Отговори
# 690
Снеже  Heart Eyes  love001 Отивам и аз да гледам! Само да отбележа, че Бехлюл в тази серия беше особено красив, мммм ...

# 691
Първият разговор на Сеит  и Мюрвет от 17 епизод. Hug

Курт Сеит: Казва се Александра.
Мюрвет: Много се извинявам. Брат ми Лютфи каза, че това е спасило живота ти. Стана ми любопитно.
Курт Сеит: Казваме й Шура. В Русия е така. Всяко име се съкращава.
Мюрвет: Излизам.
Курт Сеит: Разказвам ти. Защо не ме слушаш? Защо криеш очите си от мен? Погледни ме.
Мюрвет: Казва се Александра. Викате й Шура. Значи слушам.
Курт Сеит: Ако ти беше от Русия, бих те наричал Мурка.
Мюрвет: Името ми не е дълго, не е нужно да се съкращава.
Курт Сеит: Какво от това? Ще те наричам Мурка. Муркаа...
Мюрвет: Много е красива.
Курт Сеит: Красива е.
Мюрвет: И много те обича.
Курт Сеит: Откъде разбра?
Мюрвет: От това как те гледа.
Курт Сеит: Кое те кара да мислиш, че на тази снимка гледа мен?
Мюрвет: В онзи ден на приема ви видях заедно. И тогава така те гледаше.
Курт Сеит: И аз много я обичам.
Мюрвет: Тогава защо искаш да се ожениш за мен?
Курт Сеит: Защото искам с теб да свия гнездо.
Мюрвет: Защо не го свиеш с нея?
Курт Сеит: Вече е късно.
Мюрвет: Защо?
Курт Сеит: За всичко вече е късно. Ние сме различни хора.
Мюрвет: Даже ликът й спаси живота ти.
Курт Сеит: Освен ликовете ни, нищо друго не остана.
Мюрвет: Не мисля така. Изстина. Ще донеса друго.
Курт Сеит: Мурка...
Мюрвет: Мюрвет!
Курт Сеит: А къде са всички?
Мюрвет: На погребение.

Снеже,  Heart Eyes Hug Heart Eyes благодаря ти !   bouquet
Сви ми се сърцето ! Тежък разговор, сякаш Сеит е имал нужда да изрече на глас всичко това, за да повярва в цялата обреченост на ситуацията !  Sad

Фенче,  Heart Eyes от бала насам, Бехлюл е ....мечта !  Crazy Heart Eyes Flutter Whistling Blush

# 692
Снежка    bouquet
Госпожата Heart Eyes радвам се , че си добре Peace
Бех е  Crazy  Whistling още ми е пред очите Grinning

Лека!!

Последна редакция: пн, 20 окт 2014, 23:09 от Airra

# 693
Снежка    bouquet
Госпожата Heart Eyes радвам се , че си добре Peace
Бех е  Crazy  Whistling още ми е пред очите Grinning

Лека!!

Благодаря ти, мила !  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Де да ми беше само пред очите ...  Blush Crazy Flutter Heart Eyes

Лека нощ и татлъ сънища, дружки !  Hug

# 694
Лека и синеока, дружки! Айрче, Госпожата  Heart Eyes Hug smile3524
http://instagram.com/p/uX6ZJeDALH/

# 695
Наде, приятно гледане !  bouquet Аз ще го оставя за утре, че сега си гледам ЗП !  Heart Eyes

Скрит текст:
Аз отдавна не съм боледувала, ние пък с мед и джинджифил се борим с вирусите и настинките и до сега много ефикасно. Но при силен стрес, е нормално да има срив на имунитета, а при мен имаше доста . Всичко ще е наред, ще взема бързи мерки !  Peace

https://www.facebook.com/video.php?v=771166002964870

Скрит текст:
Приятно беше и с превода всичко си дойде по местата. Добре, че навремето задължително изучавахме руски в у-ще.
С бг превода съвсем, ще ми се доизясни.
Утре, ще коментирам, че ми се спи и не я изгледах серията от-до.

Ето какво е казал Киво във видеото пуснато от Госпожата.

Kıvanç Tatlıtuğ with Başak Dizer during the night..
Kıvanç Tatlıtuğ gave no answer to the allegations?
- If you could wait just for a minute, wish we talk of the latest event...7 bottles of champagne with ...
- What can you say to allegations about you?
- I wrote his response on Twitter, brother.

Лека Ви. smile3524

# 696
Добро утро. Hug Hug Hug

Скрит текст:

Фенче, Айрра, Госпожата, Hug Hug Hug

Приятен ден.  bouquet

# 697
Добро утро, дружки! Hug Hug Hug
Скрит текст:
Снеже  Heart Eyes Hug wavey благодаря за кафенцето!
И аз снощи не успях да изгледам серията до край, днес ще го направя. Наде  Heart Eyes и аз се радвам, че знаем руски  Wink

Хубав ден, момичета!   bouquet

Последна редакция: вт, 21 окт 2014, 08:28 от queen_fenka

# 698
Добро да е утрото и прекрасен денят ви, дружки !  Hug
Снеже,  Heart Eyesблагодаря за кафенцето !   bouquet

Фенче,  Heart Eyes на теб за хубавите пожелания !   bouquet

Наде,  Hug благодаря за превода на видеото - не мирясаха тези, ей !  ooooh!

На мен май и днес няма да ми остане време да гледам епизода, че довечера след работа ще тичам да видя бебка Heart Eyes, но и без това няма да има епизод тази седмица, та ще имам време да го направя на спокойствие . Peace

Ще наблегна тези дни на любимия си филм ЗП и ще очаквам любимите си моменти ! Наближаваме къщаа в Рива !  Heart Eyes

Скрит текст:
Нещо, за което

Само този свят ми е останал.
Две въздишки. Облаче. И ти.
Цветните листа. Звукът на вятъра.
Нещо, за което да мълчим.
Нещо, за което да говорим –
само да е наше, споделено.
Две усмивки. Краят на умората.
Слънцето. И стъпките на времето.
Нещо, за което да си спомняме,
щом снегът затрупа всички прагове.
Летните врабчета са на топло.
Само сънищата са избягали...
С обич се лекува всяка рана.
Всичко друго – нека да гори.
Само този свят ми е останал.
Две прегръдки. Топлина. И ти.

Мира Дойчинова - irini

# 699
Здравейте Hug
Фенче Heart Eyes, Снежка Hug мерси за кафенцата!
Госпожата Heart Eyes и аз съм на вълна ЗП, докато не е почнала мъката Confused

красота Heart Eyes

Хубав ден на всички    bouquet

Последна редакция: вт, 21 окт 2014, 09:41 от Airra

# 700
Добро утро  wavey wavey wavey
аз пък успях да изгледам снощи серията и съм във възторг. Интересна, вълнуваща, даваща отговори и обвита в ефирна поетична мъгла.  Flowers Bouquet
Единственият слаб момент ми се стори раздаването на награбеното от Били и Петро, някак наивно, Сеит в легенда ли ще го превърнат?
Зеррин страхотно ми харесва, много изразителна игра. Фахрийе е чудесна Мурка, харесва ми в този филм много повече, отколкото в Чучулигата, а и там беше чудесна.

Откъс от серията, разговорът между Сеит и Мурка, който Снежка  Hug преведе.

https://vk.com/kurtseyt_official?z=video-59313557_170645708%2F5037512496b7b8c52b

Е, не ми стои добре Шопен върху лицето на Мюрвет, но след първите секунди се премества при Шура, а там е съвсем на място.  smile3518
Скрит текст:

# 701
 wavey wavey wavey
Да споделя малко впечатления от серията с превод.
Емине постави на място с думите си Сеит и е права.
Тя е изключително религиозна жена и дори само държането им за ръка(на Шура и Сеит) за нея е грях, затова се страхува да даде ръката на дъщеря си на Курт.
Разговорът му с Джелил беше много показателен.
Дразни се, че Шура е метреса в очите на хората, а защо е живял толкова години с нея без брак....... Confused и отново стигаме до думите да баща му!?!
Дори и тези заветни негови думи да не са убили любовта му към нея изреченото от него ги беляза за цял живот. Нито той, нито тя вече бяха същите и сега години след това по стечение на обстоятелствата бащината повеля беше изпълнена.
Сеит е изпълнен с гняв към баща си и Шура но не по-малко,  и към себе си.
Нищо не е останало от тях двамата, дори и малката надежда да са заедно вече я няма, сам каза, че повече не може да направи Шура щастлива и, че превръща съвместният им живот в ад.
Сигурно е ужасно за него да осъзнава всичко това и да не може да промени нещата, защото вярва, че те не могат да бъдат променени. Остана му само една безнадеждност относно Шура и затова пожела да започне отново свивайки гнездо с Мюрвет а Шура ако го познаваше отлично както се предполага, нямаше да очаква Сеит да се върне при нея, защото нямало да издържи, и щеше да е наясно, че това няма да се случи.
Много ми хареса разговорът между Мюрвет и Сеит вечерта в стаята му. Още без превод усетих силата на този момент и не сгреших.
Разказа на Мюрвет за Шура ни в повече, ни в по-малко а колкото беше нужно и тя въпреки чутото прие предизвикателството за брак с него. Много смело решение от нейна страна.
На мен ми е интересно как така Сеит се съгласи да живее в дома на Мюрвет с майка й Mr. Green и с бонус Айше!? ooooh!
Убедена съм, че Айше, ще му хвърля любовни погледи, които няма да останат незабелязани от Емине и, ще става страааааашно в този дом. doh
Да си замине от дома Tired и да отиде да живее с тъща като Емине. Shocked Да му е честита. Joy
Между другото за мен Емине е много пъстър образ, внася свежест в сериала, разсмива ме като я видя и чуя как намила ноооооооо Stop да не ми е в къщата. ooooh!
Искрено се надявам да не наранява Мюрвет изневерявайки и с Шура(както е в романа, не съм го чела, от Вас знам), защото е видно, че взаимно се харесват, и това младо девойче не заслужава подобно отношение.
Щом, ще започне отначало с нея значи би трябвало да е затворил старите листи с Шура.

# 702
Вале, Наде,  Hug Hug Hugблагодаря, че споделихте впечатленията си от преведения епизод.  bouquet
Сега съвсем вече нямам търпение да го видя и аз. Peace
Вале, на мен също ми дойде в повече това с връщането на заграбеното - малко а ла Робин Худ ми прозвуча и чак ме досмеша . За мен беше излишно това, ама те явно имат нещо предвид. Peace
Емине определено ми идва в повече, въпреки невероятната игра на Зерин. Просто твърде много ми прилича на Гюлтен ханъм и трудно я преглъщам, честно казано. Пък Сеит не мога и да го мисля с тази тъща !  Laughing

Видяхте ли белият гълъб, кацнал на върха на чадъра ? Дано да им донесе късмет !  Praynig

И на вас пожелавам късметлийски ден, дружки !  Hug

# 703
Госпожата Hug Сеит няма да се спре до тук.
Когато пийваха с Джелил преди да видят Шура с французина му каза, че иска първо да намерят всичко, което укриват бунтовниците и след това да го раздадат на народа.
Джелил му каза, че няма да е така лесно както извзеха заграбеното от Били и Петро но  Сеит му отговори, че има план.
За мен тази им постъпка е много човешка. Самият Курт беше казал на Мюрвет в една от по-предните серии, че и той е вълк но на страната на народа(перифразирам).

# 704
Вале, Наде  Heart Eyes благодаря ви за споделеното! Аз все още съм на средата на серията, но най-важните неща видях ... Наде  Heart Eyes съгласна съм с теб за чувствата на Сеит. Те просто са много различни с Шура, въпреки голямата им любов ... И ето, че се оказах права, като си мислех, че единствено това, което спира Сеит е , че не е получил благословията на баща си ... ако той беше жив, всичко щеше да е различно. Много силна сцена беше този разговор ... за пръв път, Сеит гласно каза това, което не си е позволявал да каже дори и на себе си ... неприемането на Шура, от страна на баща му е преобърнало света им ... тогава за пръв път е забелязал, че доверието на Шура към него вече е разклатено. Ами защо просто не поговори с нея за това  newsm78 Да и обясни какво го спира да я направи своя жена, както и обеща, тя щеше да го разбере ... И въпреки всичко, той имаше намерение да го направи, дори два пъти и все нещо им попречваше... затова си мисля, че просто не им е било писано ...
Сеит беше много откровен с Мурка, това ми хареса. Наистина е много смело това момиче, дано не я наранят двамата, както е по книгата ... А Шура ме подразни колко е самоуверена, че Сеит нарочно иска тя да разбере, че е предложил брак на друга, за да я накара да дойде при него. Шега било ... е, да , ама не е  ... не го е опознала за всички тези години, това е ясно. Защо, след като е толкова убедена в любовта му към нея, трябваше да постъпва така ? Какво и пречеше да се премести при него, когато и каза, че иска да живее с него, а не с Петро ? Какво като все още не са женени, толкова години живяха така ? Хубаво е, че му постави ребром въпроса, това накара Сеит да разбере, колко важно е за нея да е негова жена и да започне подготовката за сватбата, но ... Каквото и да си говорим, това е истинската история и няма как да се промени нещо, време е да се примирим. Колкото и да ни е мъчно ... Продължавам с гледането! Peace

Общи условия

Активация на акаунт