Коледа само изглежда далече. Новия списък подготвяй ти вече! - 17 тема

• 28 496
  • 745
  •   1
Отговори
# 315
Аз съм тук  Mr. Green

След като изкарах 3 часа на опашка за издаване на лични документи, най-накрая се прибрах ... Тук поне не вали, а пече хубаво слънце жалко, че няма с кой да е поразходя поне малко.
Скрит текст:
Понякога ми е много самотно тук, липсват ми приятелките и контактите които имах в София

# 316
Лофче, а ти от София ли си родом?
Сигурно ти е трудно да се аклиматизираш на ново място, в нов град  Rolling Eyes
Дано по-скоро си намериш подходяща компания и дружки  Hug
Като тръгнеш на работа, нещата ще се променят  Peace

# 317
Миж

Скрит текст:
Родена съм в Елхово, в София живях 5 години докато учих а сега съм в Сливен ... Сигурна съм че когато си намеря работа всичко ще се промени, то не ми е и останало време да се поотпусна тук покрай сватбата и т.н. Даже другата събота пак ще съм в Софето на лекции, но само за една вечер. Може да спретнем някакво кафенце със софиянки при следващото ми идване, което май ще е на 29-30 ноември.  Rolling Eyes

# 318
E, да, то съвсем малко време е минало ...  Hug
А среща към края на ноември е една добра идея  Grinning
Предупреждавам - няма са искам нищо, ще върна каквото мога  Mr. Green

# 319
  • На планетата Земя
Ето ме, не ме търсете  Embarassed Flutter
Много ми беше натоварено последните дни - едни бюджети, едни цифри, едни таблици, а и бобът свърши, мани!  Mr. Green

Ловче, дано скоро да си намериш другарчета по местоживеене. Ще е хубаво и среща да направим, не сме я имали отдавна, забравихме се.

Предупреждавам - няма са искам нищо, ще върна каквото мога  Mr. Green

Да бе, да! Направо ни хвърли морски пЕсък в очите!  hahaha

Слив, как е Саске?

стар П.С. Коментар към Кали - за литературни другарчета 90-те дни не важат, ясно е, че ние сме си в контакт, на всеки нещо се случва. Имах предвид такива познати, роднини и тем подобни четящи, дето ни се вясват, ни се обаждат и се налага да им напомням за себе си след известно време.

# 320
  • на североизток от Рая
 Здравейте, другарчета!

Ето ме тук и мен, но наистина днес е по-пусто в темата. Аз сега се прибрах и докато вървях, заваля. А беше такъв хубав и слънчев ден. Не знаех прогнозата и не очаквах дъжд. Обичам есента, но като е топло, да стъпвам по падналите листа, да повява вятър, да е светло. Мракът ми действа потискащо, сякаш ме обзема мрак и мен. Човек на слънцето съм аз, обичам дългите светли дни. Мракът го свързвам със сън и да ме няма.  Mr. Green

Кифче, мислех за теб вчера. Пропуснах да пиша в темата и да питам къде си. Липсата ти почва да ме притеснява поради едно нещо - предстоящото раждане. Да ти пожелая отсега да е леко като моето второ раждане, не разбрах кога почна и кога свърши. Малко остана, стискай и чакай първия бебешки плач. С вълнение чакам да разбера, че си станала мама за втори път.  Hug Heart Eyes

Скрит текст:
Аз снощи имах хубава вечер, топла, уютна, с най-скъпите ми хора, които вече са твърде малко. Има неприятен проблем покрай майка, тревожно ми е, но пък дано да мине скоро , че вече много ми стана напоследък. В последните дни ми се плаче поради едни причини, които няма да напиша, но тези сълзи не потичат, а само ме души нещо и стискам зъби. А принципно като плача, се разтоварвам. Днес отново не мина без проблеми при мен, отново съм обтегната като каиш. `Баси мамата, дали някой не ме урочаса. Извинявайте за това последното, но така ми идва да го напиша.  ooooh!

Лофче, дано скоро да си намериш близки приятелки. Дори да не са приятелки, просто сродни души пак е достатъчно. Никога не съм се чувствала на чуждо място, сама, без близки до мен. Съчувствам ти, но пък при теб промяната е за добро. А и ти не се оплакваш, просто ни споделяш. Гуш!
 Какво е чувството да имаш нова фамилия?!
Скрит текст:
Аз доста кофти се чувствах навремето. Сякаш предадох част от себе си, тъгувах като приех новата фамилия, дори изпитвах страх татко да не ми се сърди. Но това беше само в моята глава. Нали така трябва, по традиция.  Confused

# 321
Ех Нели, напълно ме разбираш. Наистина не исках да прозвучи като оплакване а просто да си споделя. Тук обичам да споделям  Heart Eyes Hug

Новата фамилия ми е голям проблем ... Психически не мога да се пречупя и все подписвам и поръчвам неща със старата. ММ се муси, но обещах като дойде новата ЛК след месец вече да се стегна. Уж трябва да ми е лесно, новата ми фамилия е като бащиното име и просто ставам Георгиева на квадрат  Mr. Green

# 322
  • на североизток от Рая
Лофче, миличка, ти май изживяваш нещата като мен.  Hug Ще свикнеш, ще се слееш с новата фамилия и няма да се сещаш след време за старата. Обаче първоначалното усещане и при мен не беше приятно. Нищо, че е като бащиното ти име, но досега не е било така, нормално  е да чувстваш промяната. Добре поне, че не сменяме бащиното си име. Аз не бих могла. А и трудно приех фамилното име, защото имам и по този въпрос странни разсъждения. Но те не са за тук, да не занимавам голяма аудитория с това.

# 323
И аз надничам в темата, момичета, но нещо ме боли глава днес...  Sad

Нели, кажи какви са ти разсъжденията за фамилното име, стана ми интересно. Simple Smile Аз пък бих искала да имам името на мъжа ми, защото така както сме в момента винаги много се притеснявам, че между моето име и това на детето няма нищо общо (особено като става дума за самолетни билети, напр.) и ми се иска да си личи по някакъв начин, че сме свързани.

Тук отдясно ми се мъдри една реклама на новата книга на Мураками и хрумна да питам Мижката - ако бг-мамма магазинът провадаше книги вместо тоалетна хартия, щеше ли да си пазаруваш от тях?!?  Laughing

# 324
  • На планетата Земя
Нели, дано проблемите около майка ти и останалото, което те тревожи, да намерят своето благополучно разрешение.

Ловче, не му се вглеждай толкова на това име. Нали сте се взели от любов, ще свикнеш и с името, това е най-малкото, което трябва да те притеснява. Аз нямах притеснения да си сменя фамилията, още повече, че си имах две еднакви имена, едното дадох. Но и ми беше приятно, като част от цялото свързване на двама души. Ако ми беше проблем, мъжът ми щеше да се съгласи да си запазя каквото искам.

Скарамуш, дано ти мине главицата. Вземи някакво хапченце, не я чакай да зацикли привечер.  Hug

# 325
Тук отдясно ми се мъдри една реклама на новата книга на Мураками и хрумна да питам Мижката - ако бг-мамма магазинът провадаше книги вместо тоалетна хартия, щеше ли да си пазаруваш от тях?!?  Laughing

Да, но само ако ми даваха добри намаления /поне-25%/ и безплатна доставка  Mr. Green
Иначе не  Naughty Не са ми симпатични като търговци  Laughing

Последна редакция: чт, 16 окт 2014, 18:41 от mijjjka

# 326
  • София
Уф, хора, много съм уморена напоследък  ooooh!! Имам повече работа, сутрин ставам много рано, за да карам детето на училище и вечер съм като бита с мокър парцал  Crazy.

# 327
  • На планетата Земя
Венка, всички сме така, дай да те гушна, да ти мине!  Hug Опитвай да си лягаш по-рано и да почиваш повече уикендите.  Hug

# 328
На мен пък ми е мъчно, че нямаше как да взема фамилията на ММ, тук закона е такъв. Те гърците и бащини нямат, с по две имена са. Затова пък където мога се представям с неговото име  Laughing
Обаче ми е гадно на границите винаги да ме питат чии са тези деца  Confused
И този месец ще станат 7 години, откакто се преместих ту, а още не мога да свикна, постоянно ми е мъчно за дома. Има обаче много плюсове за децата, което от друга страна ме радва много.
Чакам и аз с нетърпение края на месеца, за да ставам с час по-късно  Laughing

# 329
Пак съм тук  Mr. Green ММ сега ме зарадва, че в събота ще е командирован в Бургас и аз мисля да си спретна една екскурзия, така че момичета от Бургас ако някоя от вас е свободна в събота да изпием по едно кафе много бих се радвала  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт