Коледа само изглежда далече. Новия списък подготвяй ти вече! - 17 тема

• 29 012
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
  • на североизток от Рая
  Добро утро!   bouquet

То станах смешна вече, ама пак да си кажа, че устата ми лепне от смокиново сладко. Ядох мекица ей сега и си я гарнирах с него.  Crazy Ох, лелееее, не е истина.  Crazy Мери, Мери, езикът ми дълго ще помни този вкус.  Grinning

Кифче, чакай, не бързай, стискай още малко, Везна да е, ама да не бърза толкова.  Hug Heart Eyes

Деси, пожелавам много здраве и спокойни дни на твоята мама! Hug Да те види задомена и щастлива. Забравих вчера да поздравя, сега със срам го пиша.  Blush

Мариетко
, ползвай топлите дни, че може да са останали малко такива. Ходете по разходки, сред природата, щом имате къде да излезете, не си го спестявай. Хубаво изкарване където и да сте.  Hug

Кали, лека да е работата ти!  Hug

Гигич, как е Виктор? Да не сте го завели на вилата.  Simple Smile Гушни го!  Hug

Деси, тук  всички сме с еднаква диагноза и могат да ни приберат на едно място. Само дето няма да сме в раирани пижами, такива няма да ни ходят.  Naughty  Joy А ти доста книги си метнала в размените гледам, все повече и повече стават.

Лофче
,  Hug! От Девичка имам още един вид кратунки. Много интересен вид, ще покажа снимка, но имам само една. Една остана за майка, две тя прати в Шотландия на братовчедка ми, че там много харесвали такива неща. Обичам такива нестандартни произведения на природата.

Прегръщам ви всички  и ви желая прекрасен ден!  Hug

Аз засега съм тук, моето участие на ралито е следобедно, затова мога пак да се включа.

# 151
  • София
Само дето няма да сме в раирани пижами, такива няма да ни ходят.  Naughty  
Ще сме по пижами на бухали  hahaha

# 152
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 153
  • София
Добро утро и от мен  Coffee  smile3525
Киф, ама на тебе ти остава само месец  Hug повелявай здраво леглото и мечтай спокойно, дните ще се изнижат като летен хит...  Heart Eyes
Десс, добре си го казала за пътя в живота, родителите имат нужда да видят това. И нещо повече - после да се порадват на избора ти, на твоите радости, да ти дадат съвет в тревогите и колебанията... това е едно от най-хубавите неща в живота - да стъпи човек на опита на предците си.
Скрит текст:
Фурната ми е като нова, не мога да я позная  Shocked Благодаря ти, че сподели за това чудо. Дължа ти един изпечен сладкиш  Mr. Green
Кости, е-кръжок звучи добре... и раираните, или обухлени пижами също Flutter
Нел, що не си направиш профилактично едни изследвания? Аз го правя всеки декември - пълна програма - ПКК, чернодробни, електролити, гастроентеролог и цитонамазка (май това беше всичко). Следобед съм на зъбар...  Sick мразя това място  Sad

# 154
  • на североизток от Рая

Joy Joy Joy

Аз вече си избрах. Хайде и вие си изберете.  Laughing

https://www.google.bg/search?q=pajamas+with+owls+on+them&biw … .html%3B600%3B600

# 155
Ох,ще ме уморите с тези пижами на бухали!  Joy
Нели,приятни емоции на ралито!
Много ме радват кратунките! През минути минавам да ги поглеждам!  Heart Eyes

Как се хващат?
Аз днес ще използвам хубавото време да си оправя градинката и да прибера цветята от терасата. Ако остане време ,ще почета и книжка!  Wink
Кифче,стискай,не остана!  Hug И моята снаха е на магнезий,а е едва в началото на седмия месец.  Confused
Хубава ден на всички!
🌞🍁🍃🍂🌿🌞

Последна редакция: сб, 11 окт 2014, 11:29 от nezito

# 156
  • на североизток от Рая

Много ме радват кратунките! През минути минавам да ги поглеждам!  Heart Eyes

Как се хващат?

Hug Кратунките са тикви, както тиквите, и те имат семки вътре и се засяват в гнезда напролет.
 На мен ми е жал да разцепя някоя кратунка само за да й взема семките, но трябва. Като извадя, ще ти пратя. Ти твоите си ги съхранявай здрави.  Hug

За снахичката -  Hug!

# 157
И аз си избрах пижама Partyhttps://www.google.bg/search?q=pajamas+with+owls+on+them&biw … %252F%3B391%3B600

Нели само положителни емоции ти желая днес Heart Eyes

# 158
Така банята готова, кухнята също, 2 перални изпрани и проснати, за гладене май нямам настроение ... Май докато чакам свекито да се обади ще се излегна да изгледам някое сериалче или книжка  Rolling Eyes

Готова съм и с избора на пижама: http://www.google.bg/imgres?imgurl=http%3A%2F%2F1.bp.blogspot.co … art=0&ndsp=36

# 159
  • на североизток от Рая
 smile3525

Скрит текст:

Тази кратунка краси кухнята ми.  Simple Smile

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 11 окт 2014, 13:07 от neli mar4

# 160
  • в огледалото на живота
Нелко, Hug Hug Hug
Радвай им се на всички кратуноподобни.
От сърце са дадени!

Нези,ако искаш ще ти пратя и на теб такива различни видове.Само трябва да питам мама какви са останали като сорт?!

Днес тук е прекрасен и слънчев ден!
От сутринта Слънчо се оглежда в прозорците ми и не издържах и станах рано..А уж си бях обещала да се излежавам до късно.. Embarassed

Изчистих,изпрах/пардон-помощничката ми помогна/,прострях,наготвих  и пратих мъжо с детенце в парка да играят.
И седнах да ви нагледам ..... Grinning

Гигич,бързо да се оправя детето  Hug
Киф,стискай..стискай кълки душичке мила ...малко остана  Praynig

Желая ви спокойни и слънчеви почивни дни.Отивам да търся рецепта за сладко от дюли,щото моята майка ме зарадва по телефона с новината за 5кг.такъв плод...... Whistling
Та утре ще се консервира ....
Хайде,със здраве!

# 161
Ау Нели от този вид нямаме, ако на теб или на Девичка ви се намира семе по-нататък много ще зарадваме моята майка, тя си умира за тея тикви. Ето да ви покажа реколта 2014  Mr. Green

Скрит текст:

От тези с оранжевото похлупаче имам поне 10 из нас, бяха цял чувал но много раздадох  Crazy

# 162
  • на североизток от Рая
 Лофче, на кой адрес да ти пратя кратунки, пиши ми още сега. Имам още няколко, с удоволствие ще зарадвам твоята мама. А досега търсих точно от тези с похлупачето, на мен на чалми ми приличат. Ако може като вадите семена, да ми пратиш няколко.  Praynig И моята мама ще се зарадва, а и аз самата.  Hug

Исе, хайде де, къде остана?!  Heart Eyes

# 163
  • в огледалото на живота

Исе, хайде де, къде остана?!  Heart Eyes
Е,как къде:тук-в любимата тема ... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Пийвам втора порция Лаваца и ви чета с кеф всички  Hug Hug Hug

Нели,а на теб пожелавам супер адреаналин и приятни емоции довечера  Wink

# 164
Девичка,Нели,с удоволствие ще се възползвам от предложението за семена-ще си ги засадя на вилата.  Simple Smile
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт