Коледа само изглежда далече. Новия списък подготвяй ти вече! - 17 тема

• 28 989
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Вени, голяма си клюкарка, начиии! Знаех си! То си ти личи!  hahaha hahaha hahaha
Ми човещинка, де  hahaha hahaha hahaha  Hug!

# 121
  • ГОре на черешата...
Деси, честит рожден ден на майчето ти - да е много здрава  bouquet!
Скрит текст:
Заболя ме като прочетох за загубите ти, прегръщам те Hug!

Нели, да не те плаша и не знам да не ти прозвучи гадно, но
Скрит текст:
това са първите прояви на критическата  Crazy
...домашно сладко от смокини и аз правя, но тази година смокинята нищо не завърза, при нас измръзват през зимата...

С тез парфюми все едно на китайски ми говорите, да взема да си подаря за някой празник най-сетне истински парфюм ли  Thinking

Камик, добре дошла!

Снощи си дочетох книгата, сега издирвам откъде да си сваля филма, но нещо удрям на камък, а много искам да го изгледам...
...отивам да връткам сладки  Whistling

# 122
  • София
Момичета, всички тук съм сигурна, че много се стараем и пазим книги (и свои, и на другарчета) и не очаквам никоя да напише, че обича да разгръща страници, докато яде мазни баници (например), защото се кефи да остават спомени (за баници примерно  Mr. Green) и като си разгръща книгата след време отново, да си спомни за това колко вкусна е била точно тази баница...  Joy

Да ви кажа нещо петъчно.  Grinning Имам една приятелка, която във фейсбук се подвизава основно, за да се забавлява, и има такива статуси, от които падам от смях ежедневно...  Joy  Ето вчерашния й статус:  "Тази вечер така се наковах в един бар, че докато се опитвах да изляза от това място, спечелих некъв конкурс по танци ..."  Joy hahaha Joy

Хубав уикенд на всички!  Hug Hug Hug

П.С. Гиговче, дано отшумява бързо кашлицата на детенце.  Hug

# 123
  • София
Уф, как ми се дояде мазна баница  Crossing Arms!

# 124
  • София

С боза  Mr. Green И четейки нова книжка, взета от съфорумка, в леглото ....  tooth

# 125
  • София
Кали, къде си? Липсваш ми!
Тук съм, ама цяла сутрин нямах нет  Crossing Arms
Възползвах се да яхна прахосмукачката, после парцала, после да измия баните, да сменя чаршафите, да просна (ама наистина!) пералнята..... пфуууу! Край нЕма  ooooh!
Щях да готвя... ми отщя ми се! ММ да поръчва храна за довечера  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Миле, да кажа тържествено, че ще се вместя в 90-дневния период за прочитането на "Колибата"
Остават ми още стотина страници, до другата седмица съм я приключила със сегашното ми темпо на четене  Embarassed Whistling

Да не забравя!
Камик, добре дошла при нас!
Включвай се честичко. Ние сме като сбирка на не-анонимните книжно-пристрастени.
Дано ти хареса нашата компания.

Отивам да пия едно кафе, че какво взех да се прозявам по никое време  Shocked
А то пък летят едни самолети... човек да не си полегне, начи   Crossing Arms

# 126
  • София
Благодаря ви!

И аз исках да си полегна, но май няма да стане. Simple Smile

# 127
  • София

С боза  Mr. Green И четейки нова книжка, взета от съфорумка, в леглото ....  tooth
Чета една твоя и не смея  hahaha Hug!

# 128
  • София
Сакън! Не ми нанасяй нематериални щети  Mr. Green А особено по Ю - няма да го понеса   154uu

Камик, добре дошла  Hug

Кали, липсваше  Hug

Само на мен ли не ми се работи днес?  Crazy

# 129
  • София
Само на мен ли не ми се работи днес?  Crazy
М'чи как да ти се работи?! Петък е  Mr. Green
Я да се намеся във вашия разговор, Миж и Вени, от другата тема и да подсетя, че моята на Картър у Вени чака да отиде при Миж.
Баница и на мен ми се дояде, ама няма! Както казах, няма и да готвя  Naughty

# 130
  • София
Значи трябва да се видим и да осъществим обмен  Mr. Green. А кога ще се чете, това вече е тема на друг разговор, докато не дойде Милето с бановете  :hahaha!

И на мен не ми се работи, но имам една среща след малко и ако е рекъл Господ, после си тръгвам. Последните две седмици ми бяха много натоварени. Да ви се похваля - от пловдивския панаир останахме доволни тази година, чак не мога да повярвам!

# 131
  • София
Да ви се похваля - от пловдивския панаир останахме доволни тази година, чак не мога да повярвам!

Така ли? Браво! Ще споделиш като се видим  Hug

Аз докато не прочета книгите, които взех през август няма да взимам нови   newsm43
Танграта ме чака, Покани ме да вляза и една на Вив също доволно дебеличка  Crazy

# 132
  • София
.... А кога ще се чете, това вече е тема на друг разговор, докато не дойде Милето с бановете
Ама ти не я познаваш! Тя само това чака  Crossing Arms
Има един голям черен тефтер и там пише 'сичко  newsm43 - кой не е папкал, кой не е слушкал, кой чел, кой не ... Като Биг Брадър е  Sunglasses !

И аз няма да взимам нищо. Ще връщам, ама малко  Embarassed
Пък и нали съм първата с баМ за книги, ш'си трая!

# 133
  • USA, Steak State

Гнусарка!  Crazy

Аз така си чакам една книга на английски на Кинг, която дадох на позната и понеже тя се премести и сега не знае в кой кашон е ( вече 7 месеца живеят на новото място и още не си е разопаковала багажа).  Mr. Green Не разбирам такива хора. Мен сън няма да ме хване докато не си подредя всичко на мястото.

# 134
Здравейте сладурки!  Simple Smile
Надявам се,че Нели няма да има против ,че ще споделя с вас вълнението си.
Нели,не знам с какво съм заслужила това,но наистина предизвика сълзи в очите ми. Толкова мил,сгряващ душата жест,отдавна не бях получавала.
Вчера получих известие от пощата и днес много озадачена(понеже не очаквам нищо) се запътих натам. Подадоха ми не "малък пакет",а кутия. Е,името разкри подателя,но нетърпението си остана. Прибрах се,отворих го и какво да видя- истинска наслада за очите ми-мило подредени богатства на есента.Слънчевогреещи кратунки,био -ябълки,луковици за градинката ми,сладкиши ,картичка,мило писъмце и ръчно направно бухалче. Ох,думите не ми стигат,а в наличните се заплитам... Замлъквам. Очите ми са станали големи,сърцето ми е пълно,само гледам  и се опитвам да запазя спомен за всичко това.
Защото малко хора могат да се похвалят с такива истински,топли и приятелски жестове,които ние си поднасяме.
Това е цяло богатство!
Благодаря ти мила,Нели!  Hug Трогна ме с тази есенна прелест!  Heart Eyes
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 10 окт 2014, 17:43 от nezito

Общи условия

Активация на акаунт