Коледа само изглежда далече. Новия списък подготвяй ти вече! - 17 тема

• 28 584
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
ДД Hug
В отпуска съм Crazy, казвайте някой интересен филм Praynig
Изгледах МаргьоритТ, симпатичен филм!

Лофче, сега успях да разгледам снимките от сватбата..Страхотни са!!! Много си красива и мястото е прекрасно...Пожелавам ви много щастие, любов и взаимно разбирателство!

Отивам да простирам и после потъвам в Немезида, Мижик благодаря ти че я сподели с мен много ми харесва засега и само да ти кажа че винаги преди да почна да я чета си мия ръцете Mr. Green smile3534

Хубав и слънчев ден, момичета!

# 211
  • София

Отивам да простирам и после потъвам в Немезида, Мижик благодаря ти че я сподели с мен много ми харесва засега и само да ти кажа че винаги преди да почна да я чета си мия ръцете Mr. Green smile3534

А краката не ли?   Thinking

# 212
 Joy Joy Joy Joy
Ш' мЪ уморите

Гиговчето се приготвя да чете книга на миЖка

Гиговче погледни тези филми, много са свежи и на мен ми харесват. Може и да си ги гледала, защото не са нови  newsm78
http://www.imdb.com/title/tt0310203/?ref_=nv_sr_3
http://www.imdb.com/title/tt1700258/?ref_=nv_sr_2
http://www.imdb.com/title/tt2194599/?ref_=nv_sr_1

# 213
  • София
Гигова,почини си.Сериал наскоро препоръча една мадама.Гледах трейлъра и ми допадна.Ето името http://www.imdb.com/title/tt2442560/?ref_=nv_sr_3
Друг,който загледах наскоро беше Друговремец.Изгледах три серии.Може и още,но вечер така ми се спи,че нищо не ми се гледа.
На нас през учебно време отпуски не ни дават.А имам да взимам ooooh!
Сигурно по Коледа ще поизчистя малко дни.
Да се оплача,имам страхотно схващане от врата надолу по целия гръб.
Не мога да се обърна,нито да се наведа,нищо.Пълен блокаж.
Лошото е че с доки сме в една смяна и не мога да ида за направление.
От сутринта само си разтягам врата като жираф и опъвам жили с цяла длан.Дано ме отпусне малко.
Лофче,много са ви готини чаршафите.С кеф да ги мачкате Hug

# 214
Ха ха ще ме уморите Joy
Точ отде я изкопа таз фотография Joy

Мижик, за краката не се сетих, ама и тях ще мия, щом трябва...аз щото ...такова..книгата я държа с ръце и да не я цапам...ама ще се пробвам и с крака да я държа, Ъм тьй де, за какво ходя на йога, трябва да я приложа и в практиката Laughing

Сливче, ММ да те разтрие довечера с някакво обезболяващо мазило, дано минава по бързо, преуморила си се, а и може и да си настинала или да си стояла не течение...ще се оправи, трябва време само и почивка, ако можеш Peace

Момичета, много благодаря за предложенията за филми/сериали, ще ги прегледам и ще си избера нещо Peace

# 215
  • София
Слив, много неприятно това с врата! Не се бави, а отиди на лекар!
Аз така преди години - една сутрин се събудих с адски болки във врата. Ужас направо! Няколко дни търпях, все си казвах "Ще мине", но не би. Няколко нощи не спах от болка. Оказа се, че съм получила радикулит. Пих разни силни лекарства, десетина дни не можех да мръдна  ooooh!
От тогава все трябва да си пазя врата, остана ми чувствително място. Добре, че съм кипра и обичам шалчета  Laughing

Гиговче, ти True Detective гледа ли, да питам аз?  Thinking

Напоследък не мога да попадна на свестен филм...  Confused
Този, който Джой препоръча, още не съм го свалила. Добре, че ми го напомни, Сливче  Hug

Точ, тоя се е приготвил като за Ебола, не като за четене на моя книга  Joy Joy Joy

# 216
  • София
...ама ще се пробвам и с крака да я държа...
Измити, да! Но и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО лакирани!
Все пак за книга на Миж говорим  Naughty

# 217
  • София

Кали, благодаря за разбирането  Blush
Мислех да го вметна това за педикюра, но се стърпях в последния момент  Flutter

# 218
  • София
Аз не се стърпях  Mr. Green Blush
Ама трябва да е ясно! Мхм  Flutter

# 219
 Joy

И аз напоследък не попадам на хубави филми и се оплаках на един приятел, та той ми каза няколко и останах доволна Grinning Нямам време обаче, давам само имена:
Endless Love 2014
In Your Eyes 2014
Date Night
Proposal
Identity Thief
The Giver
Edge of Tomorrow (може да не е ваш тип.. ама мен ме изкефи идеята Grinning )

Някои не са нови, може и да сте ги гледали Simple Smile

Tais Toi е голяма забава, много съм се смяла на тоя филм  Joy

Миж, ок за книжката Simple Smile

# 220
  • Пловдив
Добър ден от мен, пия кафенце и ще почета книжка...
Лофче, честити ви чаршафи да ги скъсате от пране  Hug днес ще ти пусна книжката, ще ти пиша на лично като го осъществя да не ми се прецака плана нещо.

# 221
  • София
На лекар задължително ще отида.
Имам проблеми с кръста и все не им обръщам внимание.
Ама вчера нещо се хилех и си клатех главата напред назад и при по рязко клатене/щото иначе няма ефект това,което съм искала да кажа ooooh!/нещо се случи с моя врат.Така,че сега не мога да си наведа главата.
Едвам съм си обула чорапогащника.И се хиля на състоянието си.
Аз,която съм толкова динамичен човек,винаги в движение направо не мога да си се представя с някакви болки за нещо.

# 222
Привет, момичета!

Изчетох каквото бях изпуснала два дни и идвам да дават отчет!

Почивните дни бяха разкошни, страхотно време, страхотна разходка из Беласица си направихме. Изкачихме връх Тумба. Не бях ходила там. Вчера посетихме и Самуиловата крепост край село Ключ. Въобще прекрасен уикенд.

Кости, ние спахме в село Самуилово, а изкачването на върха започнахте от село Скрът. Много приятни селца, домакините ни бяха много приятни и гостоприемни хора. Чудесно си изкарахме, е малко си беше уморително 9-часово ходене, но пък си заслужаваше.

Синя слива
, бързо да се оправяш и дано не е нищо сериозно.

Лофче, страхотни чаршафи. Ако може да кажеш от къде си ги закупила, цветовете идеално ми пасват за спалнята.  Simple Smile А пък бухалите още повече.  Simple Smile

Спорна седмица на всички!

Hug Hug Hug

# 223
Мери и аз заредих няколко филма, че в това време трябва да си запълвам отпуската и с други неща освен с пране  Mr. Green Endless love го гледах преди няколко дни - хубав е  Peace А този френският с Жан Рено и Жерар Депардийо е много смешен да Simple Smile Другият, който съм предложила също е весел и хубав филм  Peace

Joy Joy Joy Joy hahaha

Елинка да изпреваря Лофчето - от Лидл  Peace

Сетих се още два филма, които гледах последната седмица:
http://www.imdb.com/title/tt1274296/?ref_=fn_al_tt_1
http://www.imdb.com/title/tt1086772/?ref_=fn_al_tt_1

# 224
  • на североизток от Рая
 Здравейте, смехорани!  Hug Хубаво е човек да идва в темата, за да разпусне малко напрежението.
 Зачетох се какво сте писали и забравям, че приготвих и кафе да пия.  Sad
Лофче, довечера  и аз съм на лов за чаршафи. Снощи ги показах на мъжа ми във вестника и той каза, че днес ще отидем до Лидл. Хубава ли е материята им? Аз харесвам и десена, и бухалчетата.
Слив, знам че не всяка болежка трябва да се лекува с масаж. Затова почни с мазило, повече почивка и не напрягай мястото. Не знам това как може да се случи с твоята работа, но все пак, не си давай зор. И учителите са хора.  Sunglasses

Много заглавия на филми виждам, но как пък не ми се догледа поне един филм. К`во ли ми има.  Thinking

Ако пропускам някого, простете, не е нарочно, но главата ми пуши. После пак ще се включа.

Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт