Истинска, докосваща нещо в душата.
. Прадядо бил много тих и работлив човек, за него съм чувала как тайно давал пари на моите баба и дядо, като ги подбутвал и тайно им давал банкноти свити на руло, да не би да види лошата му жена
Имали 4 деца - 2 момчета и 2 момичета. Най-големият син бил много красив, рус, къдрокос, синеок, любимец на властната майка, та той само и само да се измъкне от оковите й се оженил за грозновата, но богата жена, единствено дете, от съседното село и се нанесал там заврян зет и зарязал мама
Другата сестра на баба се омъжила набързо за симпатичен мъж, когото не познавала добре, обаче животът й се оказал ад - мъжът страшно ревнив, а роднините му с ужасно държание. Оплакала се тя на баба ми, разревала се, как ще живее така занапред, как си е опрапастила живота. Баба ми и казала: "Спокойно, аз ще говоря с татко, той ще те прибере, нямаш деца още, хубава си, млада си". И така баба отишла при родителите им и уговорила връщането не сестра й. Та тази жена се оженила повторно и добре се е живяла с втория си съпруг, пъпреки че на 40 останала вдовица.
, пък и тя е от село до София и така е дошла в града. Нямаха хубав брак. Или поне аз не помня, но все пак съм се родила скоро след сватбата, та и да е имало такъв период, не е бил дълъг. Но когато баща ми се разболя, тя го гледа няколко години, последните две не ставаше от леглото. И от както почина преди 22 години, не е поглеждала мъж, а беше на 50 тогава.