Детоксикацията на д-р Михайлов - тема 13

• 120 488
  • 736
  •   2
Отговори
# 510
  • София
Здравейте на всички изпробвали детоксикацията.
Аз я правя за първи път в момента.  Разбрах чак сега за детокса и сега влизам в темата-боря с някакво течение, бях пила антибиотик за бактерии във влагалището, а доколкото разбрах се препоръчва при всякакви ситуации за справяне по бързо с проблема. Освен това имам и алергия към полени и се надявам и за това да ми помогне. Според Вас ще има ли полза въпреки че няма пълнолуние в момента. Правя си я с английска сол и диня.Моля споделете ефект освен отслабването- ако някой е преборил сериозни проблеми с детокса? 
 Благодаря.
Приятен уикенд на всички.

от детокса винаги има ефект, но най- силен е по пълнолуние- затова и тогава се препоръчва.

# 511
Доколкото аз знам, детоксът се прави при пълнолуние и защото тогава, поради не знам какви причини, е по-лесно да се гладува..

# 512
ехо момичета присъединявам се и аз км детокса. Ще съм само на сокове и билков чай. Целта ми е отказване на кофеина, захарта и изкуствените храни. Ще карам само на сокове, за начало цитруси после и други. Най-вече никакъв кофеин, което за мен ще е трудно. Аз започвам от днес тъй акто не вярвам в пълнолуния и прочее.
Ще правя прочистването поне 1 седмица, план максимум ми е 10 дена.

# 513
OX'AMAH

Успех.

# 514
Може ли да се прави  детоксикация 5 дни преди пълнолуние? newsm78

# 515
  • София
както и по- напред се коментираше, детокс може да се прави по всяко време, но най-ефективен  е, ако се спазва оригиналната рецепта на д-р Михайлов- три дни преди пълнолуние (третият ден съвпада с пълнолунието).

# 516
Момичета няой правил ли е детокс с диня? И трите дни ли се яде само диня или първите 2 и в деня на луната само вода?

# 517
Аз не съм правила с диня до сега, но мисля че е и през трите дни. Вече си пих английската сол и отивам да си купя диня Simple Smile

# 518
Най-хубав и приятен ми е детокса с диня. Трите дни се хапва само диня,димяща вода и чай. Успех на всички

# 519
И аз се включих в динения детокс този месец Simple Smile Успех и трайни резултати за всичкииии Wink

# 520
  • Варна
И аз правих с диня.
Тъй като се яде на корем, изобщо не огладнях толкова, колкото очаквах и толкова, че да не удържа.
И аз си пих солта сутринта. Лошото е, че съм на работа и не мога да си гризкам динята през половин час  Laughing

# 521
  • София
включвам се към вас от днес- вчера пропуснах Embarassed
засега съм само на вода, че нямам сок или друго подръка, а съм на работа, но довечера ще наваксам. Реших схемата с англ. сол да я приложа довечера, когато се върна от работа, че иначе кофти newsm78 Надявам се, че не е кой знае какъв проблем, че я пия вечер, а не сутрин.

# 522
Здравейте,

Зачетох се назад и видях, че има доста момичета, които правят детоксикацията всеки месец и то от години. Имам въпросче към тях - всеки месец ли пиете английска сол?

Аз правих детоксикации всеки месец в продължение на година и половина. След това започнах да имам проблеми с ходенето до тоалетна. Така се получаваше, че след като мина детокса и захранването не посещавах тоалетната по цяла седмица. Не знам защо реших, че е от детоксикациите и английската сол. Този проблем се появяваше винаги след детоксикация. И спрях.

Чудя се дали наистина няма пробем да се прави всеки месец? Моля да споделите вашият опит.

Благодаря.   bouquet

# 523
Здравейте,

Зачетох се назад и видях, че има доста момичета, които правят детоксикацията всеки месец и то от години. Имам въпросче към тях - всеки месец ли пиете английска сол?

Аз правих детоксикации всеки месец в продължение на година и половина. След това започнах да имам проблеми с ходенето до тоалетна. Така се получаваше, че след като мина детокса и захранването не посещавах тоалетната по цяла седмица. Не знам защо реших, че е от детоксикациите и английската сол. Този проблем се появяваше винаги след детоксикация. И спрях.

Чудя се дали наистина няма пробем да се прави всеки месец? Моля да споделите вашият опит.

Благодаря.   bouquet

Дали не си правила грешки в захранването? Не помня да ми се е случвало да имам проблеми с тоалетната след детокс Thinking С какво се храниш след детоксикация?

# 524
Имала съм месеци, в които съм била супер-стриктна със захранването. Имала съм и такива, в които не съм го спазвала. Но при всички случаи съм се захранвала само по един ден. И на 5-тия ден се връщам на режима си, който по онова време беше предимно месо и зеленчуци. Вие по колко време се захранвате?

Общи условия

Активация на акаунт