Детоксикацията на д-р Михайлов - тема 13

• 120 381
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Утре ли започва?

# 661
Едно прекрасно добро утро на всички, които от днес до неделя ще се борят  с чаша вода/сок/чай и т.н  Grinning Отдавна не съм правила три дни и много се надявам да удържа фронта, че имам нужда да се "рестартирам".    За бременните нямам идея дали е безопасна АС  newsm78  Успех на всички  bouquet

# 662
  • София
Едно прекрасно добро утро на всички, които от днес до неделя ще се борят  с чаша вода/сок/чай и т.н  Grinning Отдавна не съм правила три дни и много се надявам да удържа фронта, че имам нужда да се "рестартирам".    За бременните нямам идея дали е безопасна АС  newsm78  Успех на всички  bouquet

Детоксикацията може да се прави и от бременни, както и от деца.
Успех на всички този месец!  Grinning

# 663
  • Пловдив
Солта обикновенно действа чак на другия ден / поне при мене/
Иначе аз днес а сол+ смутита - това имах под ръка , надявам се да удържа до неделя включително  , просто за разтоварвне иаче от към кг нямам проблеми, поне не сериозни /-1, 2 кг винаги са добре дошли  Laughing

# 664
Хей, как сте на третия ден? На мен този мът ми върви много леко, не изпитвам никакъв глад. На сок от моркови съм. Най-много се впечатлявам всеки път при детокс, колко е свежа кожата ми и сутрин нямам тъмни кръгове под очите... дали пък не се обезводнявам, когато не съм на детокс?
Утре мисля да захранвам с крем-супичка от моркови, така или иначе ще ми останат. За вечеря не съм измислила - давайте менюта за захранване Simple Smile

# 665
На мен пък нещо не ми се получава много добре този път. Днес ме боли глава и корема ми е някак подут. Не ходя особено много на тоалетна.
Иначе съм на сок от ябълки основно с добавки от всякакви плодове за разнообразие.

# 666
Привет, момичета Simple Smile Оцеляяяяях  Laughing Вчера бях доста зле, иначе предните два дни ги понесох доста прилично. Основно го карах на вода, кафе, зелен чай и фреш от цитруси, но не ми вървеше много фреша. Само в неделя гаврътнах фреш от ябълки, че бях на ръба да се спомина, може би и от земетресението вчера имах и главоболие.  Sick След малко иде време за обяд, морковите са настъргани, картофите са почти сварени  Party
Иначе за 3 дена - 3 кила, дренирах се доста добре  Laughing Mr. Green

# 667
Аз пък не съм смъкнала нищо, както започнах, така и приключвам днес Thinking Иначе се чувствам добре, свежа и лекичка Simple Smile

# 668
Аз пък не съм смъкнала нищо, както започнах, така и приключвам днес Thinking Иначе се чувствам добре, свежа и лекичка Simple Smile

А, то това е най-важното, как се чувстваш.  bouquet Аз лично имам склонност към задържане на течности и съответно затова винаги ми се отразява лунуването и в килата.

# 669
Кога е следващия детокс?

# 670
Кога е следващия детокс?
На 20-ти Юли е пълнолунието. Решила съм да се детоксикирам - за първи път. newsm78 Та, затова питането ми е - има ли дни на подготовка преди 3-те на детокса? Четох някъде из пронстранството, че детокса даже  трябва да започне в деня преди пълнолунието.
Поръчах снощи книгата на д-р Михайлов, очаквам я другата седмица при мен, но мисля, че ще е късно да я чета и тогава да започвам  Laughing
Ще Ви поблагодаря предварително  Heart Eyes

# 671
Кога е следващия детокс?
На 20-ти Юли е пълнолунието. Решила съм да се детоксикирам - за първи път. newsm78 Та, затова питането ми е - има ли дни на подготовка преди 3-те на детокса? Четох някъде из пронстранството, че детокса даже  трябва да започне в деня преди пълнолунието.
Поръчах снощи книгата на д-р Михайлов, очаквам я другата седмица при мен, но мисля, че ще е късно да я чета и тогава да започвам  Laughing

Трите дни са 2 дена преди пълнолунието и денят на самото пълнолуние, значи 18, 19 и 20 юли. Не е необходима специална подготовка преди това.
Аз пропуснах 2 месеца и сега мисля да съм на диня.

# 672
Кога е следващия детокс?

Трите дни са 2 дена преди пълнолунието и денят на самото пълнолуние, значи 18, 19 и 20 юли. Не е необходима специална подготовка преди това.
Аз пропуснах 2 месеца и сега мисля да съм на диня.
Много благодаря, Spiritlight!!! Значи на 18-ти започвам  Wink

# 673
  • Пловдив
Някой правил ли е детокса по време на кърмене пише че може, преди години май срещах кърмещи мами в темата но не съм запомнила как им се отразява и най вече на бебо

# 674
Забравих да питам в предишния пост дали и трите дни се пие англ.сол. newsm78 Струва ми се логично да е така, за да е пълно пречистването, но все пак... нали ще ми е за първи път и не знам  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт