата в цента с бг магазините на същия модел  беше направо двойна  #Crazy .

# 84
Elitza1981, аз минах по тази същата пътечка преди 2 седмици. Ако искаш пиши на лични, ще ти кажа всичко,което те интересува. Гуш и кураж  Hug
Скрит текст:
За да не закъснея с инфото все пак-ето накратко... Малката регистратура на майчин дом-210 за писането, избор на екип и тн-212 за епруветки и избор на анализ ( ако можеш пусни и двата,чакането е...)- каса-10 етаж-настаняване-чакане-процедура-3 дни престой. Яж предварително!! Процедурата не е никак приятна,но не е болезнена (видеозон-пункция, болката е като от мускулна инжекция,макар,че има и малко емционален момент- пак преглед). Лежането е гадно- никой не минава да те види и те така, ама се изтрайва за 3 дни. !!!! Ако имаш някакви болки и т.н. задължително ги юркай да те прегледат, щото иначе няма и да те питат  #Cussing out Има някакви часове за свиждане, но никой не ги спазва, така че мъжа ти може да дойде да те види и да ти донесе нещо ако трябва. Всъщност трябват ти здрави нерви и да не ти дреме от неглижиращото и нагло поведение на 'убавците там. Краткия анализ излиза за 4-5 работни дни, а дългия за около месец. Това е накратко. Успех  Hug

Последна редакция: чт, 09 окт 2014, 05:21 от slunchogleda

# 85
Благодаря ви за куража момичета  HugСлънчогледче,много ми помогна с инфото-благодарности!Вече съм се настроила ,че всичко ще мине ОК и се мъча да гледам по позитивно!

# 86
Ели, стискам палци притесненията да са неоснователни

# 87
Ели, здравей,

малка подкрепа и от мен: моя приятелка имаше риск 1:30! Измерванията на ФМ бяха добри, но тя прави амниоцентеза. Детенцето и е живо и здраво, само стресът остава; приеми го като обикновено изследване.
След нейния случай проучихме например, че във Франция не правят БХС, а само ФМ и ако измерванията не са добри тогава предлагат амниоцентеза. Този БХС въобще не е точен, както се вижда.

Спокойствие и всичко да мине бързо!

# 88
Ели, стискам палци притесненията да са неоснователни
Hug

# 89
Ели, здравей,

малка подкрепа и от мен: моя приятелка имаше риск 1:30! Измерванията на ФМ бяха добри, но тя прави амниоцентеза. Детенцето и е живо и здраво, само стресът остава; приеми го като обикновено изследване.
След нейния случай проучихме например, че във Франция не правят БХС, а само ФМ и ако измерванията не са добри тогава предлагат амниоцентеза. Този БХС въобще не е точен, както се вижда.

Спокойствие и всичко да мине бързо!
Hug

Общи условия

Активация на акаунт