Детоксикацията на д-р Михайлов - тема 13

• 120 428
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте и от мен.
Правя детокса за пореден път - карам го на фрешове, чай и кафе. Вчера солта не подейства, но днес...  Rolling Eyes Embarassed Не съм гладна, но ми е много студено. Решена съм да го издържа до край и съм доста мотивирана, от вчера до днес -2 кг (почти). Последният път не свалих нищо, защото в онзи период често си правих дни предимно на плодове, ядки и зеленчуци и може би организма ми беше свикнал. В последните няколко месеца, качих 5 кг, което за мен е твърде много и се притеснявам от опасности. За 4 години свалих около 45 кг. и сега отново усетих необходимост да поотслабна. Влизам в темата, защото чисто психологически ми е някак по-лекичко да зная, че не съм сама.
Хайде банда, точно половината вече мина!  Hug

# 601
Аз също съм с вас, момичета! За първи път ми е и от страх, че на работа няма да се справя го започнах днес Embarassed Може би няма да е същия ефектът, но дано поне се почувствам по-леко! Пия сок от грейпфрут, портокал и лимон и чай мента.

Много се надявам да успея, желая ви успех и на вас!

# 602
  • Стара Загора
Здравейте  bouquet
Този месец за първи път правя детокса и се чувствам прекрасно .Първият ден бях на ябълки и сок от грейпфрут и портокал, втория почти само на сок-вечерта изядох една ябълка  Blush, днес само на сок   Peace.Първият ден беше най-тежко, английска сол пих 2-3 ден, защото първия си бях направила изчистванес клизма и не знам за това ли ,но английската сол не ми подейства  Thinking
Сега искам да попитам за утре мога ли да добавям мъничко сол на картофите ,ако не- сиренето само обезсолено ли може да бъде?Искам да бъда стриктна  Flutter Hug

# 603
Здравейте  bouquet
Този месец за първи път правя детокса и се чувствам прекрасно .Първият ден бях на ябълки и сок от грейпфрут и портокал, втория почти само на сок-вечерта изядох една ябълка  Blush, днес само на сок   Peace.Първият ден беше най-тежко, английска сол пих 2-3 ден, защото първия си бях направила изчистванес клизма и не знам за това ли ,но английската сол не ми подейства  Thinking
Сега искам да попитам за утре мога ли да добавям мъничко сол на картофите ,ако не- сиренето само обезсолено ли може да бъде?Искам да бъда стриктна  Flutter Hug

Можеш да добавиш щипка сол Peace

# 604
  • Стара Загора
 Благодаря Spiritlight   Hug bouquet

# 605
Здравейте,

направих успешен двудневен детокс и се чувствам страхотно. Кожата на лицето ми е толкова свежа, ще не мога да си се нагледам Wink. Свалила съм, но не знам колко.
 Днес много добре си започнах захранването - сутринта с плод, по-късно с овесени ядки и стафиди и...преди малко една колежка ме почерпи с бонбон по случай рождения й ден и аз без да се усетя го изядох Sad Е, сега се чувствам зле, гузно и се притеснявам, че целият декокс отиде на кино!

Това е от мен. Много съм доволна от детоксикацията, не ми беше трудно, англ. сол я преглътнах що годе лесно и скоро пак ще направя прочистване.

При вас как мина?

# 606
Здравейте, минавам и аз да се отчета. Минус 3 килограма за целия детокс. Правя захранването по план и се чувствам повече от прекрасно - лекичко ми е и съм пълна с енергия.
Решила съм, че всеки месец ще го правя този детокс Simple Smile

# 607
Пълнолунието е на 22.02.Кога започвате с детокса?

# 608
Аз започнах днес, карам го на ябълки

# 609
Аз пък нещо съм се объркала и почнах от петък..  Embarassed Т.е. днес ми е последен ден, на сокове съм. Но утре ще бъда на плодове, без английска сол..

# 610
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Пълнолунието е на 22.02.Кога започвате с детокса?

2 дни преди това + денят на самото пълнолуние = 3 дни общо.

Наместо здравейте Grinning

Аз декември правих само 1 ден, сега съм решена да направя 2 (днес и утре); после вече може да се пусна и за 3 дни.

Започнах да правя детокса, когато направих алергична реакция към млечни - бях на урбазон цяла седмица със задух и всички екстри. Тогава шефът ми, чиято съпруга има също алергии ме посъветва да пробвам, т.к. според него се отразява добре на организма.

От първият път кой знае какви наблюдения нямам - всичко беше ОК, сега реално за 2-ри път го правя. Не приемам английска сол. Не съм се спряла само на 1 плод, дори заради захарта, която се съдържа в плодовете, според мен е по-добре да се прави със зеленчук, но това си е мое мнение. И така днес съм на сок от червено цвекло + 1 съвсем малка зелена ябълка Simple Smile  и вече 2-ри чайник  "Добро утро" Simple Smile

# 611
Аз декември правих само 1 ден, сега съм решена да направя 2 (днес и утре); после вече може да се пусна и за 3 дни.

Започнах да правя детокса, когато направих алергична реакция към млечни - бях на урбазон цяла седмица със задух и всички екстри. Тогава шефът ми, чиято съпруга има също алергии ме посъветва да пробвам, т.к. според него се отразява добре на организма.

От първият път кой знае какви наблюдения нямам - всичко беше ОК, сега реално за 2-ри път го правя. Не приемам английска сол. Не съм се спряла само на 1 плод, дори заради захарта, която се съдържа в плодовете, според мен е по-добре да се прави със зеленчук, но това си е мое мнение. И така днес съм на сок от червено цвекло + 1 съвсем малка зелена ябълка Simple Smile  и вече 2-ри чайник  "Добро утро" Simple Smile

Радвам се, че се чувстваш добре, но всъщност не правиш това, за което е темата, а просто си на облекчен режим за 1-2 дена в месеца. Мисля, че ако търсим детоксикация, е добре да се придържаме към съветите на Михайлов, а ако сме решили да правим друго, поне да не го наричаме детокс, защото става объркване.

# 612
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Облекчен режим е цял ден да си на сок от червено цвекло? Grinning
Ми добре.

Просто за себе си съм решила, че не желая да вкарвам в тялото си всички захари, които се съдържат в соковете. Защото когато сока на портокала се приеме с фибрите на портокала, т.е. цял портокал - фибрите помагат за по-бавното усвояване на плодовата захар, която в организма така или иначе се разгражда до все едно и също. Дали ще я наречеш кафява, бяла, или фруктоза е все тая ... то си е захар. Като пиеш само сока на портокала, ти реално правиш плода бърз въглехидрат и приемаш само захарта.
Та идеята на д-р Михайлов за пречистването е много добра, само дето дали ще пия портокалов сок или вода със захар на тялото ти/ми му е все едно - то си е все захар. Затова за себе си съм решила да го правя със зеленчук, който не съдъжа токлова захар. Това за захарта в плодовете - има много литература, може и сами да се информирате,

Така че добре, няма да му викам детокс, ще му викам ъпгрейднат детокс Wink

# 613
  • София
Д-р Михайлов препоръчва детоска с плодове,за да не се стига до хипогликемия. Англѝиската сол е основната част, защото така се прочистват червата-най-големият склад за токсини в организма. Иначе разбира се може и без нея, но ефектът е много по- малък.

# 614
Облекчен режим е цял ден да си на сок от червено цвекло? Grinning
Ми добре.

Просто за себе си съм решила, че не желая да вкарвам в тялото си всички захари, които се съдържат в соковете. Защото когато сока на портокала се приеме с фибрите на портокала, т.е. цял портокал - фибрите помагат за по-бавното усвояване на плодовата захар, която в организма така или иначе се разгражда до все едно и също. Дали ще я наречеш кафява, бяла, или фруктоза е все тая ... то си е захар. Като пиеш само сока на портокала, ти реално правиш плода бърз въглехидрат и приемаш само захарта.
Та идеята на д-р Михайлов за пречистването е много добра, само дето дали ще пия портокалов сок или вода със захар на тялото ти/ми му е все едно - то си е все захар. Затова за себе си съм решила да го правя със зеленчук, който не съдъжа токлова захар. Това за захарта в плодовете - има много литература, може и сами да се информирате,

Така че добре, няма да му викам детокс, ще му викам ъпгрейднат детокс Wink

По първия въпрос - честно казано, при много натоварен ден понякога не ми остава време на работа да хапна, пия чайове и кафета цял ден, а вечерта стомахът ми така се е свил, че не съм и гладна и минавам с някаква ябълка или портокал - даже и облекчен режим не ми е, просто натоварен ден.
А иначе, викай му както си искаш, но не и детоксикацията на д-р Михайлов, каквато е и темата. Има цяла книга, в която е обяснил кое защо се пие.

Общи условия

Активация на акаунт