Коледа само изглежда далече. Новия списък подготвяй ти вече! - 17 тема

• 28 536
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
МалеЙ, Кали, тоз готвач конкурира перачите от миналата тема  hahaha Joy
Де ги тез готвачи? Такъв с удоволствие бих му позволила да ме съпортне с миксера докато правя кекса  Flutter

Пратих ти "Нестинарка" в mobi  Peace

# 586
  • София
Кали днес те мислих.
Кабошар  Hug
Каква порода е кучето?

# 587
  • на североизток от Рая

Де ги тез готвачи? Такъв с удоволствие бих му позволила да ме съпортне с миксера докато правя кекса  Flutter

ТъЗ Мижжж лудна. Ахахаххахах  Joy Joy Joy

# 588
  • София
Кали, не може да спиш зимен сън, щото наЙш колко книги ще ти се натрупат като се събудиш 
Ужасна сиииии  Crossing Arms , ама много те обичам  kiss
Току що те прочетох в другата тема за тази "Не казвай сбогом"  Crazy
Милето трябва да ми вдигне бан-ът първо, обаче, т.е. да си изчета всичко, което взех последния път.
Кога ли ще е това  ooooh! doh #Puppy dog

Де ги тез готвачи? Такъв с удоволствие бих му позволила да ме съпортне с миксера докато правя кекса
Признай си правописТната грешка в червената думичка!
Мхм  Naughty hahaha hahaha

# 589
  • София
Какво куче, бре, гледай готвача  Joy!

Миж, голяма си скица smile3532!

Кали, може пък за четящи мечета като нас да пуснат на прИмоция летаргия с опция за четене  Grinning.

# 590
Ммммм, Кали, тоз кухненски, ъъъъ, помощник ще ме кара да пренареждам кухнята, щото ако го инсталирам срещу прозореца, че там ми е масата, ще има масово нещастни случаи в съседния вход - съседките ще изпопадат през терасите... #Shocked #Silly newsm44 smile3532
Да ви се оплача, и аз съм убита направо, скапвам се от работа и се утешавам, че само няколко дни останаха до големия напън и после ще се поуспокои топката за зимния ритъм... ама си е ужас в момента. Да са живи и здрави другарите молдовани и техния мил, прекрасен, любим коняк на 9 навършени годинки, който от няколко дена си капвам в чайчето Misc Baby Bottle newsm65 и се алкохолизирам кротко пред компа. Дано и сега се сетят да довлекат някоя бутилка, че тази ще свърши, хихи. Но пък чаша-две-три запознато с молдовското коняче чайче вършат чудеса върху четивните ми способности и възможността релаксирано да се настаня в леглото и да прочета не една, а няколко странички, преди да клюмна върху четеца...
И да се похваля - на цялата лудница отгоре, "Рейнското злато" иде! С въпросната една-две-три чаши чай в ръка се листя през вече наредения файл с картинките (да го наречем предпечатна версия) и му се радвам, до края на месеца ще влиза в печатница и съвсем, съвсем скоро книжката ще е факт... Чакам с нетърпение да му спретнат и корица, че да мога да се похваля в картинки.
 bowuu
Но все пак: ЮПИИИИ!!!!!!!!

# 591
  • София
Кали, може пък за четящи мечета като нас да пуснат на прИмоция летаргия с опция за четене  Grinning.
Ето ме снимана:
Скрит текст:
Вече наистина отивам да се оеднаквя с този ми портрет.
Гушвам ви всичките

# 592
  • на североизток от Рая
 Стискайте зъби Камиче и Кали! И за вас ще има отдих. Тежко ми става като ви чета. И аз се изморявам, но и вашето не  е шега. Ама аз ще има да чааакам до почивка. Здрава психика ми требе напоследък, друго не ща.

Дали да не взема да капвам коняче в кафето си.  Sunglasses Mr. Green

# 593
  • ГОре на черешата...
Ще ме уморите от смях, големи сте палавници начи hahaha...ако никой го нИ ще може ли тоз готвач за мене, да ми помага за сладките и тортите...пък може и да ми позира. Щото днес правих един кон и знайте ли колко е трудно без модел - малко къси му дойдоха краката, ма нейсе. Пък ММ като го видя първо ме пита мъжки ли е - да бе, само това оставаше да му сложа между краката ooooh!...

Снощи прочетох Тангра - невероятно ми хареса, давам и 11 от 10 - толкова увлекателна, толкова мъдрост, скрита между редовете...сега ще погледна какво още е написала Мишу и ще го търся за прочит.
Днес започнах Книжарничката на острова, 20-тина страниза прочетох само в автобуса. Нели, как ти се стори нататък, беше писала, че началото нещо не ти е допаднало...

Добре дошла и от мен на Кабошар  bouquet!

Има ли новини от Киф Rolling Eyes?

# 594
Eто ни един помагач за кексовете  Flutter
И лека нощ от мен   bouquet

Скрит текст:

# 595
  • на североизток от Рая
 Мариетко, Книжарничката ми харесва, но не съм я завършила още. Не е нещо кой знае какво, но е приятна за четене, леко върви. И ти сподели като почетеш още.

Киф я мисля  и аз, дали ни чете, дано да е добре!  Heart Eyes

Девичка и тя забягна. То бива работа, ама и тук има работа.  Crossing Arms

# 596
  • Benelux / Varna
Сладурана си Венка Simple Smile

Каbo6ar, напълно ми звучиш в духа на групата, няма начин да не ти хареса тука  hahaha

Искам и аз да се наредя за книжката, който вече се е сдобил с нея и ми има мейла, би ли ми я пратил ?   bouquet

Като заговорите за мъже и започвам да се чувствам остаряла, що така ,,,  ooooh!

# 597
  • ГОре на черешата...
Eто ни един помагач за кексовете  Flutter

Скрит текст:

Crazy

Въх, отмъквам го, това е крема на тортата ми.

Нели, непременно ще пиша Peace. Но тази вечер няма да чета повече, прекалено съм изморена, а и понастинах нещо и главата ми е като камбана/ в неделя легнах да спя с мокра коса и готово, а от сушене със сешоар така се опърпва.../

# 598
Малей, кексове, готвачи, пиЙене, какво става тук  hahaha

# 599
  • Пловдив
Каквато съм пишман-домакиня /както Вени казва  Hug/ заради тез готвачи, ще правя предястие, основно и десерт всеки ден  hahaha

Нели, какво се случи с проблемното момченце от класа, нищо скоро не си споменавала?

Общи условия

Активация на акаунт