Коледа само изглежда далече. Новия списък подготвяй ти вече! - 17 тема

• 28 500
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
Добро утро и от мен Hug

Ама обяснете за непросветениет, къде гласувате за тези аватари?!?

Ето я темата - Аватарни игри  Hug

Пожелавам ви прекрасен петък  Heart Eyes

# 346
  • На планетата Земя

Добро утро, другарчета!

Миж, какво си я замислила тази ебола, опасности дебнат навсякъде, ако нещо е решило да ни чукне, няма да ни подмине  Mr. Green (това не прозвуча много оптимистично, ама пък си е в мой стил)
Добра хигиена ще спазваме, ще отложим пътуванията до Африка, ще сме по-осторожни по летищата и ще си носим новите дрехи. Вярвам, че скоро ще бъде открито лекарство за този вирус.  Peace

Ловче, виждаш ли какви приятни изненади ти се поднасят.

Мисля, че четох за Девичка и предложение да я назначат? Дано не бъркам. Много се радвам, ако е така.

Хайде сега - усмивки, равнис, с щастлива муцка за-мръз-ни!  Heart Eyes

# 347
  • София
Миле,уж вчера да пиша ама се отнесох ooooh!
Саске е много добре.Расте,куфее,дивее.
Ръфа клетката и де що види.
Постоянно му взимаме някакви залъгалки,ама той си е гризач и като е решил,че ще изръфа клетката,не можеш го убедиш в противното.
И щях да те питам:Вчера му дадох малко обелка от ябълка.Колкото половин показалче.Но не беше изсушена.
Има ли проблем?
Иначе съм сложила обелки на терасата да се сушат.

# 348
  • София
Ох, тоя Саске! Решила съм, че това му е скандинавското име (не ме питайте що, Несбьо сигурно е виновен  hahaha) и ако има български еквивалент, то зайчето на Слив трябва да се казва Цецко  Crazy.

Миле, послушах те вчера и си легнах рано, днес съм по-отпочинала, плюс това е петък и утре ще спя до късно  Hug.

# 349
  • На планетата Земя
Ръфа клетката не защото обича джелезо  Mr. Green, а защото иска да го пуснете да излезе.
Залъгалките от магазините с разни примеси, мед, мляко (какво ли още няма там), не са добри за него. Не му ги купувайте, ще е здрав, а вие ще спестите някой лев.
Ябълка можеш спокойно да му даваш без да я сушиш. Важното е да няма нито една семка (в семката има вещество, вредно за зайчето). Можеш да му даваш през ден по една осминка.
За зъбките най-полезното (след сеното) са клонките от ябълково дърво, лешник. Разходете се до гората и му накъсайте такива клонки (хубаво е мястото да е чисто, не до голяма прашна улица например). Складирайте си клонките у дома и му давайте винаги да има в клетката си по една такава. Като я поизгризка, слагате друга.

В момента на моето зайче освен ябълка му давам морков, копър и магданоз. Също листа от жълтурче, но брани от вилата, че там са най-екологични.

Венка  Heart Eyes Hug, радвам ти се!

# 350
  • Пловдив

"Щастливец е онзи, който се е научил да се възхищава, а не да завижда; да следва, но да не подражава; да хвали, но да не ласкае; и да води, но да не манипулира." - Уилям Артър Уорд

Хубав ден на всички  Hug

# 351
  • София
Венка,не е скандинавец,японец е Laughing
Името му е от японска манга "Наруто".Там има един Саске Учиха,който е любимец на моя син.
Миленце,той в момента в който види,че изплуваме от стаите скача на задни крака за поздрав и след това гризе и бута пръчките на клетката.
Разбрахме го,че иска да излиза,ама не всеки път може да го пускаме.
Залъгалка има една от дърво.И една тип пръчица,която изгриза вече.
Това за семките не го знаех.Благодаря ти много за съветите Hug

# 352
  • На планетата Земя
Венка, ето ти го нагледно японският Убавец Simple Smile

Скрит текст:

Слив, питай винаги, когато пожелаеш. Аз трябва да подновя писането в заешката тема, ама не ми е дошла музата. Дразня се от разпространение традиционен (вреден) начин на отглеждане на зайците и като почна да се изказвам и им развалям рахата.

Залъгалката от дърво, за която пишеш, предполагам, че не я поглежда, права ли съм? И тя е купешка от зоо магазин, нали?  Flutter

# 353
  • София
Истинския Саске
Скрит текст:
Нашият Саске
Скрит текст:

Малко му е оредяла козинката на вратлето,но започна да израства новичка.Само там му остана по-рехавичка,иначе към гърба се сгъсти.

# 354
  • София
Уакаримас  Mr. Green!

# 355
  • София
Имат прилика в очите  hahaha

# 356
  • На планетата Земя
Имат прилика в очите  hahaha

Хахахаха, ами да. Кали, накара ме да вляза във форума през телефона, за да видя картинките.
Сигурно малкият е и също толкова безстрашен   hahaha

Слив, от самото начало ли му е това оредяване на козинката на вратлето? Кога/как се получи?  newsm78

# 357
  • на североизток от Рая
 Здравейте!  Hug

Деси, мисълта ми хареса.  Peace

Сливче, аз не виждам Саске, няма снимка. Или при мен е така само.  Thinking

Не мога да не благодаря публично на Гигова за прекрасната изненада, която ми е направила за рождения ден. Днес получих подарък от нея. Не прилагам снимки, защото Тони е на екскурзия във Варна и взе фотоапарата, но ще снимам непременно. Получих невероятно красив албум за снимки  и още по-прекрасна гривна. Тя просто е правена за мен. В любимите ми цветове, точен размер, нежна и актуална в момента. Извънредна щастлива ме направи, Гале, първо мое другарче. Обичам те много!  Hug Благодаря ти от сърце!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes В албумът вече има снимки.  Simple Smile

Добро утро , минавам да ви пожелая хубав и усмихнат ден  Hug  Днес при мен пак се очертава доста работа да имам  ooooh!   Hug 

Туй то.  Crossing Arms Идвай бързо тук и говори, как така с едно изречение се изнизваш. Заета била. Не лъжи!  Naughty лИбовта те промени.  Crossing Arms Whistling

# 358
Здрсти, сладурани, какво си правите?

Нелко, радвам се мила, че подаръчето ти харесва!
Малко късно дойде при теб, но важното е, че е от сърце Hug
Гривната е от кехлибар, а албумчето ще си го напълниш само с хубави спомени!
Надявам се да съм те изненадала приятно, както ти мен на именният ден Wink

Чао от мен засега Hug

# 359
  • на североизток от Рая
Гале, ще си нося гривната, дано да ми носи късметът, от който имам нужда напоследък. Дори наскоро си мислех дали да не си сложа червено конче на ръката. Виждам, че много жени носят, така против уроки и лоши очи искам да го имам. Не вярвам в такива влияния, но май върху мен има някакво посегателство.  

Видях Саске, много е хубаво зайчето, само за гушкане и стискане, както аз обичам.  Hug

Последна редакция: пт, 17 окт 2014, 18:19 от neli mar4

Общи условия

Активация на акаунт