Детоксикацията на д-р Михайлов - тема 13

• 120 384
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Не ядеш въглехидрати освен тези от плодове и зеленчуци ли имаш предвид?

Куркума сигурно не е проблем, но не е и по метода на Михайлов . Освен това,тя се  усвоява с мазнини.  Peace
.

# 646
  • В друго измерение
Благодаря, Фръц  bouquet

Първия месец и плодове не ядях, само зеленчуци, но вече ги похапвам, и без това си ги обичам Party Ще си я спестя, значи, куркумата, три дни са, няма да е фатално.

# 647
  • някъде там
В сряда ли се започва този месец?

# 648
  • София
_СиСка _ да в сряда, но аз не съм решила дали да правя
Simple Smile Успех на всички!

# 649
Аз ще се пробвам! Успех на всички.

# 650
Аз също започнах днес детоксикацията. Успех на всички, които ще я правят и този път!

# 651
Здравейте, днес стартирах детокса с цитруси. За първи път ми е и искам да попитам през този период вие винаги ли сваляте килограми? По принцип съм с нормални килограми и не ми се губят , а целта ми е прочистването от токсините само  Simple Smile Дано издържа , че голям зор е

# 652
Здравейте момичета, чувствам се чудесно! Само днес остана, успех на всички!

# 653
Благодаря! Аз също продължавам и днес. Чувствам се добре. Само където днес няма вода в Аспарухово и ходенето до WC e ...........

# 654
Здравейте момичета...обмислям един 10 дневен детокс в скоро време...и разглеждам този форум засега
http://dreamland-bg.com/index.php?topic=5560.0
Та въпроса ми е....има ли и тук в Бг мама такава тема или това е само вашата тема за детоксикацията.Ще бъда много благодарна,ако някой отговори...и лек детокс на всички 😀😀😀 bouquet

# 655
Успешно захранване днес.

# 656
  • Пловдив
тази тема нещо е замряла?

# 657
Привет, прекрасни!  bouquet Аз смятам да се пробвам на това пълнолуние, като за петък мисля да пропусна солта сутрин, защото съм на работа, а резултатите са непредвидими... Ще включа пиенето на АС събота и неделя, когато WC е на една ръка разстояние  Mr. Green

# 658
  • София
някой бил ли е на детоксикация по време не бременност? имате ли инфо дали е безопасна англ. сол за бременни?

# 659
Записвам се за тазмесечната детоксикация, на сок от моркови смятам да съм. За бременните не знам, ако някой го е правил или има информация дали е безопасно, да каже... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт