Детоксикацията на д-р Михайлов - тема 13

• 120 395
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Здравейте!
Аз правя детоксикация, след година и повече прекъсване и ми идва много на нагорно Sad
Мъче ме ужасно главоболие вече 2-ри ден. Не помня да ме боляло толкова много друг път. Отдавам го на процеса на чистене и търпя, но трудна работа.

Остана 1 ден ще го изкарам .
Успех на всички ! В четвъртък ще сме като нови Simple Smile

# 631
  • София
Здравейте, имам за сваляне много килограми, но досега  никога  не съм успявала... Вече втори месец правя детокс с английска сол и сок + БВД и в момента съм минус 10  кг. Доволна съм, но се притеснявам малко, защото съм с желязодефицитна анемия (хемоглобин 86 и желязо -3).

# 632
  • София
Здравей,  doroty02!
Аз също съм с анемия и затова по време на детоксикацията ядях яйцата с жълтъците. Незнам дали заради това , но този път едва свалих 500гр. , но пък с анемията шега не бива. За по дълго и сигурно отслабване ти препоръчвам Сиситемата -60( има тема във форума)
Какво пиеш за анемията?

# 633
  • София
Здравей,  doroty02!
Аз също съм с анемия и затова по време на детоксикацията ядях яйцата с жълтъците. Незнам дали заради това , но този път едва свалих 500гр. , но пък с анемията шега не бива. За по дълго и сигурно отслабване ти препоръчвам Сиситемата -60( има тема във форума)
Какво пиеш за анемията?
Здравей, при мен анемията е следствие на гинекологични проблеми и много се надявам нещата да се подобрят. В момента съм на ферофолгама, витамин С и В12. Поздрави!

# 634
Здравей, при мен анемията е следствие на гинекологични проблеми и много се надявам нещата да се подобрят. В момента съм на ферофолгама, витамин С и В12. Поздрави!

Мисля, че ви трябва и Неофолик мета, т.е. усвоима форма на фолиева киселина.
Питайте лекаря си  Peace
Аз съм правила детокса няколко пъти, като цяло се чувствам  добре. Също съм с анемия.

# 635
Привет дами  Flutter
След огрооомно прекъсване на детокса мисля следващия месец и аз да съм във вашите редици.
С нетърпение очаквам следващата дата  Simple Smile  Hug

# 636
Аз бих добавила и детоксикация с алое вера. Аз я правя два пъти в годината и съм много доволна. Алое Вера съдържа всички необходими минерали и комплекс от витамини включително и B комплекса, действа много добре на стомаха и червата и потиска чувството на апетит. Така не стресираш и организма много...

# 637
Аз бих добавила и детоксикация с алое вера. Аз я правя два пъти в годината и съм много доволна. Алое Вера съдържа всички необходими минерали и комплекс от витамини включително и B комплекса, действа много добре на стомаха и червата и потиска чувството на апетит. Така не стресираш и организма много...

Това звучи като реклама на някакъв продукт, днес не ти ли изтриха една такава тема?

# 638
Не виждам да съм споменала продукт, споделям мнение, правила съм детоксикация и с дафинов лист. Сигурно и това е реклама, извинявйте, нова съм, тепърва навлизам в правилата на форума. Не искам да се заяждам с някого, просто искам да научавам нови и полезни неща, благодаря ви.

# 639
Интересно ми е каква е тази детоксикация с Дафинов лист. Ще споделиш ли?

# 640
Дафинов лист е една често използвана подправка в кухнята, от която се прави лечебна отвара за генерално пречистване на организма от солта и натрупалите се в него токсини.

Организмът се нуждае от спешна детоксикация, ако цветът на лицето ви е променен, често главата ви започва да „тежи“, нямате апетит, кожата ви се лющи, имате торбички под очите и се изморявате твърде бързо.

Периодичното пречистване на организма е нужно, защото тъкани ни се пренатоварват в следствие на прекарани боледувания, недостиг на ценни витамини или остатъци от поетата храна. Токсините вредят на организма, като нарушават правилното функциониране на органите. Когато органите не функционират правилно организма става слаб и е застрашен от заболяване.

Дафинов лист за пречистване на организма
Дафинов лист за пречистване на организма
Подправката дафинов лист пречиства организма ви само с приема на минимално количество лечебна отвара.

Ето как се прави и приема, за максимално добър ефект: потапяте 5 листа от подправката дафинов лист (сушени) в 300 грама вода, която ври. Варете само 5 минути и сваляте отварата от котлона. Прецедете и я прелейте в термос. Оставете да престои там за 2-3 часа.

Лечебната отвара от дафинов лист ще пиете малки глътки от сутринта до вечерта. Не бързайте да я изпивате на веднъж, защото вместо да пречистите организма си можете да си навлечете проблеми. Пие се 3 поредни дни, а после се прекъсва за 7 дена. Ако смятате, че има нужда можете да повторите приема още един път.

По време на лечението с отварата от дафинов лист за пречистване на организма, урината най-вероятно ще промени своя цвят и ще стене бледо розова. Това не бива да ви тревожи, нормално е. Показва, че токсините и солта напускат организма ви. Целебната отвара също така предизвиква и често уриниране.

Ефекта от действието на отварата за пречистване на организма ще усетите след близо 14 дена. Ще се чувствате отново пълни с енергия, а неблагоприятните симптоми ще са напълно изчезнали.

# 641
Благодаря .

# 642
  • София
Съвсем се отклонихме от темата , но и аз да кажа за пречистването с дафинов лист: това което си описала се прави с цел пречистване на ставите, но има едно голямо НО, трябва да се прави след поне 10 дни хранене без животински продукти.
http://yumeiho-centre.com/%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B8%D1%8F/% … %D1%82%D0%B5/129/

# 643
В тоя ред на мисли, детоксикацията с различни продукти повлиява различно на тялото. Вероятно всеки трябва да намери неговата... Пак малко извън темата, но някой пробвал ли е детоксикация с цвекло и как му е повлияло на организма това?
А ето на какво попаднах и аз, това е един лекар, който има книги, на английски е, но вярвам се превежда лесно...
"If you make it fresh at home, a glass of fruit juice here and there won’t hurt you; but when consumed every day it does a considerable amount of damage because it causes a major spike in blood glucose

Think of it in this way: When you sit down to drink an 8-ounce glass of orange juice, you’re consuming the juice of 4 medium-sized oranges in literally seconds or a few minutes at the most. Compare this to how long it would take to eat 4 oranges, and you can quickly see how eating fruit in its whole form is best."
Не мога да се оправя още с тия линкове, затова цитирам, извинявайте...

# 644
  • В друго измерение
Здравейте, дами  bouquet

Присъединявам се към отбора на детоксикиращите се по здравословни причини - от 6 месеца ме лекуват с какво ли не уж срещу тежка кандидоза, за да се стигне преди няколко дни до пореден лекар и диагноза лихен. Решила съм, че няма начин да няма начин да разкарам тая гадост и започвам редовни детоксикации. От 1-ви февруари съм на стриктна диета - не съм хапвала захар, въглехидрати, глутен и мая. Надявам се да си помогна с детокса. Знам, че пълнолунието е другата седмица, но събота и неделя ме чакат събития и няма да успея да направя правилно захранването, затова реших, че ще си направя три дни детокс от утре, за да ми се падне от понеделник захранването.
Искаше ми се да попитам нещо тези от вас, които правят редовно детокс - в момента пия много фрешове и смутита с куркума. Дали ще е проблем да продължа да я добавям по време на детокса?
По принцип с нея също се прави детокс, но тези три дни мисля да направя този с английската сол и цитрусовите плодове.

Много ви благодаря  bouquet Успех на всички в пречистването  Hug

Общи условия

Активация на акаунт