Детоксикацията на д-р Михайлов - тема 13

• 120 446
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Аз съм на цвекло, ябълки и портокали

# 586
Здравейте, мили дами! Наскоро прочетох за детокса на д-р Михайлов и много искам да пробвам. С хашимото съм, наднормено тегло и мигрена, така че, със сигурност имам много за чистене. Ще съм ви благодарна за съвети и напътствия докато влезна в правия път. Wink  Simple Smile

# 587
Редовно /почти всеки месец/ правим прочистването на д-р Михайлов, мъжът ми даже е по сериозен. Много добре се чувстваме, след него Simple Smile

# 588
  • някъде там
Кога е следващият детокс?

# 589
Тази седмица- петък, събота и неделя!

# 590
  • някъде там
Тази седмица- петък, събота и неделя!
Благодаря!
И аз така си мислех,но реших да попитам. Много гадно се падат все през почивните дни  ooooh!

# 591
За мен това е удобство Simple Smile Доста по-кофти е, когато съм в офиса.

# 592
Аз ще пропусна този път, че ще излизам през почивните дни вкл. на бар и смятам да пийна някое коктеилче ....а така ми се правеше детоксче. Може да направя един ден в Четвъртък само на сокове, няма да пия сок  Rolling Eyes

# 593
Включвам се активно в темата.
Тази година съм си обещала да го правя този детокс всеки месец Simple Smile
Искам да попитам, мисля този път да пробвам това с фреша от цитруси.
Може ли някой, който го е правил да даде отзиви?  Simple Smile

# 594
Привет група! Има ли кандидати за детокс този месец? Аз ще съм тук и ще ми е приятно да се подкрепяме. Доста отдавна, не съм правила детокса и може би ще ми е трудно, но се настройвам психически. Мисля да съм на сокове и сезонни плодове. Започваме в петък нали?

Не съм правила детокс с грепфрути. Сега мисля да включа сок, но и с плодове ще ми е по лесно!
Дано има и още желаещи! newsm10

# 595
Май и аз ще се включа, най-вече заради кожата на лицето. Много се освежава от детокса.

# 596
Аз пропуснах последните 2 месеца. Утре съм на линия със сокове.

# 597
Здравейте момичета, готови ли сте. Аз тъкмо се връщам от пазара, взела съм си портокали, лимони и грейпфрути. Настроила съм се позитивно, само първият ден е труден, после се свиква.  Party

# 598
# 599
Вчера бях на ябълки...всички дни ми е трудно на мен Simple Smile А още по-сложно е захранването

Общи условия

Активация на акаунт