Коледа само изглежда далече. Новия списък подготвяй ти вече! - 17 тема

• 28 464
  • 745
  •   1
Отговори
# 720
Миж, безаварийно прибиране към вкъщи! И аз се отказах от пътуване днес заради пътищата.

Нели, при нас може да има сняг, ама поне е светло. И това е нещо.  Simple Smile

Скарамуш, дъщеря ти е измислила страхотно име за книжарниците! Много сладко наистина!

# 721
Както и да погледнем времето  е  само за книга. И на нас ни обърка плановете, обаче само на времето не можем да се разсърдим.

# 722
С такова облекчение се включвам отново от топлото вкъщи  Heart Eyes
То при нас в София това, оказва се, изобщо не е сняг  Joy
Наистина, по-добре не пътувайте  Naughty
Жалко, че ни се провалиха плановете, но по-добре така, отколкото да висим часове по магистралите и да треперя пак утре как ще се прибираме с тези летни гуми  Simple Smile

По-късно ще пусна новата темичка  Hug
Ако имате идеи за заглавие, казвайте  Laughing Ако ли не, ще сложа от предишната тема следващото по гласове  Simple Smile
Сега отивам да правя  newsm64

# 723
Скарамуш, Антония е бонбон отвсякъде Hug

Ако знаете тук какъв е ад ooooh!, ужассс, има поне 20 см сняг, това остави, но не е чистено(явно защото сме изненадани Crossing Arms) и гадното е че снега е мокър и целият град е с изпочупени клони на дървета, има паднали по колите, даже на центъра едно цяло дърво е паднало с корените се е отскубнало...И казаха по радио Хоризонт че не се очаква да спира снега до утре вечер поне в централна БГ ,предбалкана и на север...токът прекъсва щото снегът е тежък и мокър и очаквам да го спрат и тогава...не знам Rolling Eyes Тъй че ако изчезна задълго или ме е затрупал снегът или нямам ток ooooh! Другата част пък на БГ вали като из ведро и прави поразии ooooh!...направооо Confused Sad

Мариета, веднага махни детето от снежният човек, моооля те Mr. Green

Отивам да домакинствам докато не е спрял токът Rolling Eyes

Миж, дано се приберете без инциденти Praynig

А сега видях Миж че сте се прибрали, слава богу Heart Eyes
А с кой акъл тръгнахте в тва време с летни гуми, аз да те питам, а Crossing Arms
Не знам в София дали имате сняг, но аз скоро не бях виждала тооолкова много за толкова кратко време, направо сме затрупани и всички корони на дърветата са до земята, все едно се кланят пред този ад ooooh!

# 724
Скарамуш, Антония е бонбон отвсякъде Hug

Ако знаете тук какъв е ад ooooh!, ужассс, има поне 20 см сняг, това остави, но не е чистено(явно защото сме изненадани Crossing Arms) и гадното е че снега е мокър и целият град е с изпочупени клони на дървета, има паднали по колите, даже на центъра едно цяло дърво е паднало с корените се е отскубнало...И казаха по радио Хоризонт че не се очаква да спира снега до утре вечер поне в централна БГ ,предбалкана и на север...токът прекъсва щото снегът е тежък и мокър и очаквам да го спрат и тогава...не знам Rolling Eyes Тъй че ако изчезна задълго или ме е затрупал снегът или нямам ток ooooh! Другата част пък на БГ вали като из ведро и прави поразии ooooh!...направооо Confused Sad

Отивам да домакинствам докато не е спрял токът Rolling Eyes

Миж, дано се приберете без инциденти Praynig

А сега видях Миж че сте се прибрали, слава богу Heart Eyes
А с кой акъл тръгнахте в тва време с летни гуми, аз да те питам, а Crossing Arms
Не знам в София дали имате сняг, но аз скоро не бях виждала тооолкова много за толкова кратко време, направо сме затрупани и всички корони на дърветата са до земята, все едно се кланят пред този ад ooooh!
Това в коя част на БГ ?То и при нас ще дойде сигурно,а аз съм с димисезонни гуми каквото и да означава това т.е.не се сменят.Миналата зима тук сняг нямахме така ,че не мога да кажа как ще  е с тях.Сега вали дъжд и ако обърне на сняг отдолу ще е огледало.Някой каза ,че тези гуми не стават за зима,ММ твърди ,че са супер на кого да вярвам незнам.

Последна редакция: сб, 25 окт 2014, 14:55 от kabo6ar

# 725
Мижжж,добре,че сте се прибрали!  Hug
Днес не мисля да си показвам носа навън. Дочетох си книгата и даже ще почна друга. 😉
Гигова,ужасно е това,което описваш. То и тук няма изгледи да спре да вали... А сина ми утре трябва да лети за Холандия...Притеснено ми е...😗
Мижжжж,ако може да включиш в заглавието и "сладкарница за книги" -страшно сладурското изказване на Антония на Скарамуш,ще е страхотно! 😊

# 726
Кашобар, в северната и предбалкана, Севлиево, Габрово, Търново, Горна Оряховица за там знам че има доста натрупал сняг, за Търново не съм много сигурна обаче, също Ловешка община  и така...

Нези, разбирам че ти е притеснено, но се надявам до утре да спре да вали и да се нормализират нещата, то ако има нещо притеснително ще отменят полета, не се притеснявай мила Hug При вас дъжд ли вали?

Ние ходихме до вилата да видим какво е положението, да изринем и да нахраним кучето и така се намокрих че...сега си взех горещ душ, ядох една гореща супа от свинско месо и лягам под топлото одеало да чета и то представете си какво Снежният човек Grinning

# 727
  • ГОре на черешата...

Щоооо Crossing Arms? Тъкмо ни изсъхнаха дрехите, сега ме врънка да вадя шейната Mr. Green.
да, в цнтрална северна е този сняг, Гиговче, мчи то Търново-Горна е все едно, нали са на 7-8 км...отивам да си направя едно кафе и полягвам с книжката. Довечера кой каквото ще да яде, като ометоха всичко на обяд/правих телешки руладини и даже децата, които по принцип месо не ядат, ги изядоха - а това не ми влизаше в плановете, лошо Thinking.../

# 728

Щоооо Crossing Arms? Тъкмо ни изсъхнаха дрехите, сега ме врънка да вадя шейната Mr. Green.
да, в цнтрална северна е този сняг, Гиговче, мчи то Търново-Горна е все едно, нали са на 7-8 км...отивам да си направя едно кафе и полягвам с книжката. Довечера кой каквото ще да яде, като ометоха всичко на обяд/правих телешки руладини и даже децата, които по принцип месо не ядат, ги изядоха - а това не ми влизаше в плановете, лошо Thinking.../

Абе аз много добре знам на колко км са двата града, обаче то с това непредсказуемо време напоследък, няма да се очудя там да пече, а при вас да вали сняг, та затова го казах....както когато големият дъжд преди време, в единият край на града вали а в другият пече Rolling Eyes

# 729
Гиговче,дано не отменят полета,защото в понеделник е на защита на дипломна работа и няма да е добре да я изпусне ...
А като гледам как вали и трупа,няма изгледи да спре. 😚

# 730
...
А като гледам как вали и трупа,няма изгледи да спре. 😚
Да, казаха че чак утре през нощта ще почне да спира Sad Rolling Eyes ooooh!
Нези вие в София ли бяхте че забравих newsm78
Ами да се надяваме да не го отменят полета и в тази част да е спокойно времето Praynig

Отивам да правя Мариетиният кекс Peace

# 731
  • На високо
Добър ви ден, мили ммичета!
Много е противно времето навън, как ще отида на работа - не знам Rolling Eyes. Хубаво е, че всички сте добре. Дано пътуващите се приберат благополучно! Миж  Hug!
Нели, радвам се, че се "завърна". Така си е, всичко отминава и след тъмното винаги идва светлото Hug.
Все така не смогвам да пиша, но ви чета ли чета. Голяма разтуха и подкрепа сте ми, да си знаете!Сдухала съм се трайно и нещо не успявам като барон Мюнхаузен да се самоизмъкна от блатото. Но ще се случи, не губя надежда.
За малко да успея да започна друга работа, но в крайна сметка не ме взеха, предпочетоха друг кандидат. Аз уж не се и надявах много, но ме заля голямо разочаровние. Външно не го показах, но още ми е гадно и си ближа раните. Все така не се справям с умората. Явно нощните смени си казват думата, съвсем разбих съня си. Ще се вземам в ръце вече, че ми писна да не съм пълнценна.
Ще свършвам вече, да не ви натоварвам, а и трудно пиша, че ползвам един стар бавен лаптоп. ММ и децата окупираха другия компютър, а аз благородно се преместих на лаптопа. Той си работеше криво-ляво, но аз се погрижих да го понапоя, че ми се видя зажъднял Crazy - излях неволно чаша вода върху клавиатурата му. Сега някои клавиши не работят и импровизирам. А не съм си и признала още за белята пред ММ Blush. Ще отричам до последно като партизанин Mr. Green
Леле, с моята скорост на писане, докато публикувам вече има 8 нови отговора ooooh!!
Много е хубаво това "сладкарница за книги"!

# 732
О, ние след малко тръгваме от София за Враца... Уж бях решила да не си разваляме плановете (а пък и сме със зимни гуми вече), но почавам да се притеснявам с тези зимни апокалипсиси, които чертаят по медиите.

А като видя снега през прозореца веднага започвам да мисля за планината във Враца, за близостта на скалите и истинските снежни сутрини...  Blush Heart Eyes Така ми се иска да я видя тази планина днес!

Знах си, че ще ви хареса историята за "сладкарницата за книги", момичета, толкова отива това на нашите усещания за книгопродаване и книгокупуване. Wink

Авлига, много кураж, нали знаеш, че ще дойдат и по-добри времена?!

Последна редакция: сб, 25 окт 2014, 15:37 от scaramouche

# 733
В София,да.
Ето как изглеждаше терасата ми тази сутрин-

Хем ме зарадва този сняг,хем ме разтревожи.
Авлига- Hug

# 734
  • ГОре на черешата...
Кой каза кекс  Mr. Green? Опитвам се да устоя на мислите за нещо сладичко Crossing Arms...
Нези, ти нали имаше много орхидеи? Може ли да попитам нещо?

Общи условия

Активация на акаунт