Детоксикацията на д-р Михайлов - тема 13

• 120 375
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Забравих да питам в предишния пост дали и трите дни се пие англ.сол. newsm78 Струва ми се логично да е така, за да е пълно пречистването, но все пак... нали ще ми е за първи път и не знам  Simple Smile

Да, и трите дни се пие. Прочети на първа страница, там подробно е обяснено.

# 676
Здравейте момичета! Правих детокс преди две години и останах много доволна. В понеделник съм решила пак. Успех  на всички

# 677
Аз се записвам за този "тур". Започнах от неделя, на диня съм. Обикновено най - добри резултати имам на лицето. Тенът ми се избистря.
Да не подведа   някого с деня на започване.  Реших да опитам 4 - дневен детокс.

# 678
Здравейте! На всички пожелавам успех. Динята в какво количество за деня може да се приема?  newsm78

# 679
Здравейте! На всички пожелавам успех. Динята в какво количество за деня може да се приема?  newsm78
неограничено

# 680
Привет, включвам се за тридневка  bowuu Успех  на всички! Simple Smile

# 681
Лелееее. Главоболие е чудо. Скоро не съм правила детокс и сега ме боли ужасно главата. Нооо смело напред.  Peace

# 682
Понеже ми е втори ден се чувствам много бодра. Вчера обаче ме боля глава и, въпреки че не е в духа на детокс а,  пих хапче.

# 683
Аз да попитам пак. Доматен сок може ли да се пие.

# 684
Аз да попитам пак. Доматен сок може ли да се пие.
Мисля си, че може. Но, ако го правя аз бих яла/пила само 1 продукт в рамките на деня. Т. е. Само доматен сок, без плодов.

# 685
Добро утро, момичета! Как сте днес? Снощи устояхте ли на изкушенията вкъщи? Най-трудно е когато готвиш за вечеря и всички са на масата. Аз успях и днес сутринта се чувствам чудесно. Няма и помен от главоболието.  Grinning

# 686
Добро утро, момичета! Как сте днес? Снощи устояхте ли на изкушенията вкъщи? Най-трудно е когато готвиш за вечеря и всички са на масата. Аз успях и днес сутринта се чувствам чудесно. Няма и помен от главоболието.  Grinning

Еха, това се казва героизъм - да готвиш в дни на детокс!!  bouquet Аз вчера го изкарах на резен диня и малко фреш лимон и ананас. Като цяло съм ок, малко крива, но поне глава не ме боли.
Та така, 1/3 мина, продължаваме с пълна пара към финала  Mr. Green

# 687
Здравейте и аз преминах вчерашния ден успешно. Бях на диня и праскови. Обаче изпих само 2,5 л. вода не мога да стигна 4. Мен най ме изкушава храната от кухнята на малката, как ухае, но не се давам.

# 688
Вчера бях на диня, днес съм на пъпеш,но умирам от студ.

# 689
Здравейте, и аз карам успешно. Нещо не чувствам обичайната лекота в стомаха. Но иначе всичко е наред.
Сготвих и вчера и днес за семейството,  но не ми се дояде.

Общи условия

Активация на акаунт