Юнак или мадама шава във коремчето на МАРТЕНСКАТА мама?! - тема 3

• 37 553
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Привет момичета

Малкия срамежливко наааай-накрая реши да се покаже - щи си имаме момиче  newsm44 stork-girl
Много е игрива - не спира да се върти и рита  особено в 3 през нощта girluu  newsm03. Гушки за всички вас  Hug

# 586
Ted, против диария най-доброто е активен въглен и е безопасно. Може би от магнезия е разтройването на червата. Аз съм с колит от началото на бременността и лекарят каза, че магнезий дразни червата, за сега не взимам, дано не се налага...

# 587
  • Сливен
Забравих да кажа, че всички желаещи  мами са записани на първата страничка и са с добавени щъркелчета Simple Smile mira_ves, и твоето ще го сложа при следващата корекция Simple Smile

Smehuranka, аз може би съм забравила да помоля - едно  stork-girl за мен, плз Simple Smile

А пък на мене можеш да ми добавиш  stork-boy,и си пропуснала една буквичка в името ми.Благодаря предварително.

# 588
  • София
Здравейте ,отново и от мен !
Честити хубави новини на всички мами и добре дошли на новите !

Да се вкюча и аз към момичетат ,които се оплакват от киселини  ooooh! ,интересни препоръки прочетох ,взех си мляко и ядки и ще ги пробвам  Peace .

Вчера бях на втората ФМ .Всичко е наред ,юнака върви дори седмица напред .Според цикъла съм 22 г.с. и 7 дни ,а според ехото 23 г.с. и 7 дни (интересно ми е ,че лентичката ми е с 3 дена назад  newsm78 ) .Каката и тя вървеше напред.Тя се роди и в първия ден на 9-тия месец .Предполагам ,че и бебо като как си  ,няма да чака термин и ще побърза по-рано да се появи  Grinning .
Предния път не съм правила никаква подготовка на зърната  и сега не мисля нищо да правя .За да се спася от разранявания се мажех с няколко кремчета и най-добро за мен се оказа кремчето на Лансинох .Другото ,което много ми помогна да кърмя са протекторите за зърна на Авент .Йоана беше доста ленива в сученето и едва захапваше зърното ,реално тя се научи да сучи когато стана на 7-8 месеца.

Говорите си за гости след изписването .Предния път нямаше голям джангър ,но бабите ми стигаха и за 10 човека  .Накрая се стигна до там да отпратя майка ми ,която ме побъркваше и постоянно разреваше .Сега много ми се иска да пропусна гостуването им ,но за съжаление няма как да стане .Надявам се ,че покрай Йоана по-малко ще се занимава с мен и бебето .

Покупките още не съм ги започнала ,но те не са и много и не са й много наложителни ,така че могат и да чакат до коледните намаления .В общи линии имам да купувам дрешки ,космонавт ,термо чувалче за количката (набелязала съм едно от естествена кожа на една Добричка фабрика ) ,въртелешка за над леглото ,която искам да е с дистанционно управление ,поне 20 мин. музика и прожектираща на тавана  Laughing  и шезлонг ,за който още не съм решила дали да е тип люлка или с вибрации .
От личен опит съветвам тези с първо дете да започнат по отрано  Peace .Първият път с ММ се бяхме разбрали да започнем пазара ,когато влезна в 9-тия месец .Когато Йоана се роди имаше само легло ,което за късмет беше пристигнало няколко дни по-рано .Докато аз бях в болницата ,мъжът ми обикаляше из цяла София да издирва нещата които сме набелязали ,а аз се опитвах да кординирам по телефона.За наш луд късмет цяло лято не беше правен внос ,предстояха много почивни дни и много неща липсваха.Примерно едната количка ,която искахме повече я нямаше налична никъде в София ,а от другата имаше само в един цвят и само в един магазин .

Пак изписах ферман ,но се надявам да ми простите  Grinning !
Хубав ден от мен момичета!

Последна редакция: сб, 08 ное 2014, 16:16 от geryaleksandrova

# 589
  • София
За диарията пробвай с ре-комфорт. Пие се по схема 3 дни. Това + смекта няколко пъти дневно и евентуално някакъв пробиотик/био гайа, линекс/ вършат чудеса. Рекомфорта съм го пила по време на сегашната ми бременност. Разрешен е и е чуден.

Последна редакция: сб, 08 ное 2014, 10:06 от amia_a

# 590
За диарията пробвай с ре-комфорт. Пие се по схема 3 дни. Това + сметка няколко пъти дневно и евентуално някакъв пробиотик/био гайа, линекс/ вършат чудеса. Рекомфорта съм го пила по време на сегашната ми бременност. Разрешен е и е чуден.

тръгвам към аптеката за ре-комфорт, че изкарах безсънна нощ повече от 1минута  нищо не задържам
и с активен въглен ще се снабдя
 благодаря момичета

# 591
За разстройството изпий 1 супена лъжица оцет, може 3-4 пъти на ден и си решаваш проблема.
Днес бях на ФМ и всичко е наред с бебчето. Ще раждам секцио по лекарска преценка ,но ще го преживея само всичко да мине добре. На дължина си отговаря на седмицата само ми се струва че сме малко дебелички. В 22+4 съм , а бебчето е вече 620 гр. Със сигурност вече е момиченце.

# 592
Съветът за покупките е добър, geryaleksandrova   bouquet
И аз заради това не искам да оставям нещата за последно или да разчитам на мъжът ми.
Чудя се дали наистина по Коледа правят намаления и на бебешки неща.

Иначе за усещането - и аз съм с предна плацента,но бебето го усещам всеки ден ,дори усещам как все по-активна взе да става. И въпреки това, знам,че има жени,които до края не усещат нищо. Сигурно хич не е приятно ,ама знам ,че и това е възможно.
След няколко дни и аз съм на преглед и ще се отчитам как вървят нещата Simple Smile

# 593
Здравейте момичета да се отчета и аз. В четвъртък бях на морфология всичко е наред с бебето и ни изненадаха много..... нашето момченце си е 100 % дама stork-girl Grinning Мъжът ми е като болен, много се беше настроил за син , но пък каката е на седмото небе!
По - назад четох, че някоя от мамите имаше питане относно пулс в Благоевград, родилното ще отвори врати на 01, 12  д-р Малчев, Попова, Баракова, Динов и Ангелов ще бъдат там.

# 594
Момичета хвърлих се в много сериозно притеснение, днес си купих нов крем за стрии и понеже не пишеше дали може да се маже и по гърдите взех да се ровя из интернет, та така попаднах и на описание на български на предходния ми Percutalfa( немско мазило). Пишеше, че се маже след 4 месец и в период 6-8 седмици. Аз се мазах от началото на третия, вече 2 месеца става, та сега се чудя дали може да сам навредила на бебето по някакъв начин след като съм се мазала по от рано? И още Кокона и майка масажен крем дали мога да слагам и по гърдите, ако някои е ползвал?
Изписах цял роман, но доста се притесних  #Crazy

# 595
Здравейте момичета!  Hug Hug Hug

Включвам се само да кажа, че всички щъркелчета са на линия Simple Smile

Естествено, чакам и още желаещи Simple Smile

Другото е,  че пуснах анкетата за име на следващата тема, но винаги мога да добавя нови предложения, а също и всяка една от вас може да променя вота си по всяко време.

Това е от мен за сега Simple Smile Приятна и усмихната неделна вечер Simple Smile

# 596
Здравейте момичета как са коремчетата ръстът ли?
Аз искам да предложа заглавие на следващата тема Златна есен е дошла мартенчето рита силно с крака

# 597
Моето коремче преди седмица си беше малко сладко коремче, а от тогава имам чувството, че с часове наедрява и вече е дооооста голямо. При вас имаше ли момент, в който много видимо е пораснало?

# 598
Моето коремче преди седмица си беше малко сладко коремче, а от тогава имам чувството, че с часове наедрява и вече е дооооста голямо. При вас имаше ли момент, в който много видимо е пораснало?

При мен изскочи доста тука за една седмица и стана доста твърд, вече и доста усещам бебето да ме подритва - протяга ли се кво прави, но доста ме бута от лявата страна.

# 599
Цитат
оето коремче преди седмица си беше малко сладко коремче, а от тогава имам чувството, че с часове наедрява и вече е дооооста голямо. При вас имаше ли момент, в който много видимо е пораснало?
И при мен е така Wink, за последната седмица сякаш порасна доста. От както влязох в 6-тия месец някак почна доста бързо да наедрява, а и бебето е много активно. Има периоди в които имам усещането че прави някакви лупинги в корема ми, и то най вече върху пикочния ми мехур. Laughing
Момичета предложенията за заглавие на новата тема са чудесни. Wink

Общи условия

Активация на акаунт