Юнак или мадама шава във коремчето на МАРТЕНСКАТА мама?! - тема 3

• 37 548
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Имам някакъв корем, но със сигурност не е видим. В 21 седмица съм.
В офиса знаят много малко колеги и то само на които аз съм казала. Другите не подозират.
Тези дни се виждах с няколко приятели и казах и на тях, а те отказаха да повярват, защото с просто око не се вижда.
Все още ползвам моите си дрехи... Е, такива, които съм носила в най-дебелите си периоди, но все пак...

# 601
Добро утро,мами Simple Smile и моето коремче расте с часове или поне така ми се вижда ... Hug Embarassed

# 602
И моето коремче е ужасно голямо вече само се надявам да не стане като с предната бременност ,защото тогава много хора си мислеха че имам близнаци ,а като отидох да раждам акушерките очакваха бебе над 4 кг ,ама уви роди се само 3,200кг. За килограмите май сам вече + 5 или 6 кг и пак си мисля че са много въпреки,че с предната по това време да бях +12 кг .Я кажете как сте вие с кг да направя малко съпоставка.

# 603
Цитат
И моето коремче е ужасно голямо вече само се надявам да не стане като с предната бременност ,защото тогава много хора си мислеха че имам близнаци ,а като отидох да раждам акушерките очакваха бебе над 4 кг ,ама уви роди се само 3,200кг. За килограмите май сам вече + 5 или 6 кг и пак си мисля че са много въпреки,че с предната по това време да бях +12 кг .Я кажете как сте вие с кг да направя малко съпоставка.
valeri86, добре си с килограмите Simple Smile, аз съм плюс 9 и вече почнах да се сдухвам че май пак ще стане като първия път. Качих 23 кг а бебето беше 3850. Ако я бях доизносила до термин щеше да удари 4 кг и повече.  Shocked, та май тенденцията се повтаря. Ама аз и бая си хапвам де, апетита ми е вълчи направо, трябва малко да се огранича, особено от тестените неща те са ми най вкусни. Абе надявам се всичко да е добре с бебо, килцата ще ги свалям после някак си. Повече ме мъчи безсъние в момента, а и нещо с нервите хич не съм добре. Това сигурно е от хормоните. Ще питам в петък АГ какво може да си взема поне малко да мога да поспивам Confused.

# 604
Моето коремче преди седмица си беше малко сладко коремче, а от тогава имам чувството, че с часове наедрява и вече е дооооста голямо. При вас имаше ли момент, в който много видимо е пораснало?

И при мен е така. Преди 10 дни нямах такова коремче, а сега елате ме вижте. Хората вече не ме питат, а ми казват "виждам, че очакваш детенце" Simple Smile И това е при положение, че съм облечена със дебело зимно палто. Расте с часове и вече започна да ме изморява Simple Smile

# 605
Аз също това установяам тези дни - как за 1-2 седмици видимо наедрях на корем.
Като килограми мисля,че съм около 5+ до сега и съм си взела само 2 клина за домашни дрехи Simple Smile
Бебето и то е много активно и е много приятно да го усещам как  си подскача вътре  Heart Eyes
Утре си чакам прегледа ,за да разбера колко е пораснала  Grinning

# 606
Аз съм качила само 1 кг. , но пак се изморявам доста бързо. Надявам се само да не ги кача после наведнъж,че от този месец съм вече в болничен и доста време съм сама с хладилника , а апетит не ми липсва. Искам да попитам нещо друго , как върви теглото на бебчетата на майчетата дето са в 23 ГС , че нашата госпожица ми се струва малко по голяма-620гр.

# 607
Аз с килцата съм някъде +5 и малко. Иначе коремчето си ми е мнооого видимо - вече заприлича на яйчице Simple Smile Малкия бонбон е много активен, особено последната седмица две няма спирка. А уж сега трябвало да спят по 16-20 часа на ден. А при мен май е обратното Simple Smile Ама нека ми е активен, та да съм спокойна Simple Smile

Относно  теглото на бебо, аз днес съм на лекар и нямам търпение да си го видя и после ще пиша колко сме наддали Simple Smile Преди две седмици беше 530гр., сега очаквам да е към 700. Утре влизам в 24+ г.с. Simple SmileЩе дам после подробен отчет Simple Smile

Гледам много мами не са се отчитали отдавна Sad Къде се загубихте мамчета ? Стига сте воайорствали, а вземете напишете по някои ред
  Party Party Party

# 608
Аз ходих на ФМ в 22 седмица и бебо беше 430 гр. и докторката каза, че сме точно в нормата Simple Smile.

# 609
тук, тук, но само чета  Hug
здравейте на всички   bouquet
Моят корем е доста голям, расте ли расте, а за килограмите съм + 7, мисля че е доста, макар, че калкулаторите показват, че е в норма. Аз си се чуствам дебела и подута, но не ми тежи  Mr. Green Така или иначе си нося по-широките стари дрехи  Twisted Evil
На последния преглед, бебето си отговаряще точно на седмиците по отношение на теглото. Пусках и изследвания, хемоглобин 131  Grinning, но СУЕ-то ми е завишено. Говорих с АГ, каза че не е тревожно и не ми изписа нищо.

Момичета, вие решихте ли вече къде ще раждате? Аз още не, вярно че има време, ама е хубаво да се ориентирам. Засега се колебая, иска ми се някъде по-наблизо. Отзиви за АГ в Стара Загора. Другият вариант, пак в МД-СОфия, но сякаш не ми се ходи толкова далче и да осавям детето дълго само с бабите  Confused

Хубав ден на всички!

Последна редакция: пн, 10 ное 2014, 12:17 от simi

# 610
и аз съм вече с голям тумбак,появил се изведнъж  Laughing
За първите месеци (някъде до 5ти) качих 3-4 кг... а за последния месец още толкова..  Grinning ако от сега нататък качвам по 4 кг на месец... не ми се мисли каква ще съм мецанка  tooth

# 611
Отчет и от мен! Качила съм 7кг за 2 Месеца, до края на 3 месец нищо не бях качила! Но от 2 месеца лежа, защото бременността ми е проблемна! Аз съм пълничка, вече ударих 100 кг, но добре че съм висока, и толкова не ми личи! Който не знае че съм бременна, няма как да разбере, все още не ми личи корема, защото съм висока, и едра! Хубава седмица от мен!

# 612
Здравейте!  Hug

Моя корем си порастна отдавна, сега продължава. Качила съм 2-3 кг, което ми е странно  newsm78 Бебо започнах да го усещам от няколко дни като легна и по-рядко докато седя - чувството е уникално  newsm03

# 613
И от мен отчет, даже бях и на ЖК сутринта:

- кг са ми +5.5-6, чувствам ги доста вече. Коремът ми наистина видимо порасна в последните седмици, обаче и на дупе съм качила, няма какво да се лъжем  Laughing Лекарят днес каза, че е Ок, не извън нормата. Имам обаче контракции, увеличиха ми дозата магнезий и казаха повече да лежа, та не знам това с лежането как ще ми се отрази  Whistling

- за размерите на бебето - ок. 650 гр е девойката, в 24 г.с. съм. Предишния път ми каза, че върви около седмица назад, сега - че си отговаря, та не знам, важното е че всичко й е наред.

- за раждането - засега съм планирала една среща с препоръчан лекар в Токуда, но след 2-3 седмици, сега май е рано още. Ще видя с какви впечатления ще съм и тогава ще мисля още.

Хубав ден на всички, аз ще ходя на лекция в МД следобед - грижи за новороденото, дано е полезно, че съм боса много  Grinning

# 614
JT, имам приятелки, раждали в Токуда, много са доволни от всичко.
Butterfly<3, пожелавам, сковро вече да не е проблемна и да не се ланага да лежиш  Hug

Общи условия

Активация на акаунт